A legjobb gyógymód az influenza miatt? A hideg gyógyszerek listája, amelyek nem segítenek Önnek!

Itt ismét a küszöbön a tél, és szinte minden ember az utcán ismeri: a kezdődő téli hideg lavina növeli a „pick up” az influenza vagy a nátha, a hideg levegő, párosulva a legyengült immunrendszerű létre kedvezőtlen körülmények között. Tovább a vírusellenes gyógyszerekre Védelmedért vagy hamarosan visszaszerzés céljából megyünk a gyógyszertárba, ahol sok vírusellenes, immunmoduláló és egyéb gyógyszert értékesítünk.

Minden évben a vásárlás az ilyen drogprevenciós jelenti oroszok tölteni mintegy 30 milliárd. Rubelt, bízva az orvosok és a gyógyszerészek, valamint a reklámok, a karakterek, amelyek szinte azonnal gyógyult, miután megkapta a csodaszer. Javasoljuk, hogy elvonatkoztasson a hirdetési javaslatoktól, és pártatlanul nézze meg a legnépszerűbb "téli" gyógyszereket.

"Arbidol" (vírusellenes gyógyszer-inhibitor)

Anti-vírus-gyógyszer-inhibitor Arbidol

„Arbidol” (más néven „umifenovir”, „Arpetolid”, „Immustat”) a legnépszerűbb drog őszi-téli időszakban. Szerint a betét kommentárok, a szerszámot kell használni a megelőzés és a kezelés az influenza A és B hatékonyságát „Arbidol” kétség nem sok, mert a hozott a gyógyszer listát a VED (Vital és alapvető gyógyszerek). De ha mélyebbre hatolnak, kiderül egy érdekes funkció: az eredeti „Arbidol” szerepelt a nyilvántartásban a VED immunstimuláns, majd később, 2011-ben említett vírusellenes. Az "Arbidol" -ot a titokzatos haló veszi körül: állítólag a drogot a hadsereg sorrendjében fejlesztették ki, és saját részvételével tesztelték. Paradox módon a kutatás eredményeit eddig titokban tartották. Eközben a kábítószert 1974-ben találták fel; úgy tűnik, semmi nem akadályozza meg a független kutatásokat, hogy egyszerre és mindenkorra megoldják ezt az ellentmondásos kérdést. De a tény továbbra is fennáll, a kábítószerrel kapcsolatos vélemények a visszatartott-semlegesektől a nyilvánvaló pozitívumig változhatnak. Néhány szervezet (köztük a WHO) és az egyes országok (köztük az Egyesült Államok) elutasították az Arbidol elismerését, mert nem álltak megbízható bizonyítékok annak hatékonyságáról. A megkérdőjelezhető hatékonyság ellenére az Orosz Föderációban az Arbidol különböző minisztériumokat vásárolt költségvetési forrásokból. Egy fényes epizód: néhány évvel ezelőtt a központi televíziós csatornákon ismételten bemutatta, hogy az egyik találkozó során V. Putyin meglátogatta a gyógyszertárt, és megkérdezte: "Arbidol". Ha úgy gondoljuk, hogy számos forrásból származik, a termelők érdekeit a legmagasabb szinten lobogtatták, beleértve az oroszországi Egészségügyi Miniszter, Golikova asszony szintjét is. A kapcsolat olyan nyilvánvaló volt, hogy egyes médiában Golikov asszonyt csak "Madame Arbidol" -nak nevezték.

"Theraflu" (az influenza és a megfázás komplex kezelése)

Eszközök az influenza és a megfázás kezelésére Teraflu

Az influenza gyógyítása érdekében a "Teraflu" minden vírusellenes anyagot tartalmazzon. Szerencsére a készítmény összetétele nem titok, hét pecsét esetén - bárki olvassa el a Teraflu komponenseit, akik alaposan tanulmányozták az utasításokat. A fő összetevők két paracetamol és C-vitamin, amelyek a specifikus gravitáció több mint 90% -át teszik ki. Ezenkívül a "Teraflu" magában foglalja a fenilamin-maleátot és a fenilefrin-hidrokloridot, a puffadást eltávolító és a véredények megszorítását. De facto a gyógyszer képes csak a tüneteket kiküszöbölni: csökkenti a hőmérsékletet és eltávolítja az orrfoltot, de a vírus ellen hatalmatlan. By the way, a közelmúltban a tudomány cáfolta az elméletet, miszerint a C-vitamin erősíti az immunrendszert, ezért a "Teraflu" -ot mint erőteljes megelőző eszközt nem is érdemes megfontolni.

