Az új T-14 Armata tartály - videó és funkciók

A katonai csapatokat a modern hadsereg egyik legerősebb alkotóelemének tartják. A fejlesztők a világ minden táján különös figyelmet fordítanak a tartályok és más nehéz páncélozott járművek fejlesztésére annak érdekében, hogy teljesítsék a rájuk ruházott harci feladatok nagy mennyiségét.

Azt sem volt kivétel, és Oroszországban, ahol a szakértők úgy döntött, hogy hozzon létre egy erős harci gép alapja egy speciális pályán „Armata” platform, amely egyesíti a páncélos egységek és alkatrészek, valamint optimalizálja a termelési költségek a tankok és páncélozott járművek.

Az Armata egész családjáról a katonai technika leginkább várt újdonsága volt a fő tartály, egy új harci jármű, amelyet az Uralvagonzavod szakemberei, a mérnökök és a tervezők keményen dolgoztak.

Átlag Armat T-14 tartály a menetben

TTX az Armata T-14 tartályból

 • Harci súly 48 tonna
 • Csapat - 3 fő
 • foglalás
  - Kombinált többrétegű páncél
  - Afganisztán aktív védelmének összetettsége
  - Dinamikus védelem Malakit
 • fegyverzet
  - Simafejű pisztoly 125 mm 2A82-1M (152 mm 2A83)
  - A fegyver lőszerei 45 kagyló (32 darab az automata rakodóeszközben)
  - Géppuska - 1 × 12,7 mm-es kábel; 1 × 7,62 mm PKTM
 • A motor
  - több üzemanyag A-85-3A (12H360)
  - A motor teljesítménye 1500 LE
 • Sebesség az autópályán - 80 - 90 km / h
 • Sebesség a durva terepen - kb. 70 km / h
 • Utazás az autópályán - több mint 500 km
 • Különleges teljesítmény - 31 liter. o. / m
 • Felfüggesztés típusa - aktív.

Az Armata tartály többszintű védelme

A T-14 tartály fő jellemzője lakatlan tartálytorony - a személyzet található egy elszigetelt bronekapsuly egyebek előtt a vetülete a harci jármű van beállítva többrétegű kombinált bronepregrada védő tartályos frontális hits páncéltörő lövedékek és rakéták. A tartály kialakításának ez a megközelítése lehetővé teszi a harci jármű számára, hogy ellenálljon a modern és fejlett ATGM-k és tartálytűrítő rakéták többségének, miközben megőrizte a tartályhajók életét. A lakott páncélozott kapszulában is vannak ellenőrző számítógépek, amelyek tartósabbá teszik a tartályt a modern harcban.

Afganisztán - az Armata tartály aktív védelme

Armatúra egységek és modulok elrendezése

A motor, a sebességváltó, és az automatikus rakodó lőszerrel szigetelve egymástól, amely drámaian megnöveli Almaty volt túlélést még abban az esetben a penetráció páncél torony vagy motor / sebességváltó rekesz tank. Vagyis, ha nincs közvetlen lökés a ládában és az automatikus berakodás, akkor a lőszerek roncsolása nem lesz. Még egy csomó tartály behatolás esetén is, a páncélozott kapszula megvédi a legénységet és a tűzvédelmi rendszereket, és tüzet enged a robotos, lakatlan toronyba. Az eredeti megoldás is az a tény, hogy a személyzet van egy sorban, amely csökkenti a terület a oldalirányú vetülete a lakott bronekapsuly, drasztikusan csökkenti a valószínűségét tartozó bele.

Fotó az Armata tartály nélkül vászon a torony

A tank T-14 alkalmazott countermines új V-alakú könyv a távoli tartály aknakeresők vannak telepítve, amelyek össze vannak kötve a rendszer megsemmisítése páncéltörő bányák, amely lehetővé teszi a tartály, hogy átlépje aknamezőkre.

A T-14-es Armata-tartály lakatlan tornyának elrendezése

A T-14 Armata tartály tornya

Az Armata T-14 tartály tornya, amint azt korábban említettük, lakatlan, fenntartása töredékszilánkokból áll, eszközök és fegyverek védelmére. Acél tok védi eszközök torony modulok és dinamikus elleni védelem srapnel kárt tüdő, egy további funkció csökkenti burkolat radiozametnosti tartály ellen ptur / ATRA lokátorirányítású típusú JAGM miatt a felszíni geometria.

Aktív védelmi komplexum "Afganisztán"

De a páncél nem 100% protect tartály modern páncéltörő fegyverek, így a T-14 van beállítva aktív védelmi rendszer „afgán”, amely képes megragadni még megközelítése a tartály modern ATGM kumulatív gránátot RPG, valamint az al-kaliberű páncéltörő lövedékek.

Afganisztán aktív védelmi komplexuma

A T-14-es "Afganisztán" rendszer elemzésénél a szakértők védelmi frissítése azt jelzi, hogy az ütköző és maszkoló elemekből áll. A káros elemek a torony alatt található lőfegyverekben helyezkednek el, a KAZ Drozdhoz hasonlóan, de hatékonyabbak - a reakcióidő lehetővé teszi, hogy még az al-kaliberű lövedéket is elkapja. Az afganisztáni fejlesztők az aktív védelmi rendszerről szóló RU 2263268 sz. Szabadalmi leírásban a "sokk-mag" elvén alapultak, amely lehetővé teszi a lőszer leállítását 3000 m / s-ig terjedő sebességgel.

Az "afganisztáni" aktív védelmi komplexum maszkoló elemei a tartálytorony tetején lévő kis habarcsokban találhatók. A szakértők Defense frissítése jelenteni, hogy feltehetően a maszkolási elemek egyszerre aktiválódik, mint ködösítés multispektrális függöny (beleértve az infravörös tartomány), és a milliméteres radar átlátszatlan függöny (felhő ejekciós apró dipólusok). Szerint a Defense Update teljesen elzáródik anti-rendszer, elvére épül a lézer (ATGM Hellfire, kóc, fagott, szkíta Stugna-P) infravörös útmutatást (ATRA Javelin, Spike), és a saját MW-radar (ATRA JAGM, kénköves) , így az Armata védett az ilyen tankellenes rakétáktól, valamint a homing díjak ("tetők") tervezésétől.

Új fegyveres tank a győzelmi parádé Moszkvában
Fotó Vitaly V. Kuzmin

Ennek ellensúlyozására radar útmutatást és repülőgépek AEW tartályban T-14 használt modern elemeket lopakodó technológiával tipikus lapos felületek (lásd. Például a Armata torony ház). Védelem frissítése szakértők azt jelzik, hogy kombirovannaya „Afgane” törés és maszkoló KAZ által aktivált APMA-radar, amely bizonyos 4 különböző mátrix irányított különböző irányban, a hátsó mátrix telepített fel, hogy ellenőrizzék a felső félgömb, ezáltal messziről radar van körkörös lefedettség. A tartály megfigyelésének optikai eszközei szintén integrálódnak a légfüggönyök előrejelző rendszerével.

Korábban, a fejlesztők a T-14 is beszámoltak, hogy a gép fegyvert tartó szerinti AESA radar képes megvédeni a tartály nem csak kopogtat repült páncéltörő rakéták, hanem amelynek jelentős valószínűsége érintkezés páncéltörő rakéták, hogy módosítsa a pályáját piercing lövedékek és lőszerek kumulatív károsodás.

T-14 Armata Moszkvában a Victory Parade 2015-ben

Új acél Armada tartály armada számára

Kombinált többrétegű páncélozásra a Steel Research Institute szakemberei kifejlesztésre kerültek új páncélozott acél minőségű 44С-СВ-Ш a nagy tartósságú elektrosztatikus felújítás, valamint az új anyagok és töltőszerkezetek. Ez lehetővé tette a tartály páncélvédelmének teljes súlyát 15% -kal csökkentve a páncélzatot. A T-14 dinamikus védelme a tervező és a konfiguráció változásainak alapja a tank harci használatának forgatókönyvében. A menetelés során a dinamikus védelem eltávolítható, és a városi csaták forgatókönyvéhez további modulok is telepíthetők.

