Hogyan lehet eljutni Ismerkedés orosz nők a repülőtéren Gelendzhik, Gelendzhik Kabardinka hogy Teshebs

Hogyan lehet eljutni Ismerkedés orosz nők a repülőtéren Gelendzhik, Gelendzhik Kabardinka hogy Teshebs

Ma megmutatom, hogyan lehet eljutni a társkereső orosz Hölgyek Gelendzhik Airport.

Sajnos, ellentétben az út Kabardinka (egy másik üdülőközpont Gelendzhika település), az út a Arhipo Női AIRPORT Gelendzhika még a legkedvezőbb körülmények között, hogy legalább egy órát a nyári, hiszen a távolság a két pont közötti mintegy 60 km-re az autópályán, ami a nagyobb része teljes hossza mentén kígyózó hegyi hágók.

Hogyan lehet eljutni Ismerkedés orosz nők Gelendzhik Airport

Tehát hogyan lehet eljutni Ismerkedés orosz nők Gelendzhik Airport számos módon különböznek egymástól az ár és a töltött idő az úton, úgy döntött, hogy elmondja mindenkinek, hogy egy választás további út tervezési szakaszban.

Elkezdem a legkényelmesebb lehetőség - egy taxi. elrendelte az indulás előtt a repülőgépek Gelendzhik. Meg tudod csinálni itt:

Ne felejtsük el, hogy válasszon egy megfelelő autót magának (mindig klímaberendezés és légkondicionáló) körül a törzs (ha van egy csomó dolog), és a gyermekülés vagy speciális tartó eszközök (ha utazik a gyerekekkel). A sofőr a taxi elhozzuk a repülőtéren Gelendzhik a névtábla és természetesen a cél érhető el kényelmesen és gyorsan, de a sofőr meg fog felelni a szabályokat az út, úgyhogy az utazás lesz kényelmes és biztonságos.

Természetesen a szolgáltatás kell fizetnie egy kicsit, de minden esetben az ár egy ilyen szolgáltatás (elérhető a repülőtér Gelendzhik Arhipka élvezetét) alacsonyabb lesz, mint például a vásárlás médialejátszó tronsmart mxiii.

Ha nincs ideje, vagy elfelejtette, hogy előrendelhető a taxi a repülőtéren, akkor csináld ott. Hívjon egy taxit, akkor a számokat itt látható. Persze, meg kell várni a taxi (10-30 perc).

Egy másik lehetőség -, hogy kihasználják a „privateers” szolgáltatásokat. De kell készíteni túlzott árakat, mint ellenállni a lehetőséget, hogy keresni azokat, akik fáradt, de még mindig nem ismeri a várost, kevesen tudnak.

A variáns egy shuttle busz, sajnos, a legtöbb unalmas.

A kezdéshez meg kell, hogy a központ Gelendzhik (hogyan kell csinálni, írt itt), és szálljon le a „régi busz” megváltoztatni a busz útvonal 107 - a menetrend itt érhető el. Sajnos, a busz fut ritkán, és az emberek lehet, hogy sok.

Mivel Arkhipo-Osipovka van az út vezet a Dzhubga, ahelyett, hogy a shuttle busz akár azt is megközelíthető távolsági buszok.

Ez csak ilyen buszok indulnak csak az új autóbusz állomás, ami azt jelenti, hogy először meg kell kap hozzá. Ezáltal lesz a változás:

- Az első lehetőség - busszal 5 vagy 16 útvonal, utazás a központban (a szélvédőre lesz írva: „The City”), jöjjön fel a MD-északi (felső megálló - az út lesz kevesebb, mint öt perc), majd változtassa meg a busz vonal 40 - menetrend ITT.

- A második lehetőség - busszal 5 vagy 16 útvonal, utazás a központban (a szélvédőre lesz írva: „The City”), akkor jön a „Közép-stop - Kirov utca. Market „(az út 30 percet vesz igénybe), majd változtassa meg a buszjáratok 40, 48, 6a 2 (menetrend itt) megy, a másik oldalon az út.

Alapvetően, ha a dolgok egy kicsit, majd fel az új buszpályaudvar érhető el a városközpont gyalog. Ehhez meg kell, hogy szálljon le a „School 1-es szám”, át az úton (utcájában Kirov), és ugyanazon az utcán, hogy megy a hegy oldalán. A teljes útvonal lesz körülbelül 7 blokk (van, hogy menjen fel a hegyre).

Interaktív térkép a Gelendzhik segíteni

Élvezze a nyaralás Gelendzhik!

Kapcsolódó cikkek

⇐ Előző

Következő ⇒