"Anaferon" (homeopátiás szer, immunmoduláló és vírusellenes hatással)

Megelőző gyógyszer Anaferon

A homeopátia azon a tézisen alapul, hogy a gyógyszerek "memóriahatással" rendelkeznek és különleges energiát tartalmaznak, ezért az anyagok jelenléte nem tisztázott. Más szóval, a gyógyszernek nem feltétlenül kell tartalmaznia semmilyen hatóanyagot - a pácienst a "létfontosságú energia" miatt gyógyítják. Az Anaferon azonban antitesteket tartalmaz. Összpontosításuk ... kevesebb mint 1 molekula 100 millió tablettánként.

A hagyományos orvoslás képviselői egyértelműen kifejezik a homeopátiás gyógyszerek címét. Például az Influenza Kutató Intézet igazgatója, Kiselev úr, az egyik interjú nagyon negatív értékelést adott Anaferonnak, azt állítva, hogy "kergeti" a gyógyszert az egész országban, de nem tudta vezetni. Lehetséges, hogy a kábítószer "túlélő képességét" széleskörű kommunikációjú üzleti struktúrák, valamint különböző médiában működő nagyvállalatok hirdetik.

"Oscillococcinum" (homeopátiás készítmény antivirális hatással)

Homeopátiás készítmény vírusellenes hatással Oscillococcinum

Ezt a gyógyszert a múlt század első felében találták fel az influenzajárvány legmagasabb szintjén. Egy bizonyos francia homeopátiás Joseph Roy izolálta a betegek vértől különböző betegségeket, az ocillococcus baktériumokat, amelyek alapján kifejlesztett egy gyógyszert az influenza kezelésére. Ezt követően a hivatalos gyógyszer elutasította azt a tényt, hogy ezek a baktériumok léteztek, és a kábítószert magát csalárdnak minősítették. De ez nem hagyta abba a vállalkozó franciat, hogy felállítsa az Ocillococcinum felszabadulását és pénzügyi sikert aratott. A gyártó szerint a hatóanyagot barna kacsa májából és szívéből (Anas Barbariae) származó antitestekből állítják elő. Az ilyen madarak nem ismertek a tudományban, de valószínűleg az úgynevezett muskotályka-Cairina moschata-ról beszélünk. Az ilyen zavartság nem támogatja a gyógyszerészeket, és az Otsilokoktsinumot az Orosz Föderáció területén lehet előállítani és értékesíteni.

Néhány évvel ezelőtt a kaliforniai lakosok osztályellenes pert indítottak egy francia cég ellen, amely Otsilokoktsinumot gyárt. A követelések azon a tényen alapultak, hogy a gyógyszerről szóló információ nem igaz. Annak érdekében, hogy az ügyet ne kíséreljék bíróság elé, a felek, ahogy gyakran történik, megállapodtak a viták békés rendezésében, azaz az alperes fizette a kártérítést. Negatív következtetéseket vonnak le a leírt eszköz hatékonyságáról a jelentést Brit Cochrane Társaság. A homeopátiák maguk is megmagyarázzák a fent említett tényeket a hagyományos orvoslás és hatóságok üldözésével, makacsul állítva, hogy az "Ocillococcinum" vírusellenes hatást fejt ki, és képes immunitást erősíteni.

