Milyen előnyökkel jár a hold tanulmányozása?

Évtizedeken át folytattak tanulmányokat a Holdról, amely során speciális tudományos kísérleteket folytattak, földi mintákat vettek a bolygó felszínéről, számos holdfelvétel és a holdfénykép kivonata készült.

A világ legjelentősebb projektjei ma a világ számos országában zajlanak, de a kutatók mostanra már elkezdték gondolkodni az ilyen kísérletek elvégzésének ajánlatosságáról.

A Moon Tanulmányok előnyei

A tudományos kutatás jelentősen gátolja az űrkutatás költségeinek gazdasági megvalósíthatóságát a föld pályáján és a kapott eredményeken, amelyekben gyakran nincs bizonyíték semmi értékre. Végtére is számos különböző kereskedelmi műholdat indítottak a föld-föld pályára. Számos területhez kapcsolódhatnak:

Lunar táj - hatalmas kráter a felszínen

 1. televízió és kommunikáció;
 2. az interneten;
 3. térképészet;
 4. időjárás.

Ráadásul az egyes műholdak jelenlétét a monetáris egyenértékűség határozza meg - az objektum által nyújtott előnyökkel összhangban. De a Moon különleges járatainak manned programjai aligha képesek a pénz szempontjából egyformán hasznosnak lenni.

Fénykép a holdfelszínről

US Lunar Studies

Nem titok, hogy Amerika a világ egyik vezető országa az űrkutatásban.

A mag magjának szerkezete

2005-re az úgynevezett "holdprogram" Az Egyesült Államok körülbelül 170 milliárdot költött dollár, és az eredmény a következő tények listája volt:

 • A hold egy régi bolygó, milliárdos évek, mint a földi bolygók;
 • A hold a földi csoport bolygója, amely nem az elsődleges tárgy;
 • a Hold belső szerkezete és fejlődése hasonló a Földhöz;
 • A hold aszimmetrikus;
 • a legkorábbi időszakok eseményeit és folyamatait, amelyek mind a Földet, mind a Holdat befolyásolták, a nyomokat csak a Holdon lehetett hagyni (vagyis azoknak, amelyek a mai korban maradtak);
 • a legöregebb földi sziklák kora a legfiatalabb holdkőzet korának felel meg;
 • a Holdon levő sziklák a magas hőmérsékletű folyamatok eredményeképpen jöttek létre, és háromféleképpen oszlanak meg: brecciák, anorthozitok, bazaltok;
 • A hold nem tartalmaz élő szervezeteket;
 • A Föld és a Hold összetétele teljesen hasonló, valamint az összetevők aránya;
 • nagyméretű aszteroidák hatására kialakultak medencék, amelyek megtöltötték a lávaáramokat, és magmát alkottak;
 • a holdrend szabályozza a hold felszínét;
 • a Nap egyedüli sugárzási története holdfüggvénye minőségileg befolyásolja a Föld éghajlatának változását.

Szovjet Lunokhod

Mindez természeténél fogva felbecsülhetetlen, egyedülálló tudás, amely alapvetően hozzájárul a modern térszféra fejlődéséhez.

A holdról készült kép a világűrből

Ugyanakkor gyakorlati szempontból a kutatás eredményei nem meggyőzőek, mivel ebben az esetben a manned space exploration rövid távon nem hozhat kézzelfogható jövedelmet. emberiség szükség van egy buktató a sebesség növelése űrrepülések és új technológiák az energia megszerzéséhez, csak ebben az esetben tudjuk igazán meghódítani a kozmoszt, még akkor is, ha a naprendszerünk ...

(6 szavazatok, átlag: 5.00 5-ből)
Betöltés ...


 • Ljudmila

  A Hold - ez a csoda mennyei, titokzatos. A végzett kutatások ellenére, azt hiszem, nem osztotta meg minden titkát, ezért továbbra is vonzza a kutatókat és a romantikusokat.

