Intelligens puska TrackingPoint XS1 / XS2 / XS3

Szinte minden ember legalább egyszer az életében, de kezében egy pisztoly, puska vagy géppuska, és szinte mindenki azt csinálja, legalább egy pár kép, aztán jött a nézet - lő nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.

Azok, akiknek jobb volt a látása, és akik azonnal megszokták - nem esett le azonnal, de elesett, de azok, akiknek rosszabb látása volt, gyakran elkenődtek. És minél tovább volt a célpont, annál gyakrabban ömlöttek, hogy egyedül vannak, mások.

És nem csoda, mert a fejemben volt szükséges megbecsülni a szél, tartsa vissza a lélegzetét, láthatatlan szem fedél és a hangsúly ... de Trackingpoint Texas cég úgy vélte, hogy ez nem fair, és készített egy igazán forradalmi puska automata „intelligens” fegyvert május 2013.

Szóval, mi ez a csodálatos látvány? Képzeljétek el a helyzetet - a látásra és a cél után látja a célt, miután látta, elképzelhetetlenül egyszerű és ugyanakkor bonyolult dolgok történnek. Először is meg kell jelölnie ezt a célt egy úgynevezett címkével, a gomb pedig a ravaszt mellett. Miután megjelölte a célt, egy piros pont jelenik meg rajta, így a puskát "felidézi" az ellenfelét.

A TrackingPoint által tervezett puska

További felszerelés ismét a jobb oldalon a „kiváló” és csak akkor marad, hogy összekapcsolják a kék virtuális célkeresztet a láthatáron egy piros pont tartja a ravaszt (ne aggódj, ha a puska van mód Irányított Trigger, lőni csak így nem fog), és amint a célkeresztet lesz piros, lövés lesz. Ez az egész folyamat, nincs semmi bonyolult, éppen ellenkezőleg, teljes egyszerűsítés.

Az intelligens irányítórendszer nem cél

A csoda indulhat szó attól a pillanattól kezdve, a tény az, hogy a segítségével egy „intelligens” puska, a mozgó a parttól több mint 900 méterre a cél akkor kap még egy személy, aki szó szerint kapura a második vagy harmadik alkalommal.

Valójában a puskának az egyetlen fényes mínuszát nevezhetjük árának, és ez majdnem $ 22,000, ami nem olcsó élmény. A gyártás ezen szakaszában a fegyver három változata létezik:

 • XS1 kaliber 8,6 mm, 35x zoomos hatótávolsággal 1100 méterig
 • "Light" modell XS2 kaliberű, 7,62 mm-es, 30-szoros nagyítással és 915 méteres hatásos lövés-tartománygal.
 • a legkönnyebb és kompakt XS3 kaliber 7,62 mm-es, 30-szoros nagyítással, a hatótávolság 777 méter

Néhány gazdag vadászok már megtette a puskát helyezését és elégedetlen még nem figyelhető meg, ami nem meglepő, mert mohó innovációs nyugati ember, hogy boldog legyen, amire szükség van egy kicsit, de ha figyelembe vesszük, hogy minden puska képes továbbítani a streaming video és hang a PC, Android és iOS, akkor minden a helyére kerül.

És hadd veteránok vadászat kifogásolják, hogy az új technológiák elérték és a földjeiket, kezdők és amatőrök haladást bosszú megvitassák egy új csoda, és eközben a hadsereg néz a fegyver az ő érdeke.

(8 szavazatok, átlag: 4,88 5-ből)
Betöltés ...


 • Posztgraduális hallgató

  Sniper kiváló fegyver, de ez hogyan fog viselkedni a szélsőséges körülmények a találkozó elkötelezettség a dzsungelben, vagy a por, a sivatag, a hő vagy a rendkívüli hideg?

 • aszkéta

  NDA, ez nem feltétlenül súlyos harcért. Az elektronikus vezérlő egység eltűnt és eltűnt. Kizárólag a mesterlövészek számára. Kíváncsi vagyok, hogy az irányítási rendszert lefedi-e, tudok nélkül lőni, így kézi üzemmódban?

  • Junior Scientific

   Lehet lőni, különben attól tartok, ez a puska nem lenne egy kis törmelék 22 ezer amerikai =

 • Marina Uvarova

  Lenyűgözőnek tűnik, de érdemes hallgatni azokkal a felmérésekkel és visszajelzésekkel, akik küzdenek vele, mivel a tervezők és a katonai, normál fegyverzet modellek közötti szoros együttműködés nélkül