Alváz és a motor Armata

Új médium 12 tartályt felszerelt Armata hengeres négyütemű X-alakú turbódízel A-85-3A (12N360) kapacitása 1500 lóerő. Motor 12N360 multifuel, közvetlen befecskendezéssel, a Chelyabinsk tervező iroda "Transdiesel" fejlesztette ki, és a Chelyabinsk Tractor Plant-ben gyártották.

A tartály egy 7-hengeres aktív felfüggesztésű, lapátos lengéscsillapítókkal, differenciálműves mechanizmussal, hidrosztatikus sebességváltóval. Az új aktív felfüggesztési rendszer kiküszöböli ringató tartály mozgás közben, így 2,2-szer csökkenti a capture célok OPTRONIC irányítási rendszerek, csökkentve az időt legyőzi a célja a „tank” 1,45-szer!

Armata tank - felülről nézve

T-14 Armata felszerelt tartály információs rendszer (TIUS), amely szabályozza az összes alkatrészek és szerelvények, vezérli a fedélzeti rendszerek, az hibaelhárítás, amely lehetővé teszi a szerelő-driver, hogy ellenőrizzék a motor és a futómű elhagyása nélkül bronekapsuly vizsgálat és diagnózis - a javításra szorulnak meghatározza, elektronika.

A T-14 megváltozott további tüzelőanyag-tartályok tervezése, ez volt az első alkalom, hogy a szovjet és az orosz tartályok mozdulatlanul álljanak, és a páncél mögött és a halmozódó pajzsok felé süllyedtek. Ebben az esetben a tartályok további motorvédelemmel foglalkoznak, és önmagukban sokk-deformációt tapasztalnak. Az Armata motorok kipufogása olyan járműveken keresztül történik, amelyek további tüzelőanyag-tartályokon mennek keresztül, mivel több száz liter tüzelőanyag magas hőteljesítménye miatt csökkenti a tartály láthatóságát az infravörös tartományban.

Bár az új tartályt az orosz tartályszerkezet minden szabványának megfelelően hozták létre, és gyakran hasonlítanak össze "A fekete sas", A modell abszolút újdonság, melynek nincs analógja. Fontos megkülönböztető jegye a személyzet legmagasabb szintű biztonságának kialakítása, amelyet különleges páncélos kapszulában tartanak.

Fotó az Armata a Victory Day parádé-ról 2015. május 9-én Moszkvában:

Az új Armata tartály képe a torony fedélzetén, 2015. május

Az Armat lánctalpas platform univerzális harci transzformátor

Az "Armata" egy nehéz lánctalpas platform, amelyet a vállalkozás fejlesztett ki "Uralvagonzavod"És fel lehet használni egységes különböző típusú modern páncélozott járművek gyártásában. Ennek az egyedülálló projektnek a alapján tervezik a páncélozott járművek különböző típusainak létrehozását, amelyek fejlesztését már az orosz szakemberek már elkezdték fejleszteni. A fő pozíciók a következők:

 1. T-14 (tárgy: 148) - A fő harckocsi;
 2. BMP-T T-15 (GBTU index - 149. objektum) Jármű gyalogság elleni harc;
 3. BREM-T T-16 (152 tárgy) - javító és evakuáló gép;
 4. BMO-2 - a lángszórók harci járműje;
 5. TOC BM-2 - erős tűzoltó rendszer;
 6. ТЗМ-2 - nehéz lángterelő rendszer szállító töltőgép;
 7. 2С35 "Coalition-SV" - önjáró tüzérségi egység;
 8. USM-A1 - bányászati ​​rendszer;
 9. UMP-A - bánya védő (projekt);
 10. Az MIM-A egy többcélú gépészeti gép;
 11. MT-A - hídkötő gép (projekt);
 12. PTS-A - úszó szállítószalag (projekt).

Az Armata univerzális páncélozott lánctalpas platform is alapot jelenthet a tüzérségi önjáró berendezések és különböző speciális gépészeti gépek számára. Az első alkalommal az "Armata" címmel a nyilvánosság 2015. május 9-én találkozott a Victory Parade-ban. Az új T-14-es hadsereg részvétele nemcsak az oroszok figyelmét felkeltette, az egész bolygó katonai szakemberei nagy számban követik az új tartályt.

Érdekes lesz látni az Armata tartály külföldi mintákkal való összehasonlítását, például az Armata ellen Abrams, Leopard, Merkava ... az úton, itt van a link összehasonlítás T90 vs Abrams.

frissítés: az "Uralvagonzavod" Oleg Siyenko vezetőjének nyilatkozata szerint az orosz Védelmi Minisztérium 2035-ig megállapodott az új T-14 Armata tartályok megrendelésének költségeiről és mennyiségéről. Az Armat korábbi, 2020-ra jóváhagyott katonai kínálata kiigazításra kerül. Sienko szerint az Armata tartályok első tételét az orosz fegyveres erők tartályegységeire szállítják 2018-ig. Az új harci járműben a földi erők teljes szükséglete 2000-2300 egység.

(327 szavazatok, átlag: 4,91 5-ből)
Betöltés ...


 • Lyudmila Lupanova

  A tartály kialakításának felsorolt ​​pozíciói alapján nagyon komolyan tele van. Jó, hogy hadseregünk fel lesz szerelve egy ilyen sorozat tartályával. Valamilyen oknál fogva úgy tűnik számomra, hogy a tartály nagyon nagy célpont és a katonai mérnökök mind ellenségein, mind páncélmunkájának vereségén dolgoznak az ellenséges táborban.

  • Posztgraduális hallgató

   Ez a tartály nagyon alacsony magasságban van - amely jelentősen csökkenti a tartományban közvetlen lövés egy ellenséges tank, másrészt, a torony a tank, mint említettük, a sivatagban, hogy kezd a toronyba nem öli meg a személyzet, ami szintén nagyon fontos

 • Posztgraduális hallgató

  Május 9-én, Moszkvában várjuk a Victory Day felvonulást, amikor az új seregek átmennek a Vörös téren, és élőben láthatók

 • Posztgraduális hallgató

  https://www.youtube.com/watch?v=HYhyzJ7jdGE - videó a páncélozott járművek kirakodásáról a május 9-i felvonulásra, talán a személyzetre, és van egy T14

 • http://my.mail.ru/bk/oleg240267/ Oleg Petrov

  Azt hiszem, a repülő tormát a drónon kell felakasztani, és a tartályok nem fognak rosszul lenni

  • http://www.odnoklassniki.ru/profile/578780789271 hamid inomov

   Ezért a Black Eagle elavulttá vált még a szállítószalag elhagyása nélkül is

   • https://plus.google.com/+АндрейЮрьевичКана Andrey Yurievich

    Ezt kísérletezésnek nevezik, nem szükséges olyan sorozatot előállítani, amelyet módosítani és korszerűsíteni, ha kutatás folyik, annál inkább költséges!))))))))

   • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

    És a kínaiak a legjobbat tartják a világon

  • http://facebook.com/profile.php?id=100000111156469 Yuri TTT

   A dronok ellen a

   • Ilya Boldyrev

    A MANPADS-ot eredetileg helikopterek és alacsony repülő repülőgépek ellen tervezték

 • http://facebook.com/profile.php?id=100006216393620 Simon Lupanov

  Új kép az Armata-ról a Victory 70. évfordulójának felvonulásáról

 • Nikolay Firsov
  • Valikhan Eleuov

   véleményem szerint ez egy másik moszkovita vagy viburnum.

   • Evgeny Oskolov

    Ne aggódj, elvtárs! 🙂 Tea " moszkoviták " Hetvenedik termelés még mindig a városok és falvak köré, sőt saját motorjaikkal és nem rozsdás testükkel. Néhány külföldi autó, amelyet az elmúlt években termeltek, 40 év múlva megmaradhat, és a moszkovita képes lesz arra, hogy pontosan ilyen követelmények legyenek, alapvetően a katonai felszerelések előtt és a költségeken

    • Paul

     Bácsi, nem voltál Kubában. Ha megcsókolod az autódat, ahogy a tulajdonosok megcsókolják " Muscovites " ;, akkor minden gép túléli a tulajdonos.