 • Thomas Edison

  A legfontosabb az emberi űrprojektek: 1: Nemzetközi hold bázis befejező funkcionális elemei tér androidok kiberkostyumov, exoskeletons, egy másik tér technológia megbízhatóan működik a széles hőmérséklet-tartományban, a nyomás és az agresszív vegyi anyagok, sugárzás. Az emberi szereplők üzemanyag kiberkostyumov, exoskeletons termesztett mélyen helyezkednek 5m robot üvegházak széndioxiddal + = ideális spektrumú lámpák gyors növények növekedését. Az üvegházak mérgező atmoszférájában az androidok a cybercoston keresztül dolgoznak. Élelmiszerek szintézise szaporítással hús, gyümölcs, zöldségfélék tápláló oldatában. 2: CyberSuit Management Androids. 3: Univerzális space androidok különböző méretű, feltételekhez. Az androidok létrejötte: más csillagok bolygóinak gyarmatosítása. Az Androidok városokat hoznak létre, teljes infrastruktúrával kommunikálnak. Az emberek el fognak jönni a bolygókra az androidei gazdaság kezében. 5.: A térrobotsok mesterséges intelligenciájának szoftvere. 4: Különféle teherbíróképességű, térfogatú, térbeli exoskeletonok. 6: Gazdaságos űrmotorok. 7.: Az orbitális ágyú néhány rakományt kering. A vontatóhajó elkapja a rakományt, és bepattan. 8: Energiaforrások. 9: Vákuumtechnika anyagok hegesztéséhez, dúsításához és olvasztásához, forgácsgyártáshoz és vákuumos 3D nyomtatókhoz.

  • Thomas Edison

   A hold ideális vákuum sokszög az űrrobotok fejlesztéséhez. A pályán nincs hozzáférés a Kozmosz anyagi erőforrásaihoz. A Nemzetközi Űrállomás meg van fulladva, helyébe a Nemzetközi Hold Bázis a laboratóriumokkal, a térrobotsók fejlesztésével, az aknákkal. A hold geostacionárius pályáján tükröződnek a Nemzetközi Holdbázison lévő napelemek, és tükrözik a holdrobotok globális cellás telekontrolljának hullámát. A nemzetközi hírközlési részvénytársaság nemzetközi pénznemének nemzetközi holdalapja rakétákat, orbitális vontatóhajókat gyárt, amelyek 24 nagy teherbírású geostacionárius GSO kommunikációs műholdon keresztül üzemelnek a jövő internetének működéséhez. A GSS csökkenti az energiafogyasztást az infravörös sugárzásnak, a rádióknak köszönhetően. Minden városban egy sugár irányul minden cellás területre, ahonnan minden felhasználó dekódere kivonja a személyes forgalmat, és levágja a többiet. Tiszta napokon infravörös sugár. Felhős napokon a GSS átszúrja a felhőket rádiós gerendákkal, a két infravörös sugár kapott ütemével. Hasonlóképpen, a felhők átszúrják az SSU-t a felhasználó rádióhullámára, amelyet szintén két infravörös sugár hullámai kapnak. A felhő optimális hullámhossza jelzi a GSS városát. Minden nehéz lézeres geostacionárius GSS műholdnak több millió félvezető lézer mátrixa van, amely a sugárvektor 2D vezérlését biztosítja. Otthoni (a tetőn) felhasználói lézer vezérelt 2D-meghajtókban a számítógép elküldi a GSS-nek. Az egyes fogyasztók forgalmi csatornáinak elkülönítése érdekében az GCC egy nagy infravörös teleszkópot használ, amelyben minden egyes képpont különálló, külön forgalmi csatornával rendelkező felhasználó. A nagy infravörös teleszkóp aktív vételi képpontjai egymástól függetlenül működnek. Az SCS a nagy infravörös teleszkóp összes pixelét beolvassa, hogy megtalálja vagy kikapcsolja a következő felhasználót. A Holdon található ultraibolya lézer szivattyúzza a műholdakat, az automatikus térállomásokat.

