Az emberek expedíciója a Marsra - A Mars One TV-műsor lesz

2012-ben bejelentették egyedülálló programot a Mars, a Mars One gyarmatosítására. Több önkéntes telepet terveznek a Vörös Bolygóra küldeni. Az elmúlt három évben mintegy 200 ezer ember jelentkezett be a Mars-one.com program honlapján, és kifejezte szándékát, hogy részt vegyen a Mars rendezésének programjában.

A mai napig 700 jelöltet választottak ki a világ minden részéből, férfiakból és nőkből, akikből több embert alakítottak ki 4 főre (két férfi + két nő).

A Mars One valódi expedíció lesz a Marsra?

A csapatok kiképzése több évet fog tartani, így 2022-ben a SpaceX Falcon Heavy rakétákon el tudnak menni a Marsra. Fontos megjegyezni, hogy nagy valószínőséggel - egy szomszédos bolygóra való eljutás az önkéntes számára egyirányú jegy lesz, vagyis soha nem lesz képes visszatérni a Földre.

Mars One - az emberek expedíciója a Marsra

Hogyan sugározzák a Mars One-expedíciót?

Úgy döntöttek, hogy az egész program alatt élő közvetítések lesznek, és a repülés tv-valóság-show-ra változik. Ugyanakkor még ma is a Massachusetts Institute of Technology (MIT) Elemezte a misszió Mars One tervet, és úgy találta, hogy az űrhajósok vár egy nehéz sors, elemzők szerint, az első űrhajós megfulladnának után 68 nap a Marson, a többi telepesek hal éhen és a kiszáradás.

Azonban Bas Lansdorp (Bas Lansdorp) holland vállalkozó és vezérigazgatója Mars One vitatja a jelentés tartalma MIT szakértők szerint a holland már van egy megoldás a problémára az oxigén termelés és megmarad a nyomás a lakott lakóegységek és gyors kiszáradás és az éhezés nem hisz. Mindenesetre a Mars első telepesének élete valóban "spártai" lesz, és évekig nem fogják tudni kényelmesen élni a vörös bolygón.

(7 szavazatok, átlag: 5.00 5-ből)
Betöltés ...


 • Olga Kudasheva

  Ám Alexander Ilyin újságíró (a Cosmonautics News folyóirata) részletes cikket tett közzé, amely elmagyarázza, hogy a Mars One program miért nem küld az embereket a Vörös Bolygóra - http://apparat.cc/world/mars-one/

  • Posztgraduális hallgató

   Érdekes gondolatok, köszönöm a linket

 • Posztgraduális hallgató

  A Mars körül egy, úgy tűnik, egy igazi botrány tört ki - A Mars One döntősje a projekt 187-es szervezőit tette ki; http://lenta.ru/news/2015/03/18/marsonescam/ A tudósot aggodalommal töltötte el a Marson jövő hódítóinak rendkívül gondatlan kiválasztási és tesztelési eljárása. Órák helyett a személyes interjúk és a múló lelki és pszichometriai tesztek tisztifőorvos a projekt beszélt Roche tíz percig a Skype-on, kérve általános kérdésekre a szöveg a Mars, adott el egy hónapja

 • h

  oh igen, senki sem repül semhová