     • Szergej

      Hogyan fog egy modern külföldi autó túlélni a moszkovit? Miért takarítod meg? Eredetileg lefektetették " programozható öregedés ", vagyis az autógyártó eredetileg mindent annak érdekében, hogy zökkenőmentesen szünet nélkül végéig a garancia, majd egy másik, amely javítás élt egészen a végéig ", és ez a kifejezés, a nifiga nem 20-30 év, és a moszkoviták élni fognak és 50, és most Kuba csak egy példa erre. Azonban a régi külföldi autók is élnek 30 és 50 év, nincsenek új külföldi autók.

 • Posztgraduális hallgató

  És itt van a Victorin Parádépróba kíséretében bemutatott videó az Armata-val http://www.youtube.com/watch?v=SnNEXfY2mm0

 • http://www.odnoklassniki.ru/profile/572291533339 Mikhail Potekhin

  mi voltunk és leszünk erősebbek és gyorsabbak, mint mindenki

 • Szevasztopol

  Az atomfegyverek és más típusú tömegpusztító fegyverek felhasználási feltételeinek fő multifunkciós harci fegyvere. Sűrű körülmények finom utalása))

  • http://facebook.com/profile.php?id=100006216393620 Simon Lupanov

   Gyakorlatilag az 1960-as évektől, amikor katonai felszerelést állítottak elő, a személyzet megvédte a legénységet a károsító WMD-tényezők, szűrő-szellőztető eszközök hatásaitól, az elektromos berendezések árnyékolásától (-);

 • Evgeny Oskolov

  Május 14-én Dmitry Rogozin miniszterelnök-helyettes bejelentette, hogy az Armata 152 mm-es fegyvert kap http://russian.rt.com/article/91532

 • Dmitry Kotsyuba
  • Evgeny Oskolov

   Nem több, mint egy hipotézis, bár potenciálisan egy tartály 152 mm-es ágyúval képes lőni nukleáris kagyló, de nehéz elhinni, hogy az Armatu lesz felszerelve hasonló lőszer

   • http://my.mail.ru/mail/hardrock_1991/ Szergej Khramtsov

    De akkor miért ez a fegyver, ha nem nukleáris lövedékek - .Mivel mindkét 122mm puhi elég a szemet és a kagyló van - .a itt ez a fejlődés lesz, mint az elvet a nukleáris elrettentés kár kisebb lesz, de sokkal efektivnost - ;

   • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

    Nos, ezt a minimumot 40 kilométeren kell lőni nukleáris lövedékkel

 • http://www.odnoklassniki.ru/profile/569608662661 Szergej Saveliev

  Hát, meg tudom mondani az oroszok, oroszok. ismét ellopta az ukrán fejlesztést a fürdőzők számára, és megtestesítette a tartályt. néhány milliárd dollár és kész. mindez már csak Ukrajnában van telepítve a BT.

  • Posztgraduális hallgató

   Ragyogó! Azonnal felidézte a legendás: ", elszakítom a raktárt az Armata-ból, lemondok Mehvodra, és ez minden! az Armata írójának! " (C) 🙂

   • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

    őszintén volt egy horpadás a torony bal mínusz a páncél tonshe és a Tower triugolnaya fogása lövedékek nem rebound lesz a legmenőbb tartály T-34

  • nem ukrán

   sokat beszélnek az ukrán tank géniuszról. de ez csak egy mítosz: 1. Az egész ország dolgozik létre a MBT Harkovban 2 Kharkov Ukrajna nem sovem 3. Tank Christi (prototípus a legendás BT és a T-34) vásárolt az Egyesült Államokban az emberek a Vörös Hadsereg hírszerző, Moszkva Transmash a 4.TSNII St. Petersburg, Központi Kutató Intézet páncélozott járművek Kubinka és a szülőföldje kutatási és fejlesztési projektek a témában. 430, 432, 434, stb, és mennek a T-44 (fagy létre azt Tagil) 5.sovremenny szablya és damaszt csak egy frissítést a T-64 (nem túl sikeres tartály Szovjetunió fegyveres erők)

  • Kirill Shabanov

   Down?

  • Mikhail Mikhalych

   Ahahaha! Az APC-n! Do Ukraine! Dibil -

 • Posztgraduális hallgató

  És itt egy videó a fülkéjének amikor Almaty forgatás (korábban a soha nem látott, azt mondhatjuk, premier!) Az oktatási célra a vizsgálati poligonehttps: //www.youtube.com/watch v = TQLG0bOy7SY?

  • Aelex Alekszejev

   Csak számomra úgy tűnt, hogy nagy a szélessége! Ítélve a méret a tartály 3,5-3,7m egyébként nem fér el a vasúti peron, és nem engedi alagutak hidak, stb! Vonjuk ki a vastagsága a páncél, és a hernyók, és hogy elhagyja három ember egy sorban kell ülni vállvetve közelről !!! majd annyi hely, hogy még az üzemeltető oldalán, hogy - .che ez nem ilyen, és amikor azt mondom, FIRE ARROWS látszó el, hogy mi karom megerősítésre vár !!! Ki az, SIDE lehet még?))) Ami engem ez nem egy modul Almaty volt kiagyalt hamis webmodul a stúdióban! Egy másik hamisítvány az RF médiából! És miért mást észre során egy lövés vaku az utastérben látható? A torony lakatlan? És még egy közönséges flashtartályt a toronyban van !!! Itt is az alkotók)))) Van dolgozni Golevude)))), hogy nem kell olyan sok különleges effektus jött))) ZY. 2 Lövés kifejezetten, hogy a harci erő, hogy jól, és a legérdekesebb, hogy az új vsemipriznanyyluchshiytankvmire nélkül fegyvert stabilizátor)))) köcsögök még stabilizátor nem voltak képesek teljesíteni! ez kartondobozt és Afrikában! Z.Y.3 az első állomása a második keret látható, hogy a hordó a hordó hajlító érzékelő tompa csavarozott (vagy valami ehhez) NANO-WIRE))) általában, valamint az összes in-orosz szovjet tehnike- nanotechnológia

   • Posztgraduális hallgató

    wow, A cselszövés kivizsgálása (187); a hozzáértő elemzőktől 🙂 Nyugodj meg, természetesen a karton tartály, önmagában lövés Mosfilm 🙂

    • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

     és a Mosfilmen nincsenek valódi kartonpapírok

   • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

    akkor ezt a tömítést nem távolítják el vagy nem adják el

   • http://my.mail.ru/mail/hardrock_1991/ Szergej Khramtsov

    Hát itt nem kapor))), akkor ugyanolyan tankok a legjobb a világon))) jobb))), és most a leginkább nélkülözhetetlen ország a világon)), és az a tény, hogy azt mondod, Tipo flash videó is látható, hogy a nyitott kelnek mehvoda és amikor a tartály megrázkódott, az ingadozik, és természetesen úgy tűnik, hogy a fény olyan, mint egy bódé flash -

  • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

   prikolno, de nem kell lelőni a kartonra, és az igazi célra, akkor hatékonyan látod a hatékonyságot

   • Posztgraduális hallgató

    Mit jelent ez? ", az igazi cél a " Ugyanazok a tesztek, a lövöldözés különböző szakaszaiban, egy vagy másik célponton, bizonyos távolságokon, néhány vagy másik lövedéken vezetnek " valós célok " ilyen? 🙂

    • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

     Egy átlagos tartályt raktak és lőnek, majd a lyukakra néznek

     • Posztgraduális hallgató

      Alexander, úgyhogy a lyukak elsősorban nem a tartálytól, hanem a fegyvertől bizonyos mértékig és a lövedéktől függenek. Még egy régi vontatóra rögzített normál lőszerrel rendelkező tartálypisztoly is normál behatolást mutat. Ez a videó teszteli a tűzjelző rendszert, az operátor-tüzér működését és így tovább. A megfelelő időben elérheti a fegyverek és valódi páncélozott tárgyak (tankok, páncélozott személyszállítók stb.) Lövését,

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      ez mind a carp, mielőtt nem tennék, csak fel a tartályt, és égett, ez az, amit jöttek fel, megértsék