"Kagocel" (vírusellenes szer)

Vírusellenes szer Kagocel

Összhangban az Igazgatósággal termelő (Mr. Nesterenko), ennek főszereplői a pamut polimerben és cellulózban termelik. A Kagocel kutatása a "Niarmedik" kezdeményezésére és a rovására történt - a Kagocel gyártója. A hatósági hatóságok nem tartották tiszteletben a nyomon követés eredményeit, ezért a WHO gyógyszerkészletében nem áll rendelkezésre a leírt gyógyszer. A gyártók azzal érvelnek, hogy a gyógyszer hatásos az alfa- és béta-interferonok megnövekedett termelése miatt, amelyek elnyomják a vírusokat és erősítik az immunitást. Az orosz Orvostudományi Akadémia formális bizottsága azonban azt állítja, hogy "a gyógyszer hatékonysága nem bizonyított." Talán a "Kagotsel" valakinek hatékonysága kétségesnek tűnik, de a gyógyszer marketinges sikere hatékony reklámot biztosított. Két egymást követő évben (2011 és 2012) a "Kagotsel" számos rangos jelölést nyert, többek között az "Év márkája" és az "Év gyógyszerepe" címet.

"Coldrex" (kombinált gyógyszer a tüneti kezeléshez)

Kombinált gyógyszer a Coldrex tüneti kezelésére

A gyógyszer fő előnye gyors hatás: a "Coldrex" néhány órán belül kiküszöböli a légúti betegségek és vírusfertőzések jellegzetes tüneteit. A beteg érezheti a hőmérséklet normálizálását, a légzés megkönnyebbülését, a köhögést és a fájdalmak eltávolítását az ízületekben. Az ideiglenes hatás meghosszabbítása érdekében a gyártók a Caldrex napi többszöri használatát javasolják. A hatóanyag fő összetevője a paracetamol; segédanyagok - a központi idegrendszeri koffein, vazokonstriktív meseton és aszkorbinsav depressziója.

A "Coldrex" nem rendelkezik vírusellenes hatással. Az igazságszolgáltatás érdekében meg kell jegyezni, hogy a gyártók nem tulajdonítják ezt a tulajdonságot a kábítószernek - ezt a véleményt a fogyasztók a vívottan tervezett reklámnak köszönhetően fejlesztették ki.

"Fervex" (szimptomatológia orvoslása)

A Fervex tüneteinek megszüntetésére szolgáló jogorvoslat

A gyártó sikerült megtalálnia a fogyasztó számára kedvező formai tényezőt - a vízben oldódó zacskó-földet, és azonnal csökkentette az orr hőmérsékletét és nedvességét. A hatóanyag objektív hatékonysága azonos paracetamollal és antihisztamin-fenil-aminnal áll fenn; opcionális kiegészítésként a termék C-vitaminnal van kiegészítve. De Facto, a "Fervex" nagyon olcsó összetevőket tartalmaz, amelyeket külön nem vásárolnak meg. Ennek a gyógyszernek az eredetisége a hatóanyagok felszívódásának megnövekedett aránya a folyékony formában. Ismét: "Fervex" csak a tüneteket szünteti meg - a betegség legyőzésére, különösen a vírusos inváziók esetében, a gyógyszer nem.

"Amiksin" (ő "Tyloron", antivirális immunmodulátor)

Gyógyászati ​​készítmény Amiksin

Ez a gyógyszer számos, az állítólagosan megfigyelt mellékhatás miatt keletkezett médiával kapcsolatos botrányhoz kapcsolódik, így jelenleg az Amixin tilos terhes nők és 7 éves korú gyermekek számára. Oroszországban az "Amiksin" szerepel a VED-ben; a gyógyszer nem csak influenza fertőzések, hanem hepatitis és herpesz kezelésére is ajánlott. Az "amixin" interferon induktor, ezen a tulajdonságon a terápiás hatás alapul. Annak ellenére, hogy a szovjet posztszovjet térben széles körben elterjedt és jelentékeny a gyógyszer, a külföldi gyógyszerészek óvatosan utalnak a leírt eszközre: nincs információ a "Tyloron" külföldön történő használatáról.

"Ingavirin" (Vírusellenes szerek)

Antaverális vírusellenes szer

1970-ben az egyik hazai kutató a vitaglutamot szintetizálták, amelynek alapján később "Dicarbamint" termelt. Ezt a gyógyszert elsősorban a hematopoiesis stimulálására használták a rákos betegeknél, de széles körben elterjedt. Közel 40 év után influenza világjárvány tört ki; Addigra a Vitaglutam (Chuchalin) feltalálója már Oroszország vezető terapeuta volt. A kutatás folytatásaként Mr. Chuchalin azonosította a Vitaglutam azon képességét, hogy elpusztítja az influenzát a genom megsemmisítésével.

