Hogyan válasszuk ki a ajtó

Az ajtólap és a keret

Hogyan válasszuk ki a ajtó
A következő fontos eleme az ajtók - zsanérok. Ezek könnyen levágta a hegesztés daráló vagy egy kóbor kalapács, amely után, ha nincs ajtófélfa, az ajtó hatékonyan podkovyrivaetsya feszítővas, és ezekkel a szavakkal: „Welcome” nyugodtan be. Hogy megelőzzék az ilyen forgatókönyv teljesen a falon keresztül doboz szerelt speciális biztonsági csavarok, amelyek az úgynevezett - „ujjak”, „fülek”. Feladatuk nem szabad eltávolítani az ajtót, amikor az ajtó zsanérok lesz lelőtték. Természetesen a füleket lehet levágni, de ehhez szükséges egy bizonyos idő, amely a támadók nem lehet.
Egy másik módja, hogy megvédje az otthoni - rejtett zsanérok az ajtón. Bár az ajtó rejtett zsanér nem abszolút garancia, de még a kiváló minősítéssel a pusztító, úgyhogy ne add fel, és tovább fogja nyerni 10-15 percig. A második fontos előnye rejtett zsanérok - egy esztétikus megjelenés a bejárati ajtót.
Kiválasztásánál az ajtókat, hogy figyelembe kell venni a hurkok száma, amely függ a súlya az ajtólap. Tehát biztos, hogy kérje, hogy a termék adatlapján. Ügyeljen arra, hogy a megadott súly az ajtólap és a hurkok száma. Ha a bejárati ajtó nyitva van több, mint 50-szer egy nap, vezető gyártók javasoljuk, hogy 3-4 öltés. Ez segít újra elosztja a terhelést a hurok. Biztosítani kell, hogy a hurkok voltak, hogy támogassa a golyóscsapágy, vagy amelyek garantálják, hogy a hurok nem izotrutsya. Kopás - egyik fő oka a megereszkedett ajtókat. Azok számára, akik tervezik, hogy vesz egy ajtó rendelni, az ajánlásokat a hurkok száma tömegére az ajtólap MirSovetov lehet a következő: a kapu súlya akár 70 kg is elegendő két hurkot, még a tömeg - már ajánlott 3-4 hurok. Ebben az esetben a gyártónak kell kiválasztani hurok, amelynek célja egy bizonyos súlyt.

A gyártók és az árak

Megnéztük az összes főbb pontok kiválasztásának bejárati ajtók. Természetesen egy cikkben nehéz csinálni, de megpróbáltuk. Meg kell jegyezni, hogy csak 1 az 5-lopások fordulnak elő betörés hatalom - a fizikai megsemmisítése a bejárati ajtót. . A többi 4-D - intelligens törés (gombokkal és a mester kulcsot a zár, hogy mit lezárja a legrosszabb támadható hackelés, MirSovetov megmondja a következő cikkben: „A választás az ajtózár”.

Köszönjük! Tehát minden jól megírt! Válassza az ajtók a tanácsot, nagyon félek, hogy kap drága, ha az összes követelményeket figyelembe kell venni - az erő, vastagsága ajtók, zárak, hangszigetelés. de sikerrel jön egy cég Samara, van egy hatalmas választéka - vannak olcsóbb, megtalálja a költségvetés lehetőséget.

Köszönöm a cikket
Körülbelül az ajtót nem tudtam sokat. a választott ajtó pontosabb lehet.
A számos cikket, tanultunk, amit nem tudtam korábban. Az ajánlások szerint ezt a cikket, vettünk egy ajtót.

Super írt! Ajtó alapján választják ki ezt a cikket. Vettem szabvány köbös bór-nitrid. Az ajtó nem drága, mindent, amire szüksége van ott))))

Nagy Tippek és érdekes betekintést a kultúra az ajtót.

Nos, ha két zár egyik, a másik a zárak és csuklópántok állítható esetén süllyedés ajtót. A pecsét 2 áramkör, akkor sem huzat, sem szagokat nem fog hiányozni.

Köszönöm a tippeket, nagyon hasznos.

Köszönöm Sasha jótanácsért, a tudás a téma. Ez segít a vízforraló.

OUTPOST? Ez nem az, amit érdemes 7000 rubelt, készülnek a kínai testvérek és kinyitotta konzervipari kés?

Jó napot kívánok. Szeretnék beszélni egy kicsit arról, milyen fontos a választás a bejárati ajtót. Legutóbb tűzte OUTPOST Acél ajtó, és egy héttel később a szomszéd kirabolták. A nyomvonal az ajtaja, rájöttem, hogy az én kívánságom, hogy állítsa az első, de nem lehetett látni. Betörtek a szomszéd házi vasajtó és elvittek mindent tudtak. Saját sikeres tapasztalatokat, azt mondhatom, hogy a választás az ajtó legjobb iparcikk, a minőség garanciája.

Kapcsolódó cikkek

⇐ Előző

Következő ⇒