     • Ilya Boldyrev

      Korábban a tartályok sokkal kevésbé technológiai szempontból (cap) " csak tedd a tartályt és égett " a második világháború alatt nem volt sok idő a technológia kifejlesztésére (ismét, a sapka)

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      ami azt jelenti, műszakilag kevésbé, így a tartály kezdődik acélgyártás befejező festmény, ha dumaesh fejlődés, amely a háború alatt a 2. Világ a Szovjetunióban verték a termelés az ilyen tartályok HF-1, HF-2, IC-2, az IC-3, T-34-76, T-34-85, akár T -44 háború, hogy nincs igazad

     • Ilya Boldyrev

      Nem emlékszem a második világ tartályaira. Aktív, dinamikus védelem és elektronika, amihez nagyon nehéz szoftvereket írni

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      dinamikus védelmi csak szemetet egy tank a második világháború ragaszkodnak szemetet a tank, és etektronika is volt villamos hajtás torony, őszintén elektroninka a tartályban csak a show-off ez jól megvilágított, hogy az elektronika napichkany tartály több találatot, mint nélküle, annál inkább akkor be hiba, mint az analóg látvány gyorsabban és naschot modern termelés T-54, T-55, T-54-55, T-62, T-64, T-74, T-80, T-90, T 95 már frissített T-90, egy új motor, nagy ágyúk, és így adta a T-80 Tartsuk ezt korszerűsítése T-80, egy modernizált Art Roe készült meredekebb mochno. Az Armata csak a platform - T-14 tartály, BMP és tartály traktor.

     • Ilya Boldyrev

      " a dinamikus védelem csak szemét " hogy a tervezők világszerte sokkal hülyebbek, mint te, ha tovább javulnak és a DZ-t tankokra rakják, " elektromos tartály torony meghajtó " a számítástechnikához és a látványhoz képest nem lehet figyelembe venni, különösen, mivel ez a rendszer nem volt nehéz összehasonlítani a mai napokkal. ", őszintén szólva a tartályban lévő elektronika csak bemutató " Nos, nem egy ember, vessünk le teli tankkal elektronika? (Ez dicsekedni, és nem jó!), Ha mindkét tenni anélkül, hőtérkép, távmérők, AZ, aktív védelme és messziről meg Armata I xs. És valószínűleg Amera tiszta a ponta nabigovali Abram számítógépek számára ", annál gyorsabban megszakad, mint egy analóg látvány " ez csak egy analóg látványnak nincs komoly felülvizsgálata, szemben az Armata 360 fokával. " Armata - ez csak a platform " A T-14-et már régóta tévesen becstelenítették Armata-nak, és hagyják, hogy hívják, a szó sokkal szebb, mint a " Mammoth " " A T-95 már korszerűsített T-90 ″ A T-95-nek 7 görgője van, amely már azt mondja, hogy van egy másik platformja (nem a T-90-től). Ha igen, akkor a Challenger 2 egy mély frissítés Mark I. Csak frissítették a régi, hűvösebbet, könnyebben olvashatóvá " Általában korszerűsítés növeli a hatékonyságot 15-20% -kal " ;. elektroninka őszintén a tartályban csak a show-off ez jól megvilágított, hogy az elektronika napichkany tartály hit több, mint nélküle, annál inkább lehet bevezetni le gyorsabban, mint egy analóg oszcilloszkóp " A megjegyzése alapján több száz mérnököt, tervezőt, tudósot, lefelé hasonlít, ha nem ismeri " igazságok "

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      Persze, mert a tartályban nem megy, és nem éget él, és vannak töltve mindenféle fajtalanságotok tank, viszonylag látvány és a többit is fegyverrel egy nagyon karcos lencse kezdve, vivedi elektronika le, és lő ka? Nincs! És maguk a tankok és hatékonyságuk ellenõrzik a csatát! velem skazhi, ahol a T-95, t-90 elfogadásra került! Sehol! az a tény, hogy a hatékonyság és a beszéd nem mehet! Be kell, hogy 3 világok és nézd Munkáinkat modernizálására tartályok ezután láthatóak lesznek, és így meg tudjuk beszélni a tartályokból metaloloma hogy sehol nem használatos, és csak áll a garázsban, és a többiek sírunk, hogy mi s felső tartályokat kínai is azt mondják, hogy az övék tankok jobb, németek azt mondják, hogy unih s top, az angol azt mondják, hogy a legtöbb unih borított, és a legtöbb s tetején egy T-34, amely dosih szolgáltatás Kuba áll, és az iS-2 whiling el a határ Kína érdemes dosih!

     • Ilya Boldyrev

      " ez a hatékonyság és a beszéd nem mehet! Be kell, hogy 3 világok és nézd Munkáinkat modernizálására tartályok ezután láthatóak lesznek, és így meg tudjuk beszélni a tartályokból metaloloma hogy sehol nem használatos, és csak áll a garázsban, és a többiek sírunk, hogy mi s felső tartályokat kínai is azt mondják, hogy az övék tankok jobb, németek azt mondják, hogy a " Nem, de mit, majd a logika, el kell fogadni, hogy nem az AK-12 és a puska, akkor könnyebb tervezni. ", és a legjobb közülük a T-34, amelyet jól felszerelt Kubában, és az IS-2 rövid a kínai határon még mindig haldoklik! sajnálom, ha Kubának lenne olyan eszköze, amellyel a modernabb tartályokon lovagoltak volna (bár ez vitatható, mert Kubának nincs szüksége rájuk, a tartályok ", általában "). " Persze, mert a tartályban nem megy, és nem éget él, és vannak töltve mindenféle fajtalanságotok tank, viszonylag látvány és a többit is fegyverrel egy nagyon karcos lencse kezdve " Megnézném, ha 3 km-es körzetben a lencse hasonló jelölései mellett tűzvészre kényszerítik. " Vivedi elektronika és hogyan kell lőni? " jól, hogy nem Ukrajnában lakom, és a tervezõink tetszenek " shiza " Ne szenvedjen. " És maguk a tankok és hatékonyságuk ellenõrzésre kerülnek a csatában! velem skazhi, ahol T-95, t-90-et alkalmaztak! " de mit ellenőrzik? a fizika és a logika nem hiszek, mivel a szó általában? Ha a tartály egyenértékű a 750 mm-es homloklemezzel a BPSS-től, és a pisztoly páncélzáró tulajdonsága a megfelelő lövedékkel 1100 mm, akkor semmi sem derül ki. A Nagy Honvédő Háború idején a német tankokat bevetették és ellenőrizték a fegyvereiket, mert nem tudták az ötvözetet és a páncélzat összetételét, ha a memória helyes, akkor nem volt megfelelő. Azt is szeretném tájékoztatni Önt arról, hogy a T-95 projekt zárva van (a kupakod), mert nem felelt meg a hadsereg követelményeinek.

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      t-95 eladott Indiába, a páncélzat típusának köszönhetően, hogy a behatolás attól függ, hogy milyen szögben és hol jut el. Értsd meg, hogy a tartály védelme a páncélból nem függ attól, hogy bejuthat a hajtó kerékbe, és a tartály le lesz tiltva. A legjobb védekezés a mozgás sebességét, nehéz eljutni, és a páncél védi a személyzet, hogy megértsék tartály fegyvert a motor, és annak meghatározására, amelynek a legjobb tank meg kell nyomni őket fejjel, 95% a hatékonyság a tartály függ a személyzet, akkor a T-34. Armat és minden más tartály helyét dinamikus védelmi, elektronikai és lopakodó rendszerével