Az állam megkönnyítette a kutatásokat - a kábítószert gyorsított ütemben tesztelték. Az eredmények kielégítőnek bizonyultak, és az "Ingavirin" értékesítésre került. Az eszköz hatékonyságát közvetetten megerősítik az orosz sajtóban megjelent szakfolyóiratok, míg a cikkek oroszlánrészét a drog fejlesztőjével közösen írják.

"Viferon" (vírusellenes és immunmodulátor)

Vírusellenes és immunomodulátor Viferon

Mint más gyógyszerekhez hasonlóan, a "Viferon" hatása rekombináns alfa-2 interferonon alapul. Mint ismeretes, az interferonok nem képesek közvetlenül befolyásolni a vírusokat, de képesek megakadályozni reprodukciójukat, és bevezetik az érintett sejtekben bekövetkező változásokat. A leírt gyógyszert akut légzőszervi vírusfertőzések, influenza, klamidia, herpesz és más vírusos inváziókkal kapcsolatos betegségek kezelésére ajánlott.

Külföldön, a "Viferon" gyakorlatilag ismeretlen. A szakfolyóiratokban nincs olyan tudományos publikáció, amely bizonyítja a gyógyszer hatékonyságát a vírusfertőzések, köztük az influenza kezelésében. A "Viferon" minden tanulmányát Moszkvában végezték, a Malinovskaya asszony közvetlen részvételével, aki a képlet tulajdonosa és egy olyan személy, aki pénzügyileg érdekli a gyógyszer kereskedelmi sikere.

"Anvimaks" (tüneti kezelésre szolgáló eszköz)

Megoldás a hideg Animax tüneti kezelésére

Az "Anvimax" fő megkülönböztető jellemzője a rimantadin jelenléte a képletben. A vizsgálatok szerint, az anyag nem vírusellenes hatásúak különböző törzsek az influenza, de csak csoport A. Ezen túlmenően, a hatóanyag belép loratadin - azt jelenti, előre (és csökkentett) allergiás reakció. A fennmaradó komponensek a tüneti gyógyszerekre jellemzőek, az aszkorbinsav és a paracetamol.
Az "Anvimax" nem más, mint a hírhedt "Antigrippin-Maximum" klón. A tulajdonjogi viták és követelések miatt a gyártó úgy döntött, hogy átnevezi, átnevezi a terméket "Anvimax" -ra.

"Grippferon" (vírusellenes immunmodulátor)

Vírusellenes immunmodulátor Grippferon

A "Grippferon" egy modernizált, interferon alapú gyógyszer. Ennek a gyógyszernek az egyedisége a megnövelt koncentrációban és a felszabadulás formájában rejlik: a képlet szerzője sikeresen megőrizte az interferon tulajdonságait a folyékony készítményben. A rendelkezésre álló információk szerint a "Grippferon" (Gaponyon) fejlesztője olyan befolyásos tisztviselőkhöz kapcsolódik, akik döntései befolyásolhatják a gyógyszerek sorsát. Különösen, a médiában jelentések, Mr. Gaponyuk és a korábbi vezetője a Rospotrebnadzor Mr. Onishchenko közös üzleti érdekek. Érdemes megjegyezni, hogy a drog jóváhagyását az Onschenko által ellenőrzött intézet végezte. A külföldi szakirodalomban a "Grippferon" kifejezést a FÁK-n kívül ez a gyógyszer nem gyógyszerként jellemzi nem regisztrált; mint valóban más interferon induktorok.

Gyógyszerek az influenza és a megfázás ellen

PostScript helyett - a következtetésekről. Ez a lista folytatódhat és bővíthető - rengeteg anyag van. A reklámtól eltérően nem arra törekszünk, hogy meggyőzze Önt egy bizonyos véleményre, vagy fejlett termék megvásárlására, így saját következtetéseit kell hoznia. Tudjuk, hogy ez nem lesz könnyű, mert egy nagyon szakosodott iparágról - a gyógyszeriparról és a bizonyítékokon alapuló orvostudományról - beszélünk.

