Végtelen mobil / Perpetuum Mobile - az emberiség ősi álma

A latin nyelvből a "perpetuum mobile" kifejezés, a Perpetuum Mobile - "állandó vagy örök mozgásnak" nevezzük. Valójában ez a gép, amely azokhoz a képzeletbeli gondolatokhoz tartozik, amelyeket egy személy képes.

Ha egy ilyen gép ténylegesen létezett, akkor cselekményének lényege megszakítás nélküli munka lenne. Vagyis, ha egyszer elindítja, akkor az egész életedben fog működni. Egyszóval, ez a folyamat egyszerűen a semmiből származik. Az ötlet egyszerűen szép, de sajnos túl messze van a valóságtól.

Miért akarnak az emberek létrehozni egy perpetuum mobilt?

Röviden, ez nem meglepő. Végtére is, ha bármelyik modern embert megkérdez, mit gondol erről, akkor habozás nélkül a válasz pozitív lenne. A 12. századtól kezdődően a keresztes hadjáratok megkezdődtek, de az európaiakhoz tartozó társadalom csak akkor kezdett mozogni. Mindezek következtében a különböző irányok művészete meglehetősen aktív módon fejlődött ki. Ráadásul mindezzel együtt nőtt a gépek mozgását elősegítő gépek fejlesztése is. Különösen olyan volt, mint a vízi terv kerekei, és azok a kerekek, amelyek az állatok mozgása miatt működtek.

Keress egy örök mozgatógépet

Ezért volt olyan ragyogó ötlet egy hatékonyabb gép létrehozására, amely viszont kevesebb energiát eredményezne. Felmerül a kérdés, hogy miért olcsó az energia? Minden nagyon egyszerű és teljesen érthető. Ha a semmiből fakad, akkor ennek következtében nem fog kerülni "semmi".

A motor népszerűbb ötlete a 16. században jelent meg. Ugyanebben az időszakban, amikor az átmenet a gép típusának termelékenységére indult. Ez volt a projektek száma a motor "zashkalila" több ezer.

Perpetuum Mobile - perpetuum mobil

By the way, feltalálni egy ilyen motort nem csak egyszerű munkások, de még nagyon figyelemre méltó emberek, tudósok akkoriban. Végtére is, abban az időben nem tiltott ilyen szerkezet létrehozása.

A 17. század végén olyan híres tesztelők, mint a Cardano és a Galileo, ragaszkodtak hozzá, hogy lehetetlen volt egy örök mozgatógépet építeni. De ugyanakkor Stevin Simon ilyen ellentmondások alapján törvényt nyit a lejtő sík egyensúlyáról. Ez egy olyan fontosabb és jelentősebb törvény felfedezéséhez vezetett, amely a háromszög mentén három erőt tartalmazott. A 18. század végén számos kísérlet után a többség arra a következtetésre jutott, hogy lehetetlen volt egy motor létrehozása. Mindazonáltal ezek csak kísérletek voltak.

Simon Stevin munkája

Az 1776-as évek elejétől kezdve a kísérletekben aktívan részt vevő Francia Akadémia határozottan elutasította az örök mozgatógép létrehozásának gondolatát. Mindezek ellenére az akadémikusoknak nincs oka annak, hogy tagadják, hogy kívülről nem lehet energiát venni. És csak az energiatakarékosságról szóló törvénynek köszönhetően bebizonyosodott, hogy az energia nem kívülről, sehol és nem megy sehova.

Galileo Galilei

Az energia megőrzésének törvénye az örök mozgás ellen

A végső szakasz az volt, hogy 1906-ban Einstein híres tudós összefoglalta az "energia megőrzésének törvényét", ugyanolyan "relativitás”. Ez azt mutatta, hogy a "tömegek megmentése" folyamata az "energia megőrzési törvényének" szerves része.

Albert Einstein a relativitáselmélet szerzője

És ismét, egy örök mozgatógép létrehozása csak a mai napig álmokban marad. Talán a jövőben az emberiség képes lesz egy álmot lefordítani az életbe, de mostanáig ez a téma még nyitva áll. Ez az, hogy különböző viták, viták és kirándulások vannak, és mint ismert, az igazság születik a vitában.