     • Ilya Boldyrev

      " t-95 értékesített Indiában " az elsőben, amit hallottam, tudna biztosítani " proof " ;? mindenesetre Indiának nincs szüksége ilyen drága tartályra, elég a T-90 szemébe, annál inkább kifejezték vágyukat a tanképítésük fejlesztésére. " naschot típusú páncél, amely áttöréstől függ, hogy milyen szögben és hol esik. Például lehet venni Abrams tankpáncél módosítások M1A2: Tower: a 880-900mm BOPS / 1310-1500mm a KSkorpus: 650mm a BOPS / 970mm a CSI take páncélátütő pisztolyok 2A82-1M 125 mm, ami körülbelül 1000-1100mm páncélját parttól 5 km-re, a próba (elektronikus!) képes leadni a parttól 7000 m (szeretnék összekapcsolni, de sajnos nem találtam azt a következtetést adta OE Watch), azaz hit Abrams lehetőség a távolság közel több mint kétszerese a tartományban Abrams fegyver több mint kétszeresére nőtt, ha nem változik a forrasz, akkor (Abrams) a tartomány mintegy 3000 m, rovására szögek adatok vastagabb szállásfoglalás csökken, és mivel a vízszintes sík, majd áttörni a szoros távolság garantáltan nagy szögben, majd megnyitotta a tartály oldalán, ahol a könyv úgy tűnik, hogy inkább kevesebb mint előtte vetítés. " Értsd meg a tartály védelmét a páncélból, függetlenül megérinti a hajtó kereket, és a tartály le lesz tiltva, " Látni akarom a tankok nincsenek kerekei, ezek helyett a modern tankok sávok (hernyók?) Teherautó (angol pályán.) - pálya linkek az autót a pályán persze egy tang acél, természetesen ott van ez a fajta művészet kerekes tankok, de ahogyan megértem, hogy nem beszélünk róluk, ráadásul nagyon specifikus feladatokra készülnek. Figyelembe véve a stop a tartály, akkor természetesen nagyon nem kívánatos, de ez nem azt jelenti, ő az azonnali halált neki, a több sáv magukat a saját maguk által elég erős és nem is mindig egyszerű RPG lehet ", "

     • Szergej Altaisky

      6-7 km távolságban - ez egy irányított rakéta a csomagtartóból, és nem egy al-kaliber, amennyire emlékszem 2500 km látótávolságra. a rakéta kumulatív háborús fejjel és homlokkal van, nem fog áttörni abramokkal.

     • Ilya Boldyrev

      " t-95 eladott India, naschot Tipo páncélátütő attól függ, hogy milyen szögben és hol lesz " .; Például, akkor megteszi egy könyvet Abrams harckocsi M1A2bashnya: 880-900mm a BOPS / 1310-1620 mm KSkorpus: 650mm? re BOPS / 970mm távolságra KSTak is figyelembe műszer 125 mm 2A82-1M broneprobitie ez 1000-1100 mm és szúrja át a rendelést 1000 mm a távolság 5 km-re, arányuk 10-12 lövés percenként. (benyújtott referencia de sajnos Nem sikerült megtalálni OE Warch következtetését.) Nem hallottam semmit Indiáról, és szeretnék látni " proof " Mindenesetre egy ilyen drága tank hinduk nem kell. Tökéletesen kezelik a T-90-et és annak módosításait, annál inkább égnek a vágyat, hogy fejlesztik a tank-iskolát.

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      megérteni ezeket a rendszereket senki nem kell Önnek krupnokalibennogo lőttek ezek a rendszerek, és még nem vetettek, a rendszer nem zascheny 10 cm vas réteg és lyukasztott, nem reagálnak a golyó, de csak fel a T-34 rakéta elleni kopleks amely probiaet 1metr vaslemez és vetőmag Khan

     • Ilya Boldyrev

      " értsd meg ezeket a rendszereket senki sem igényel nagy kaliberű tüzelést ezeken a rendszereken, és nem fog működni " tankpáncél biztonságosan ellenálljon lövedékek 30m + kedvenc sarokban, ha kétséges, hogy az opera piercing lövedékek lövedék beleütközik páncél nem mindig, hogy mit lehet beszélni 30m lőszert? ": a rendszereket nem blokkolja egy 10 cm-es vasréteg, és áttöri a golyókat, nem reagálnak, " Azt hiszem, személyesen megkérted a tervezőt :) :) ", és csak tegye a T-34 rakéta elleni tartály komplexum, amely ütődik 1 méter vaslemez " ebben az esetben könnyebb rávenni őket a BBM-re, mint a Tigris, ami valójában megtörtént. " és sem-khan " Elnézést, de biztosan nem vagy tinédzser?

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      rakéta, rakéta, írtam a kormánykerékbe és a kán tankjába

     • Ilya Boldyrev

      " rakéta, rakéta, " Megértettem, hogy nem ismeri a halmozott hatást? És nem tudom, miért függnek le Rács " a tartályon. " Írtam a hajtó kerékbe és a kán-tankot " Kérjük, olvassa el a fenti megjegyzést, a teherautókról és a " Khan "

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      és itt a teherautók - ez egy lúd az anti-tank bányában és a kán tartályában, azt írja, hogy a vonatok páncélzottabbak, mint maga a tartály, és a kumulált töltés - ez nem feltétlenül a héj. ez is az RPG-7, csak privzrye olvadt fém nyomás alatt elégeti a páncélt, hogy szükség van erre a dinamikus elleni védelem hagyományos páncéltörő és átható lövedékek dinamichesnkaya védelem nem menti, és neposredstenno alakos díjak, és ha egy tank lőtt töredezettség robbanékony a tartály nem törés nem, és az erőt a robbanás a belső fal letörnek, és nyomja Ekipazh. A változó még Molotov koktél

     • Ilya Boldyrev

      Az Ön számára: A hagyományos páncéltörő és al-kaliberű lövedékektől a dinamikus védelem nem ment " a DZ legfrissebb változata " Afganisztán " hullám: http://btvt.narod.ru/raznoe/dz_2014/dz_2014.htmhttp://www.welt.de/politik/deutschland/article140100414/Warum-die-Politik-dem-Leo-Urangeschosse-verweigerte.htmlhttp:// tass.ru/armiya-i-opk/2044862https://ru.wikipedia.org/wiki/T-14#cite_note-:19-52http://www.sa100.ru/armor/Situasion.files/situation2.htmla kérje meg, hogy megismerje az ilyen jellegű véleményeket:http://defense-update.com/20150509_t14-t15_analysis.html http://www.janes.com/article/51469/russia-s-armour-revolutionhttp://www.army-technology.com/projects/t-14-armata-main-battle-tank/на két három vélemény adtam a fenti link, de ha jól értem akkor is ismeri őket következtében az angol nyelv ismerete nem (azt hiszem), de megtalálható a fordítás, vagy legalábbis olvasni azokat a tolmács segítségével. ", és ha a tartályt robbanásszerűen lőtték, akkor a tartály nem tört át, de a robbanás erejéről a belső falak elszakadnak, és a legénység megüt. Sajnáljuk, de a tartály vaslemezeit hegesztették, nem ragasztották. Még megváltoztatni a Molotov koktélt " Sajnos, vagy szerencsére egy egyszerű Molotov-koktélt nem okoz jelentős kárt a páncélt, vagy ha ez nem az, amit néhány páncélozott harcjárművek, hanem a vereség, hogy mondjuk a legalább egy " Molotov " kicsi lesz.

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      egy palack a motorban és a tartály készen áll, és a halmozott töltésekkel szemben csak szinonimák

     • Ilya Boldyrev

      " palack a motorban és a tartály készen áll " ez csak a tankok T-26 motorja a modern tankok és tankok a második világháború volt " süllyesztett " a páncélban, kivéve, hogy a radiátor védett, de érdekelné, hogyan lehet a tálcát egy kalapáccsal felszerelni. Ahogy értem fejjel, nem barátkozik. És szeretném hallani tőled e szavak értelmét.

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      folyadék biztosíték üreg és egy APC felgyújtották Molotov-koktélt is, mint a törés és égések, mint egy fáklya, az IS-2 motor van nyitva, ha szükséges prekryvaetsya bronelistami függött a ciklust nem szorosan zárva, hogy a folyadék áramlását a motor

     • Ilya Boldyrev

      " a folyadék egy üreget és 187-es biztosítékot talál; a páncéllemezre nem találsz ilyen. " mivel a BTR Molotov-koktélra hasonlít, ugyanúgy nincs olyan rés, amely égett, mint egy 187-es fáklya; mert dobtam néhány tucat Molotov következménye, hogy a páncél melegítjük, és a belső hőmérséklet emelkedett, és a hőmérséklet már, mert a vékony páncél páncélozott szállító, ha beszélünk a helyzet a Maidan. " motort nyitott ha szükséges prekryvaetsya bronelistami csuklósan csuklók tömítetten lezár úgy, hogy nincs a folyadék beáramlását Ex-2 motor " sem a tartály motor soha nem nyitotta, a különbség túl kicsi a szolgáltatási kelnek, hogy lett átszivárgott komoly számú folyadék, annál, hogy a tartály kell még jönni, hogy dobja el (ez csak akkor lehetséges a városi harc)

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      Hát, mennyit dobott el egy üveg 60 méterre, és ez nem közel van,

     • Ilya Boldyrev

      Milyen öreg vagy? Dühös vagy 60 méteres?

