"Wanderers" - egy film a naprendszer fejlesztéséről

Conquest az emberek a bolygók a Naprendszer, aszteroidák újraépítése, az alacsony gravitáció és grandiózus űrállomások - mindezt lenyűgöző jövő keretes rövid videokartinu svéd animátor és a művész Eric Vernkvista. És a Karl Sagan monológ formájában megjelenő hangsor a legsikeresebb választás a világkultúra igazi remekeinek.

Vándorok - A Naprendszer Odüsszeia

Az Erik Wernquist (Erik Wernquist) rendezője, a Wanderers című film bemutatja a modern emberiség lehetséges jövőjét. Meglepő, érdekes, lenyűgöző, mint az eredeti képek villogó sorozata, és a valósággal való kapcsolatuk. A filmben használt fényképeket és kartográfiai adatokat különböző időpontokban kapták meg földi, műholdak, űrhajók. Közülük megcsodálhatja:

 • Cape Verde Cape a Marson (2006-tól a NASA kinagyított képe);
 • képek az ISS-ről 2003-ban;
 • Titán képek és világos kozmikus tájak.

A körülöttünk lévő világok fantasztikus természete újra és újra megjelent. A művész megtestesítette az emberiségnek a naprendszer bolygóiból történő esetleges kiterjesztését. Feltételezhető, hogy az ötlet alapja számos fejlesztés és tanulmány, valamint a szakemberek által már megszerzett tudományos eredmények.

Gyönyörűen elindítva a Wanderers filmet egy nomád csoportból, és a bolygók éjszakai égboltján fényesen megvilágítva, Vernqvist a videó egészében felfüggeszti a nézőt. És az egyéni tudományos fogalmak, mint például a helyiségek felvonója az eredetiséget és valami ijesztő valóságot hoz létre a képhez.

Rövid film Wanderers

Wanderers - hang és látvány látványos kombinációja

A kozmikus tájak szépségét, fenségességét és nem trivialitását kedvezően hangsúlyozta az amerikai astrofizikus Karl Sagan monológja. A háttérzene mellett a szerző saját szerzői "Pale Blue Point" könyvének olvasását is használták.

Vándorok - egy film a naprendszer fejlesztéséről

Ezt a szakaszt 1994-ben a Sagan rögzítette, és nagyon hasznos volt a Vernqvist film minőségi és sikeres kialakításához.

Rövid film Wanderers - a naprendszer meghódításáról

Az elolvasott szöveg ideálisan helyezkedik el a létrehozott videósorozaton, így három és fél perc, amelyet el lehet költeni a megtekintésre, nem pazarolódik. Sok kritikus és szakértő arra a következtetésre jutott, hogy ha Vernqvist létrehozta teljes hosszúságú film ugyanazon a szinten, sok díjat és világszerte elismerést garantáltak.

(6 szavazatok, átlag: 4.83 5-ből)
Betöltés ...


 • Juliana

  Fényes, meglepő, gyönyörű! A rendező valóban megérdemli a legmagasabb színvonalú világdíjakat - olyan magabiztos és nagyszerű, hogy tükrözze a földemberek, a miénk és nem csak a bolygók lehetséges jövőjét! És ez igaz, amikor a videó véget ér, meg akarja nézni tovább, várni a folytatásra! Bravó!

 • Vaszilij Andronyuk

  A helyes szó kerül kiválasztásra - EXCITING. Mégis meg lehetne mondani mesterművet! És a hang hatása úgy esik, mintha kifejezetten a létrehozott videóhoz írták volna. Összességében egyszerűen egy páratlan, kiváló minőségű termék.

 • Juliana Ponomareva

  Fényes, meglepő, gyönyörű! A rendező valóban megérdemli a legmagasabb színvonalú világdíjakat - olyan magabiztos és nagyszerű, hogy tükrözze a földemberek, a miénk és nem csak a bolygók lehetséges jövőjét! És ez igaz, amikor a videó véget ér, meg akarja nézni tovább, várni a folytatásra! Bravó!

 • Marina Steshenko

  Igen, a mini-film bájos. Láttam őt "Vándorok" -nak. Ezenkívül kiderült, hogy Eric Vernqvist a Crazy Frog alkotója is - hűvös animált béka. Ez azt jelenti, amikor egy embert átfogóan fejlesztenek ki!