   • Thomas Edison

    Éjjel vagy sötét nap mély kráter ultraibolya akkumulátor Hold robotok, exoskeletons percben Töltődjön ultraibolya lézerek (amelynek célja a 2 jelzők robot) geostacionárius műholdak a Hold. A Nemzetközi Hold Bázis építése a Nemzetközi Robotikus Holdbázissal kezdődik. Nemzetközi robotskaya Hold-bázis: teljes minden ország számára a hálózaton lévő töltőállomások supermahovika, akkumulátorok mobil Hold robotok, Hold interneten. A napelemek robotok, bolygóműves rovers piroelem díj fújja el a port a gázsugár elemeket. Töltőállomás antennák termelnek celluláris Hold, Hold Internet radiomayakovuyu navigációs hálózat kerekes, lábú Hold robotok: háromszögelési egy időjel jelzők. A Nemzetközi Hold bázis elektromos energiáját a szupravezető gyűrű tárolja. A Hold fénytelen felületének alacsony hőmérséklete felszabadítja a magas hőmérsékletű szupravezető hűtési rendszerét. DC transzformátor érintésmentesen elektromágneses indukció (jelenlegi lassan emelkedik, és gyorsan csökken) fog szivattyú energia napenergia szekunder tekercselés: a szupravezető gyűrű. Nemzetközi Hold-bázis szüksége univerzális építőgép USM: sokoldalú, minden terepen futómű, amely összeköti: tolólap, rakodó kanál, fúróberendezés, billenős, zárt vezetőfülke közlekedési űrhajósok. A Hold buldózer, gréder, homlokrakodó hajtott földi testüket a vontatási a talajjal. Az enyém, a fúrótorony fúrt laikus, aláássák robbanóanyagok: pit hold alatti város. Növények USM gyártásához, építési robbanóanyagok, rakéta üzemanyag, holdbeton, szerkezeti anyagok. A sugárzó robotoktól sugárzó, 5 m mélységű kozmikus sugaraktól védett térben lévő személy. A vákuum-szupervállalású napelemek tartósabbak, megbízhatóbbak, olcsóbbak, mint egy vegyi elemek.

    • Thomas Edison

     Rooms, lunar base emberek csarnoka építeni: 1: a szerkezet a holdbeton alján a kráter buldózer tele van talajjal. 2: A hold alapja a termosz elv alapján: vákuummal elválasztott tükörfalak. A felesleges hőség a hőszivattyút + a napsugárzás természetes konvekcióval rendelkező sugárzóinak duplikáló rendszerét dobja. A hűtőrendszer összes csővezetéke a szelepek 4-szeres soros ismétlésével rendelkezik. 3: Termos tervezése lunáris betonokkal egy barlangban. A mennyezet, a falak, az egyes helyiségek padlói, a holdi bázis: az emberi szem magasságából ábrázolt képek (méret, skála értékelése) valós időben, a hold kör alakú nézete a koordináták bázispontján. Vagy a holdfalak csúcsán: a hold internetes webcams közül választhat. Az 1 kg rakománynak a Holdból való pályájára vonatkozó következtetése 22-szer kevesebb üzemanyagot igényel. A Holdrózsa rakéta-rakéták építéséhez 22-szer kevesebb üzemanyag szükséges, 40-szer kevesebb pénz. A Hold nyersanyagainál a napelemek energiája űrrobotokká alakul, titán-hordozórakétakkal, kompozitokból. Elektronsugaras 3D-s nyomtatók a Holdon pontos alkatrészeket, por alakú fémekből álló szilárd másolatokat készítenek. International Moon alap meteorokkal szemben: egy szublunáris város a tiszta termonukleáris robbanás gömb alakú üregében. Vontatóhajók, hordozó rakéták (vákuum elektronsugaras hegesztés) gyártására szolgáló üzemek. A Nemzetközi Lunáris adatbázisban részt vevő országok nemzeti szektorai a hold metró hálózatához kapcsolódnak. A hold metróban erős, légmentesen záró, 5 napos életviteli rendszerrel ellátott autók + egy rendkívül pontos óra, egy kis frekvenciájú antenna. A nemzetközi holdbázis az energiaproblémákat fogja megoldani: a hold iparág keringési tükröket hoz létre. A hosszú távú ellipszis pályákon több száz kilométeres átmérőjű tükrök éjszaka megvilágítják az európai városok. Otthoni elektromos áram éjszaka a tetők, a házak falainak napelemei, a munka elleni küzdelem ideológiája + az android telepresencia rendszerei.