     • http://my.mail.ru/mail/hardrock_1991/ Szergej Khramtsov

      Én KMC a súlyemelés - dobjon egy 300 grammot 42 méteres gránátot))) Egy üveg folyadék, sőt az üveg súlya legalább fél kiló)))) humorista -

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      és 700 grammos gránátot adtam 60 méteres kerékpározáshoz

     • http://my.mail.ru/mail/hardrock_1991/ Szergej Khramtsov

      hogy a fegyvereket meg lehet égetni))) motorja vákuumban van)))

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      Pohorje és kapets kapcsolatok, te hülye nem érti nyomkodjuk gép nem lehetetlen, hogy ezt a problémát a motor szükséges, hogy lehűljön, ha a motor jön neki nem kell hűteni, majd a tartály nem lesz képes kiütni. ezt a motort egyszerűen elárasztja egy 40 centiméteres páncélréteg és FIG maga a rozkulupaesh

     • Ilya Boldyrev

      " így írja, hogy a vonatok páncélosabbak, mint maga a tartály " Megkérdezem, hogy megpróbáljak egy ujját a megjegyzésben, ahol hasonlóan írtam a számokról, és csak azt mondtam, hogy maguk is erősek. Ezt a szavaimban megértem, vagy nem vagy nagyon sokat szedsz vagy egyáltalán nem fogsz belevágni. " halmozott díj - ez nem feltétlenül a héj. ez is egy RPG-7 " RPG-7 - Ez egy újrahasznosítható kézi tartálykamra-hordó, melyet CUMULATIVE lőszerrel égetnek, de 7 féle gránátot tartalmaz: 5 - összesített 1 - termobariás és 1 töredezettség. Szeretném megjegyezni, hogy a termobarikus héj a volumetrikus robbanás lőszereinek típusára utal. Nem úgy tervezték, hogy áthúzza a páncélt. " Csak privzrye fém megolvad, és égési sérülést keresztül páncél nyomás alatt van, és ez megköveteli a dinamikus védelmi " Összesített lőszerek megsemmisítésére tervezett páncélzat és helyőrségek tartós erődítési létrehozásával erősen irányítottak jet robbanás termékek magas behatoló képesség: a bélés anyaga robbanás speciális rekeszben a robbanóanyagot kialakult vékony sugárban, egy olyan államban szuperplaszticitási mentén irányul mélyedés tengely. Beütötte és nem " ég a " páncél.

     • http://my.mail.ru/mail/hardrock_1991/ Szergej Khramtsov

      Te csak olvasni a cikkeket legalább néhány pro rakéták és hatásuk zabronevoe aláássa a kumulatív lövedék a fémolvadékáramot éget keresztül páncél, de nem írsz - nem ért semmit ilyen dolgokban, érthető - a II. világháború cikkében olvashat; a nagy robbanásveszélyes lövedékből nem törik vissza))) csak egy esetben - tüzelés során a hagyományos páncéltörő lövedék, és ha belép a tartály hiányzik belőle az erőt, hogy behatoljon a páncél, de hagy egy horpadás ebben az esetben a másik oldalon ott van a lehetőség, letörik páncél - de nagymértékben függ a páncél típusától és a lövedék kaliberétől, most szinte lehetetlen -

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      miért lehetetlen

     • https://plus.google.com/115537490880916731585 Robert Zonov

      Az olvadt fém sugara éget páncélt? Itt írták ezt? Szédült. Nagyon sokat figyeltem divvy szakértőkre, szerencsétlenségről, olvassa el a fizika összesített sugárzását, tanuljon sok új dolgot. Attól tartok, felrobbantom az agyat. - a sugár nem éget semmit, nagyon kevés ideje van rá. A sugáridőszak alatt a fémnek egyszerűen nincs ideje felmelegedni és égetni magát. A hatalmas nyomás alatt sugárzó levegő, mint a levegő, lyukat fúj a fémben, mint egy homokrétegben. Nem tudtad? Nem olvastad el? Nos, akkor olvassa el, és ne zavarja a közönséget saját spekulációival.

     • http://my.mail.ru/mail/hardrock_1991/ Szergej Khramtsov

      Hát, abbahagyod a tartályt, és akkor mi van? A gép letiltásához legalább az erőművet károsíthatja, vagy letilthatja a fegyvert -

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      és hogyan fog menni, ha a hernyója érdekesnek mutatkozott

     • Ilya Boldyrev

      " a Merkava tartályban, túl páncélos kapszula, nem tudom pontosan, hogy az 1990-es évről valahányszor szabaddá vált; Elnézést kérek, de nincsenek páncélozott kapszulák a Charioton, tehát vitathatatlanul jól védett és nagyon jó a feltételei miatt, de nincs rá páncélozott kapszula. Talán nem tudom, mit tudsz bizonyítani (" bizonyíték: 187;). " a külföldi cikket nem reagál, mert nem teremtjük tankok úgy olvasni őket meggondolatlanul, egyszerűen kritizálják a tankok, mert azt hiszik, hogy ők csak olvasni lutshe tankoprom Szovjetunió és Oroszország számára hasznos lehet " .; Csak még mindig elég jó szakemberek, és az a tény, hogy beszélni is valaki másnak a tartály (amennyire én tudom azt csinálni szinte az első alkalommal) jó ", " jel; Hasonlóképpen, a német és a francia aggályok egységesítése az új tartály megteremtéséhez csak bizonyíték

     • http://my.mail.ru/mail/hardrock_1991/ Szergej Khramtsov

      olvasd el a megjegyzéseidet, csak a shizika delirium) meg kell adnod egy automatikus, és tedd a tartály ellened, ahogy nézel ki))))

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      Egyszerűen nagyon - A sátorral ellátott köpenyt zárja le, majd tűzbe tegye

     • Ilya Boldyrev

      Sajnos, még a második világháború idején is messze nem volt döntő, de fontos is. Nagy szerepe volt a mobilitásának (ami valószínűleg azt jelentette), természetesen szükség van rá, de a legtöbb harc a városban zajlik, ahol a tartály gyakran követi a gyalogságot, és ha a tartály " eldobva " előre, akkor a gyalogság egyedül marad. Szeretném megjegyezni, hogy a tartály egyik legfontosabb feladata (legalábbis kezdetben) a gyalogság fedezésére szolgál. ", nehéz találni, és páncél védi a legénységet, megértsék, hogy a tartály egy ágyú egy motorral " Szeretném tudni, hogy a páncél védi a tartályt és a legénységet ott.