(8 szavazatok, átlag: 5.00 5-ből)
Betöltés ...


 • Vaszilij Andronyuk

  Korábban nem volt lehetőség, és ez történt ... de most? Csak háború és tömeggyilkosság jön létre! Fegyverek, robotok, atomreaktorok.

 • Natalia Bergs

  Egy nap az emberiségnek még mindig örök mozdulatot kell találnia, az energiahordozókkal kapcsolatos problémákra és értékük továbbra is kiemelt fontosságú a gazdaság és az állam számára. Talán rövid idő alatt megtalálhatjuk a végtelen energia legújabb forrásait, amelyek léteznek az űrben, és amelyekről még nem tudunk semmit! Vajon az Örök Motor feltalálója megkapja-e a Nobel-díjat?

  • zsűri

   Ez utópia. Az örökkévaló motorral kapcsolatos álmok - ugyanúgy, mint az örök fiatalság elixírének megteremtése! Ráadásul az időjelzők is "örök" lehetnek! Végül is a karbantartás és karbantartás költségei még mindig helyet kapnak ... Általában több kérdésre van szükség, mint a válaszok.

 • Juliana

  Ah, Einstein elvtársunk a mi korunkban, a modern technológiáinkban lenne! Talán, és a "DREAM" az örök motor a helyszínről volna költözött. Végtére is, a legtöbb tudós korunk dolgozó keskenysávú - fegyverek, építőanyagok, ökológia, tudomány ... és az emberek Gondolkodj globálisan, és nem köti a keretet. Fotometria, nukleáris fegyverek, hősugárzás, a relativitáselmélet! A tudós-fizikus kincs volt mind az idejéhez, mind a leszármazottaihoz.

 • Marina Steshenko

  Természetesen a fogalmakat nem veszi a semmiből! Végül is, amikor a téten égettek ki azok, akik azt mondták, hogy egy személy repülhet az űrbe vagy kezelheti a legsúlyosabb betegségeket. Fontos hinni és fejlődni, törekedni ...

 • Leonid

  Ősi feltalálók feltalálta az első hordozható motor, amely arra szolgál, mint egy örökmozgó munka semmi, még mindig áll a tetején a technológiai fejlődés, de ez kifejezetten nem használja, mint eredetileg tervezték. ICE - ez egy korszerűsített mozdony, működéséhez kétszer kell égetni az üzemanyagot, ezért az alacsony hatékonyság, és a monopolistól való függőség óriási. A mozdony szerkezetileg egyszerű, vevőegységet, pneumatikus szivattyút, pneumatikus működtetőt igényel, és ez minden, a levegő fizikai tulajdonságainak köszönhetően. A mozdony hatékony működéséhez a gőzkazánt csak a belső égésű kazánra kellett váltani. Itt ez a kazán az örök mozdulat alapcsomója.

 • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/229101924166427/ Anatolij Kolpakov

  Soha többé nem fognak elképzelni, mint az örök motor lehetetlenségének gondolatát.
  Csodálatos számomra! Többféle örökmozgató berendezést találtam fel, de más néven: energetikai, levitátor, MUM mechanikai teljesítménynövekedés. Mindegyikük munka nélkül energiáját használják fel az energiát, azaz a. E. Nem használ energiát, és az erő, amely a forrása az erőnek understudied közszolgálati műsorszolgáltató univerzumban. Az Univerzum minden tárgya a kimeríthetetlen, mindenütt jelenlévő forrás erői hatására mozog. Az energiatakarékosság hírhedt törvénye is rájuk nem vonatkozik. A Föld, a Hold, aszteroidákat, és így tovább. D., és így tovább. N. Tedd örökmozgó készüléket általam feltalált és képesek örökmozgó, azaz, hogy ezt a munkát, ahogy tetszik sokáig - örökre. Ez tény. Ellenőrzött és megerősített tapasztalat.