     • Thomas Edison

      A következő 200 évben a problémát a Hold robot: hogy olyan légkört oxigén gyarmatosítók Mars bombázza ellen (közeledik a pályára a Mars a Nap), a mozgás égitestek fagyott víz. A bombázás energiája felmelegíti a Marsot a földhőmérsékletre. A hold a csillaghajók jövőbeli bázisa: ellátás, javítás. A Holdon csillaghajókat fognak építeni, és termonukleáris motorjaikat üzemanyaggal fel lehet szerelni: Hélium-3. A holdról menjünk a szomszédos csillaghajók bolygóihoz az androidos gyarmatosítókkal az emberek helyett. Hozzon létre egy infrastruktúrát az emberek számára. A holdon a csillagsebesség technológiája a fénysebesség 40-szerese.

     • Thomas Edison

      Űrpártok: a nyomozók pártja, a Teremtők pártja. Fél biztonsági erők tanulságos osztály, a tudósok, a szabadkőművesek (Kereszténydemokraták ideológia), képviselői környezetvédelmi szervezetek, tisztviselők mondta. Az alapító pártot mérnökök, feltalálók, rajongók képviselik. Környezetvédelmi szervezetek az Alkotók pártjának ellenségei. Fél cognitiv szükség, hogy a Mars korai gyarmatosítás megölni egy embert az ő vitalitás gyarmatosítók Galaxy, erkölcsi ereje (Party Party tanulságos erkölcsi energia vámpírok), amely a világűrben, hogy elvegye a párt Alkotók maximális pénzt fejlesztésére elkülönített helyet. Az Alkotók részeseinek szükségük van a Holdra, mint az űrtechnológia, a csillaghajók tesztelésére. Fél tanulságos szükséges tisztán tudományos ismeretek, a keresés a haszontalan földönkívüli élet a Naprendszerben, emberes küldetések, hogy elvonja az emberiséget a kolonizáció a bolygók a szomszédos csillagok viszont a Föld a börtönbe (a párt a börtönőr), a koncentrációs táborban a halál az emberiség számára. A Nyomozók Pártja a kozmonautika célját illetően a fogvatartottak pártja. A kozmonautika célja: az emberi galaxis kolonizációja. Kognitív Párt (a párt a börtönőr) szándékosan elvonja a forrásokat a céljai Űrhajózási: az emberi kolonizáció a bolygók más csillagok. Annak érdekében, hogy az emberek ne meneküljenek más csillagoktól a kizsákmányolásukból, a keresztény evolucionisták világkormány általi elnyomásából a Földön. Példák fél jailers: NASA, Kőműves (Kereszténydemokraták ideológia), az siloviki osztály, a földönkívüli élet szerelmeseinek. Kognitív Párt (a párt a börtönőr, a párt szabadkőművesek, a párt siloviki) politikai okokból ellen (egy eszköz a politikai harc: antikolonizatorskaya áltudományos relativitáselmélet Einstein Mason) emberi kolonizáció a bolygók a szomszédos csillagok.

     • Thomas Edison

      Az alkotók a párt el fogja érni a teljes tilalmat kormány támogatását a földönkívüli élet, emberes küldetések mellett az állami támogatás a tér robotok, ezek a mesterséges intelligencia, üzemanyag-takarékos motorok. Fél Alkotók szüksége anyagi és technikai bázis (beleértve sokszögek a Hold, Merkúr, Vénusz) emberi kolonizáció a bolygók a szomszédos csillagok. A nyomozók pártja a szomszédos csillagok bolygóinak gyarmatosítójának személyében öl.