     • Ilya Boldyrev

      ", akkor a T-34-es Armat és bármely más tartály helyét a dinamikus védelem, az elektronika és a lopakodó rendszer " ez persze végtelen abszurditás. Tank T-34 - Ez egy tökéletes tartály idejével, és a legjobb közepes tank, de nem lesz képes behatolni a páncél minden Almaty nem volt T-90 vagy I-80 vagy T-72 vagy T-64, de talán már nem lehet versenyezni a T-55/62. Mivel már régóta használják többrétegű páncél, dinamikus védelem és így tovább. rendszer. Shell T-34 nem is tud repülni Almaty volt, mennyire összetett afgán elfogja lövedékek sebessége akár 1400 m / s, mint a komplex képes leüt a modern lövedékek egy kis mozgásteret, amely szintén annak javított változata, hogy elfogják lövedékek akár 3000 m / s azaz Ez a rendszer képes lesz arra, hogy lő le semmilyen rakéta sokáig, de ha a Nyugat lesz képes arra, hogy az áttörés a fejlődés, de ez egy másik történet. Különben a legénység Armat páncélozott kapszulában van. " értsd meg a tartály egy ágyú egy motorral " A modern tartály több mint egy motor és egy ágyú - ez egy egész harci rendszer. " és annak meghatározására, hogy melyik legjobb tartályt kell a homlokát a homlokába helyezni " figyeljen néhány külföldi cikkre: http://defense-update.com/20150509_t14-t15_analysis.html és http://thediplomat.com/2015/04/putins-new-wunderwaffe-the-worlds-deadliest-tank/

     • Ilya Boldyrev

      Különben a legénység Armat páncélozott kapszulában van. " értsd meg a tartály egy ágyú egy motorral " A modern tartály több mint egy motor és egy ágyú - ez egy egész harci rendszer. " és annak meghatározása érdekében, hogy melyik tartálynak kell a homlokát a homlokra tenni " figyeljen néhány külföldi cikkre: http://defense-update.com/20150509_t14-t15_analysis.html http://thediplomat.com/2015/04/putins-new-wunderwaffe-the-worlds-deadliest-tank/ http://www.janes.com/article/54672/dsei-2015-british-army-considers-new-mbt-in-response-to-russia-s-armata http://www.bloombergview.com/articles/2015-06-09/russian-tanks-roll-into-a-marketing-war. A nyugati szellemben íródnak, de még mindig nagyon érdekesek. Válaszuk van néhány megjegyzésükre.

     • Ilya Boldyrev

      Különben a legénység Armat páncélozott kapszulában van. " értsd meg a tartály egy ágyú egy motorral " A modern tartály több mint egy motor és egy ágyú - ez egy egész harci rendszer. " és annak meghatározása érdekében, hogy melyik tartálynak kell a homlokát a homlokra tenni " figyeljen néhány külföldi cikkre: http://defense-update.com/20150509_t14-t15_analysis.html#.VjzZ2EZVbYE , http://thediplomat.com/2015/04/putins-new-wunderwaffe-the-worlds-deadliest-tank/ , http://www.janes.com/article/54672/dsei-2015-british-army-considers-new-mbt-in-response-to-russia-s-armata , http://www.bloombergview.com/articles/2015-06-09/russian-tanks-roll-into-a-marketing-war.

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      A tartályban Merkavat is páncélozott kapszula, nem tudom pontosan, hogy melyik évben elérhető valahol 1990-ben a külföldi cikket nem reagál, mert nem teremtjük tankok úgy olvasni őket meggondolatlanul, egyszerűen kritizálják a tankok, mert azt hiszik, hogy ők lutshe csak olvastam a tankipar a Szovjetunió és Oroszország hasznos lesz.

     • http://my.mail.ru/mail/hardrock_1991/ Szergej Khramtsov

      Nem hozta létre ?! Használták őket))) és a T62 tartályok - A T72 továbbra is a NATO - szolgálatában áll; ez egy régi vicc, oh Istenem)))

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      Az Is-3 is szolgálatban van Oroszországban, akkor mi van!

     • http://my.mail.ru/mail/hardrock_1991/ Szergej Khramtsov

      Mondd el nekem, miért hoznak létre ATGM-eket? Hogy álljon a porból? Véleménye szerint a homing fejjel rendelkező ATGM-k csak azért hozták létre, hogy azt mondják, hogy - te hülye teremtmény vagy, és mindenféle technológiára telepíted őket (- a tartályok most tűzvezérelt lőszereket is - így a sebesség nem hasznos ebben az esetben, szükséged van a - dinamikus védelemre;

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      És mi a ptura?

     • Ilya Boldyrev

      És mégis, azt szeretném megkérdezni, tényleg figyelembe veszi-e a tervezőket, a mérnököket és más szakértőket, akik tele vannak bolondokkal? büdösnek tartod magad?

     • http://my.mail.ru/mail/hardrock_1991/ Szergej Khramtsov

      T90 használt afrikai országokban nem hazudik)) a távolságmérőben karcos a lencse, én általában lefagy az Ön számára))) Ön ezzel a távolságmérővel kiszámíthatja a távolság és a mérő? egyébként a T90 és annak frissítései jobban értékesítenek, mint a többi Abram és leopárd - amiért értékelik a --at; az átjárhatóságról jobbak, mint az európaiak analógjai - a trópusokon olyan tesztek voltak a tréningeken, ahol az útvonal csak a T90-es személyzetet engedte át a szántóföldi körülmények között, képes volt eltávolítani a motort, hogy javítsa és helyezze el! - mondja meg, lehetséges-e egy másik tartályon ez lehetséges?

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      T-95 modernizirovanyj T-90, de a mérnökök úgy vélik, hogy a forgalomba a tartály LCD képernyő korszerűsítésére modernizatsyya egy uvenicheniya motor mochnosti, vastagabb páncél, nagyobb sebesség, nagy kaliberű, és a 2. Világ Survey is 360 fok. Engedje meg, hogy ellenőrizzék a harci tartályokat, amennyiben azok tartósak, vagy talán a T-95 jobb, mint a T-14

     • http://my.mail.ru/mail/hardrock_1991/ Szergej Khramtsov

      az elektronika egy modern tartályban már a tartály 60% -os összetevője)))), amely lehetővé teszi, hogy nagyon hosszú távolságokat célozz meg, mint az analóg irányítórendszerek - és az olyan aktív páncéltörő és halmozott lövedékek elleni komplexek, amelyek automatikusan dolgoznak anélkül, hogy zavarják az embert, a szemetet is figyelembe veszi?

     • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

      ők s felső páncélja növedékek pár centiméterre extra helyett elektronika írtam fent, hogy a készülék sérült, és ez nem boesposoben és használata közös danomerom és könnyebben látnak, és a többi csak harangok és a síp Tipo új tank, hagyjuk, hogy szakítanak elektroniki azt értem, hogy az egyszerűbb kezelése és irányítása a erősebb és megbízhatóbb, és a páncél a legfontosabb védelmi központ marad

     • Ilya Boldyrev

      A nagymúltú háborúval összehasonlítva a modern tartályok termelésének nómenklatúrája több tízszeresére nőtt

  • https://plus.google.com/115537490880916731585 Robert Zonov

   Az Armata minden más lesz, mint ez a videó. Ez csak az algoritmusok tesztelését jelenti. A képernyő nem lesz olyan, mint a videó. A legénység háromdimenziós vetítéssel rendelkezik. A sisak forgatása a képen a képen látható képen mozog. A tartályon lévő kamerákat olyan módon helyezték el, hogy a fényképezőgépből származó képeket olvasó számítógép folyamatos képeket jelenítsen meg a sisakra. A Mehvodot nem kell zavarni a karok és a készülékek között. Minden, ami a tartály mozgásának ellenőrzéséhez szükséges, 2 karon van. A rendszerek működésére vonatkozó összes információ megjelenik a fedélzeten párhuzamosan a kamerák terepképének kimenetével. Hasonlóképpen kimeneti információk és képek a lövész és parancsnoki védőlapján. Szükség esetén a kép átmásolható, kicserélhető. A látomások hatékonyabbak, mint a rezgések és rázkódások, mivel a védősapka a fejbőr sisakjában van rögzítve, és a kezelő szeméhez képest nem változtatja meg helyzetét.

   • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/10210965935767369/ Stiliyan Stankow

    Talán, de nem szükséges.

 • http://facebook.com/profile.php?id=100001558690983 Oleksandr Kirilenko

  A tartály hűvösebb, de a torony alatt elkapja a kagylókat, egy csomó érzékelőt és távolságmérőket, látnivalókat, a tornyot, hogy nagy kaliberű géppuska működjön, majd könnyű navigálni. A csatatéren meg kell szabadulnunk, lássuk, a T-90 jobb nekem, a 90 km-es autópályán és a kereszteződésnél a túlélést 90 fokos sebességgel tette.

