USA a világ ellen az információs hadviselésben

Elképesztő, hogy milyen gyorsan és kíméletlenül változik az emberek ötlete rövid idő alatt. Most vörös vagy, egy nap múlva - fehér és új erővel megvédi új ötleteit és hiteiteket, őszintén hisz nekik.

Érdekes, de ez nem csak egy adott személynél történik, de történhet az államnál is. Az információs világmező mindig szegmentált volt, így vezetett (és eloszlatta sokan az álmokat a határok virtuális összeomlásáról), és e terület minden szegmensének saját magánhangzója és nem magánhangzója volt. Valahol puhább, valahol keményebb. És mint minden olyan terület (bár virtuális), amely egy nagy területen létezik, az ilyen szegmensek összeütköznek egymással, egyre több embert és állást foglalnak mind a virtuális, mind a valós világban.

A prizma kémprogram

Tehát egy érdekes (de rendszeres) helyzet alakult ki az információcsere-műveletek terén. Az Egyesült Államok - a szabadság és a demokrácia szóhasználatának vágyakozásában - komolyan vette a kulcsfontosságú vállalatokat a magáninformációhoz. A bolygó egyik legfontosabb demokratikus állama, mint a Facebook, a Google, a Yahoo, a Microsoft, az Apple, a Twitter, a Twitter, a saját országukban nyitott személyes adatokat nyit meg a közösségi hálózatok felhasználói számára.

Edward Snowden Edward Snowden

És ez valójában ugyanabban az időben, amikor a PRISM története megjelent - olyan kormányzati rendszer, amely hozzáférést biztosít a legnagyobb internetes cégek szerverein tárolt információkhoz: az Apple, a Microsoft, a Google, a Facebook, a Skype, a Yahoo, a PalTalk és az AOL. A programot a Nemzetbiztonsági Ügynökség szivárgása révén ismertették. Edward Snowden, egy 29 éves programozó, aki a műszaki részlegen dolgozott, bemutatta a PRISM prezentáció több tucat diát.

A világ globális megfigyelése

Ezek az információk azt sugallták, hogy a rendszert a hírszerzési információk egyik fő forrásaként használják. Hat évig az ANB folyamatosan gyűjtött hatalmas mennyiségű adatot, például levelezést, fotókat, mozgást az űrben, hangot és videót, valamint más dokumentumokat. Az első cég, amely a PRISM partnerévé vált, az Apple csatlakozott az elmúlt egy évvel ezelőtt, öt évvel a bevezetés után. És nem annyira, mint ahogyan a vállalatok reagáltak (bár egyesek nem vesztették el magukat, de próbálkoztak, még félénk is, hogy megvédjék jogaikat és felhasználói jogaikat), de az információs háború mértéke, amely kibontakozott.

Ez azonban nem minden - június 18-án az Amerikai Ügyvivõk Országos Szövetsége bejelentette azon szándékát, hogy megkérdőjelezi a Google irányítását ... a társaságnak a kábítószerek és az emberkereskedelem felszámolásának megkönnyítése érdekében való kivizsgálásáért. Sokan persze teljesen logikus kérdést kérhetnek - nem valaki őrült és ez egy vicc? Azonban senki sem volt őrült és vicc, ha igen, kiderült, hogy nagyon szerencsétlen, és hangzott a szájából Caterina Cortez Masto, a főügyész Nevada állam.

Prism Spy - a globális megfigyelés fejlődése

Megvan a dió és Megaupload. A hőcserélőn tárolt és az amerikai kormány által elkobzott információk petabájtjai a közelmúltban visszavonhatatlanul megsemmisültek, mondta Kim Dotcom a csipogjában. A Megaupload azonban nemcsak információkat, hanem elég nagy összegeket is elvesztett - 42 millió dollárt, amelyet az amerikai igazságügyi minisztérium visszautasított az ügyvédek kérésére.

A barikád másik oldalán a válasz nem várt - az Európai Unió a PRISM program keretében vizsgálatot indított az Egyesült Államok felügyeletére szakszervezeti állampolgárok számára.

„Kérem magyarázatot, valamint tisztázták a PRISM program és más amerikai műsorokat, amelynek célkitűzései közé tartozik a keresés és az adatgyűjtés, valamint a törvényeket, amelyek lehetővé teszik az ilyen jellegű programok végrehajtásáról” - a szöveget küldött Viviane Reding, a fejét a Bizottság az Emberi jogok és jogérvényesülés az Európai Unió az amerikai főügyész.

Pólók a kampány antiprizmusa résztvevői számára

Ezen túlmenően, intenzív és az európai kalózok - Party Nagy-Britannia, Katalónia, Svédország, Észtország, a Cseh Köztársaság, Szlovénia és más európai országok támogatásával a Kalóz Párt Florida (USA) kezdeményezte a kampány AntiPRISM, elleni küzdelmet célzó felügyeleti felhasználók a hálózaton. A kampány a párt tagjai felszólította az EU hozzon létre egy bizottságot, amely meghatározza az összes lehetőséget a PRISM, a források és az információ nyomon a programot, és milyen mértékben a megsértése az európai jogot.

(6 szavazatok, átlag: 5.00 5-ből)
Betöltés ...


 • Ivan

  A WikiLeaks informátor Bradley Manning 60 évig ültethető! http://russian.rt.com/article/14239 Legalábbis egy ilyen kifejezésre van szükség az ügyészségnél! Tehát nem ismeretes, hogy a szólásszabadság és az információszabadság harca erősebb!

 • Andrew

  Olyan erőteljes információforrásokkal, amiket most Amerika az info-háborúkban nyernek, ez nem olyan nehéz számukra, a CNN / WP / Voice of America udvarierei és így tovább, szóval mit mondhatnak - Minden Hollywood egy amerikai propaganda gép számára működik

 • Marina Uvarova

  Igen, úgy tűnik, tanúi voltunk a kibontakozó minden információt az amerikai kolosszus Oroszország ellen az elmúlt hat hónapban, a apoteózisa váltak bizonyított vádak Moszkva elősegítse szeparatistái New Oroszországban, de az Egyesült Államok vált zsír és ügyetlen, és megteszi a személyzet frank puhány, mint buta Psak, Harf és más beszélő fejek

 • MaxMSK

  Az amerikaiak rosszul befejeződnek, nem szerettek szerte a világon, és hamarosan bárhonnan üldöznek

 • http://facebook.com/profile.php?id=100002019103895 Lev Tigrenko

  És a képek a szavakkal TOP-sicret, azok diák PRIZM prezentáció? Pályán titokban osztályok fejlesztésére egy titkos amerikai használják kémkedett a diák dolgozik honfitársunk, a hallgató osztály 8a, Tanya származó Nyagan.

  • Posztgraduális hallgató

   Leo, nem tudod elképzelni, milyen perverz bemutatók, tervezőmock-upok, weboldalak, reklámfüzetek stb. Az Egyesült Államokban - ez csak egy pokoli seggét Oroszországban és Ukrajnában, az 5. fokozatú diákok jobban festenek, mint a viccek, Leo!