NPC a Bitcoin bányászat számára - a nukleáris energiát a crypto pénznem előállításához

A SELA-1 teljesítményegységei alapján hamarosan elindul a technopark a crypto-currency előállításához. Ez már felkeltette Moszkva és a balti befektetők érdeklődését. A regionális tisztviselők egy projektet készítettek a bányatermelő tevékenységének igazgatására. A kormány elvárja, hogy a becsült költségek 4,800,000,000 rubelnek felelnek meg. A beruházás tervezett megtérülése kevesebb, mint két év.

A leningrádi régióban meghatározták az első bányatermelő bélyegző jelölteket. A Sosnovy Bor helyét kriptográfiai termelésre osztották fel. Néhány hónappal ezelőtt Alexander Drozdenko, a regionális vezető megfogalmazta ezt a javaslatot. Egy kicsit később, a tisztviselők azt mondták, hogy az első helyiségek csak 2018-ban szabadulnak meg.

A crypto valuta kivonása az atomenergia segítségével

Az informátorok szerint a régió igazgatása már aktívan tárgyal az informatikai cégekkel. Az ügyvédek mindkét oldalon fontos követelmény az innovatív vállalkozások indításával és a titkosító pénznemek alkotóival kapcsolatos információk nyilvánosságra hozatala. De általános hozzáféréssel kapcsolatos előzetes számítások még mindig ott vannak: a tér területe 10 000 m2, a beruházásoknak 4 800 000 000 rubelnek kell lenniük, a megtérülés 20 hónap.

Emellett az adminisztratív gazdasági blokkban az ügyvédek és az adószakértők már kidolgozták a park első befektetői szabályozásának módszereit. A friss klaszter termelékenységének fontos feltétele a villamos energia ára. Nem szabad több, mint 3 rubelt kWh-nál.

Most már folyamatban van a projekt megvalósíthatósági tanulmányának elkészítése. Drozdenko elmondta, hogy ennek a tevékenységnek az eredménye a Leningrád Régiónak a Rosatom vezetőivel kötött megállapodásaitól függ. Ez utóbbi az atomerőművek közelében hasonló típusú üzleti tevékenységek fejlesztését támogatja. Különböző jellegű kérdéseket a holdingtársaság nem dönt.

A "Rosatom"Rosenergoatom hozzátette, hogy készen áll arra, hogy nyíltan megvitassák a SELA jövőbeni kilátásait. A cég sajtószolgálata azt mondta: "Az oldal teljes mértékben alkalmas mindenféle termelés elindítására". A Sosnovy Bor személyzetének kiváló előkészülete is van.

A crypto valuta kivonása nukleáris energia felhasználásával

A SELP-2 erőművében decemberben tervezik az első indítási műveleteket. 2018-ban az energia teljes kapacitással indul. Ebben az időszakban a regionális hatóságok arra várnak, hogy a kriptográfiai szabályozás szabályozására vonatkozó jogszabályi keretet már állami szinten részletezzük.

Fahhredin Mirzoev - a blokádon alapuló projekt vezetője - elmondta, hogy a közeljövőben a törvénynek a technológia oldalán kell lennie. A geopolitika helyzetére hamarosan elkészülnek a megfelelő jogi aktusok. Mirzoev a projekt profikiról is beszélt. Közülük:

  • További finanszírozás a vállalkozók számára.
  • A nemzetközi szakemberek érdeke, adók a kincstárnak és a friss munkahelyek - a régió számára.

Ha a crypto valuta hirtelen és hirtelen leértékelődik, akkor a technopark gyorsan átér egy ígéretes tudományos és technikai platformot. A bányászati ​​berendezések segítségével új projekteket lehet készíteni, amelyek a következőkhöz kapcsolódnak:

  • Neurális hálózatok;
  • Mesterséges intelligencia;
  • Pénzügy.

Gleb Zadoya - az Analytics Online egyik alkalmazottja - azon a véleményen van, hogy a technológia iránti igény és a tudomány fejlődése rendszeresen növekszik. Ezért biztosítani fogják a beruházók profitját ebben a projektben.

Ha a Crypto-valuta pénztárgává válik, vagy szerez világpiaci szerepet, akkor a vállalatok lesznek ezeknek a pénzügyeknek a központjai. A befektetők számára ez egy újabb plusz. Az is lehetséges, hogy vonzza a partnereket Európától a SELA kényelmes földrajzi elhelyezkedése rovására.

Peter Pushkarev - a Tele Trade vezető elemzője - a következőket tartja szem előtt:

"A projekt megtérülése meghatározza a vállalkozók és a lakosság iránti igényt a gyakorlati és azonnali kifizetésekre. A park fő feladata az elosztott adattárolás nemzeti rendszerének blokkrendszerének technológiája alapján történő létrehozása. "Peter Pushkarev

A közgazdász azt is elmondta, hogy a kriptoniák teljes számát egy speciális index segítségével lehet kiszámítani, a jegybanki tartalékok idézőjelek alapján. A kriptresource ezen verzióját nem csak szoftveres erőforrások biztosítják. Pushkarev megjegyzi: "Az ilyen algoritmus a jövőben támogatni fogja az orosz gazdaságot a virtuális térben. Köszönöm neki a "BRICS" pénznem elektronikus változatát is.

2017 júliusában Dmitrij Marinichev - pontosan azt javasolta, hogy hajtsa végre a projektet - azt mondta, hogy Oroszország bűne, hogy nem ilyen esélyt. Aztán az üzletember azt is mondta:

"Senki nem lepődik meg az olaj kitermelésével és az azt követő eladással. A kriptográfiai iparban matematikai problémák megoldhatók. Az ilyen számítások eredményeiért jutalmat kapunk. "Dmitrij Marinichev
(4 szavazatok, átlag: 4,75 5-ből)
Betöltés ...