  • Posztgraduális hallgató

   Természetesen lássuk, minden világ katonai szakértő és bámészkodó követni fogja az Armata híreit

 • Nikolay Ershov

  TV csatorna Csillag kiadott egy órát az új Armata T14 tartályról https://www.youtube.com/watch?v=TCGdvMkDlVc

 • Ilya Boldyrev

  körülbelül 20-30 évig a tartály mérete nem befolyásolja a túlélést, az ATGM egy egérben elérhető egy kilométeres távolságból

 • Posztgraduális hallgató

  Az Orosz Föderáció elnöke meglátogatta az Uralvagonzavod gyülekezeti üzleteit, és ellenőrizték az Armat-tartályokat, a gyalogsági harci járműveket egy platformon " Armata " a munka során Sverdlovsk régióban https://www.youtube.com/watch?v=OE2AGhtIWvY

 • http://www.odnoklassniki.ru/profile/331451023752 Sergey I.I.

  Oleksandr Kirilenko, jó, hogy okos legyen! Az idióta érvek csak nevetést okoznak, te vagy a bohócunk.

 • Peter Barinov

  Feature Almaty volt exponáló páncél technológia olvadék cirkónium-szamárium-kobalt acél a mágneses mező az induktor, a lehűtött hélium-hidrogén-nitrogén gázkeverék. Minden anyag egy mágneses mező, és, kristályosítás után a-megszerzi a tulajdonság, hogy kölcsönhatásba lépnek az áramlás ionok kumulatív fúvókák. A Joule fűtés halmozott jet együttműködik a páncél miatt a megjelenése „Ki-gantskogo magneto-korlátozva van hatás” által okozott multiferro anyagi tulajdon és azonnal elutasították (dia) ponttól égő ütemben több mint 9 km / c. Ezért az Armata páncélos halmozott lőszere NEM HATÉKONY! A Smsko ötvözetet cirkóniummal, gadolíniummal, erbiummal ötvözik. A kijelölés a КС25Ц. A "K" betű kobalt, a "C" betű, - szamárium, a szamárium 25 tömegszázaléka az ötvözetben 25%, "C" betű, - cirkónium. A samarium reagál nitrogénnel (nitridet képezve), szénből (karbidképződést). Ha az SmSCO egy kristályát melegítjük, " gigantikus magneto-strike effect "

  • Natasha Berezkina

   Milyen forrásokból származik az Armata páncélról szóló információ?

   • Peter Barinov

    -az Uralvagonzavod első részlegétől: Sverdlovsk régió, Nizhny Tagil, Vostochnoe shosse, 28. Tel .: 8 (3435) 344-726

  • Yury Belyaev

   És hogyan működik a subcaliber?

 • Peter Barinov

  Miatt sajátosságait teljes alkalmazási modul szoftverrel kezelhetők mikroprocesszorok és MVB felület, szükség van karbantartási utasítások PO nagyon programozók. Ugyanakkor az összetevők és a firmware dinamikus változásai miatt sokszor kézzel kell szerkesztenie a szoftvert az egyes gépeken. Tekintettel a nagy számú hiba a szoftver és a szerepe az emberi tényező, mindkét oldalon lesz az egyedülálló szoftver, amely csökkenti a karbantarthatóság teljesítmény, a megbízhatóság és a túlélést, tagadja az előnyöket tömegtermelés, így minden darab egyedi. Ami nem növeli a harci képességet.

  • Posztgraduális hallgató

   De néhány nappal ezelőtt volt hír, hogy az Armata tartály sorozatos gyártásba került, kiderül, hogy megoldásra került ez a probléma?

  • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/10210965935767369/ Stiliyan Stankow

   Miért kézzel? A távoli szoftverletöltés nem törölte ugyanazt. Nos, legalább ugyanabban a parkban, egy ezredben.

 • Szergej Altaisky

  hogy nem vagyok mérgező a tartályban - így ez a középső torony, és láthatjuk, hogy a tervezés miatt az ágyú kissé lefelé hajlik - azaz Nem tudja, hogyan kell megkönnyebbülni. talán tévedek, és még mindig van egy kivonata - javíts ki nekem, ha ez ..)

 • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/1042800272440572/ Yuri Sharafutdinov

  foglalási tornyot kell erősíteni - egy élő legénységgel, de a torony sérült berendezései, még a kisméretű tűzfegyverek tüzével is, a tartály gyenge fenyegetést jelent az ellenség számára

  • Posztgraduális hallgató

   Ez a probléma ugyanolyan akut mind a lakott toronyban, mind a lakatlan, így nem helyes az Armata tartály hibáinak felderítése!

   • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/1042800272440572/ Yuri Sharafutdinov

    Lakott torony fő harckocsik van protivosnaryadnym könyv helyett ballisztikus mint Armata (egy ilyen kis helyen zabronevom torony Armata nyereségessé tenni is protivosnaryadnym)

 • Jek-Ker Zukutoma

  By the way, itt jó volt megmondani a tartályt, bár úgy tűnik, a játékról:https://www.youtube.com/watch?v=JaAO9PoNxiw

 • Ivan Ivanov

  de mi a helyzet a gerelyen? ha fentről veri

  • Evgeny Kazantsev

   Ez nem árulja el a Javelinseket hiborgoknak, lélegezzen ki 😉

 • Evgeny Kazantsev

  Dmitry Puchkov Goblin " mesél az Armata tankról https://www.youtube.com/watch?v=fc-AFB2uIyo

  • Oleg Orlov

   Puchkov általában epikus mondani még egy sapper lapát, és még Armata, ő tört itt 🙂

 • Hosszú orr

  2. Az Armata legfontosabb konstruktív innovációja a megszokott torony és a páncélozott kapszula a legénység számára. Aztán a különleges fickó felemelt!
  Először is, abban az esetben, ha egy tartályt eltalálnak, mindig problémát jelent a legénység gyors kilépése. Néha sikerül, és néha nem. És néha lehetséges, de nem minden. És ebből a páncélozott kapszulából nem olyan könnyű kijutni - és szinte lehetetlen felmenni oda, külső segítség nélkül! Így hát néhány másodperc alatt kijutni, és még az egész legénységet is egyetlen kapun keresztül, és egyáltalán nem.
  És a tartály többi része ugyanaz maradt. Hodovaya- szar. Gusenitsy- g0vonye. Bronya- g0vonaya. A karusszel az automatikus terhelést nem utasítják el, így maradt. Ez azt jelenti, hogy az AZ kagylóhéja az egész tank körül belülről érkezik. És a lõszer egy csekély összegben mindenhol el van takarva, ahol csak lehetséges.
  És ez azt jelenti, hogy bármelyik tartály behatolásával, mindkét oldalról, a lövedékek fel fognak világítani. És lehetetlen lehet a tankból való menekülni.
  És most ez a különleges srác nevetett nekem! Azt mondta: - ": Igen, az Armata legénysége jobban védett, a páncélos kapszulában van. De maga a tartály is ugyanaz volt! Megszakad, de csak a páncélos kapszula fog maradni a legénységgel. A legénység megmenti vagy sem, de maga a tartály lesz kiüresedve a csatából.
  És most elképzelem magamnak egy szétszórt tartályt és páncélozott kapszulát a legénységgel a szőrzeten, így azonnal a nevetés fedezhető fel.
  3. Nos, végül a tartály szörnyen drága volt. Időnként drágább, mint korábban. És ez azt jelenti, hogy elvesztette az előnyét, hogy a kúposság mindig büszke volt rá! Háború esetén nem csak pénzt költenek a tartályokra, de nem is képesek a háborúban elveszett tartályok reprodukálására, ha akarják.
  Vagyis most, egy lecsökkent katonai költségvetéssel, valójában az Armata nem a fő sorozatgyártó tartály, hanem csak példaértékű, a show-off. A háborúban fel kell adnia, és fel kell szabadítani a régi tankokat.

 • Tatiana Matveeva

  Amikor a tömeges gyártási platform alkalmazkodik a levehető páncélos traktorokhoz. Előnyök: készenléti mechanikus vezetők a faluban, További bevételek a forgalomba a költségvetésbe. És háború esetén páncélokat és tornyokat rakjon rájuk. A Szovjetunióban csak autók voltak. GPRS beillesztése. Visszatérítsen pénzt a mezőgazdasági termelőknek a művelt hektárok számára. A mezőgazdaság virágozni fog. És a hadsereg fel fog emelkedni.
  két másodperce
  Az értéklista megjelenítéseReport Comment

 • Jungars

  Csak a felső burkolat tiltott. A torony normálisan páncélozott.