Legyen meglehetősen szkeptikus és próbálja kizárni az egészségre gyakorolt ​​kockázati tényezőket. Talán akkor nem kell gyógyszerekhez fordulni, és zavarba ejteni azt a problémát, hogy a "téli" influenza elleni gyógyszereket választják. Légy egészséges!

(255 szavazatok, átlag: 4.60 5-ből)
Betöltés ...


 • Posztgraduális hallgató

  És a legfontosabb dolog az, hogy nagyobb árat kapj, úgyhogy pszichológiailag úgy tűnt, hogy csak a jó minőségű gyógyszerek drágán költenek (8230;

  • Natalia

   És hol van az influenza elleni gyógyszerek listája?

   • Rozanov

    Keressen egy cikket február 15-én a CP-n. Adj 7 olcsó alapot a megfázáshoz

 • Mark

  Semmi szent sem a mezőgazdasági ágazat maradt - csak több pénzt keresni!

  • Posztgraduális hallgató

   A kapitalizmus és a piac láthatatlan keze, semmi új, állami irányítás nélkül, a helyzet csak romlik

   • marketeers

    Hol láttad a piacgazdaságot a posztszovjet térben, a kapitalizmus? Magas, összetett adók, drága és megközelíthetetlen kölcsönök, a tisztviselők hatalmas beavatkozása a gazdasági tevékenységekbe, a bürokrácia, a korrupció - ez a SZOCIÁLIS-DEMOKRÁCIÓ !!!! Csak az EU-ban működik, de a FÁK-országokban nincs! Miért Ukrajnában, Oroszországban és más dolgozó emberek - a szegény ember!? És mivel a tisztviselői / kormány vegye akár 60-70% -a pénzt a fizetést adók, majd egy másik, a butikok, ÁFA, jövedéki adó, stb, és cserébe a rossz minőségű gyógyszer, az oktatás, biztonsági tisztviselők korrupt - Tehát ez von le következtetéseket !!! Minél több gazdasági liberalizmus és demokrácia, a szabadabb és gazdagabb társadalom! Minél több a szocializmus, a tisztviselők, a bürokrácia, az állam - annál több Észak-Korea - !!!

    • Posztgraduális hallgató

     A liberalizmus és a demokrácia már a 90-es években járt el! Hány millió ember él Ukrajnában és Oroszországban az ezekben az években? Millió ember halt meg, még több millió nem született; elég sok élmény már felkerült az emberekre

 • Andrew

  Várjon, itt van azoknak a gyógyszereknek a listája, amelyek NEM működnek, és hol van a gyógyszerek listája, amelyek segítenek a hideg megőrzésében? Megértettem, hogy nem reklámozsz semmit, de a kiadvány túl csalódást mutat, bár egyes gyógyszereknek működniük kell?

  • Posztgraduális hallgató

   Andrew, elkészítjük az anyagot, a hatékony gyógyszerekről az ősszel közelebb, majd kövessük az oldal frissítését

 • lana

  Igen, nagyon szeretném tudni, mit kell inni valamit, tette ki a cikkből, hogy bár a paracetamol, én nem fogják károsítani az egészségemet a megfázás ..

 • http://curiosity.su Vilgelm

  Köszönöm a cikket! Arbidolról tudott a többiekről. Hát, hogy a Tera-Flue csak a tüneteket távolítja el. És mi a helyzet a Cycloferonnal?

 • Tatiana

  Ez csak egy szerencsétlenség a gyógyszerpiacunkon! És ez nem csak az antivirális szerekre vonatkozik. Nos, mi egyszerűen a halandók, nézzük a hirdetéseket, és valami szörnyű dolgot veszünk, és az orvosok miért jelölte ki ezt a hülyeséget? Mégis, semmi sem jobb, mint a vakcinázás. Megfelelnek az összes szabványnak, a GMP protokoll szerint készülnek, és a hatékonyságot komoly klinikai vizsgálatok igazolják. Ez a minőség minden piacon jelen van.

  • Posztgraduális hallgató

   Mindezek a vakcinák is érdemesek " fontolja meg a mikroszkóp ", ha között " 187 tabletta; annyira irritált, akkor a vakcinák általában sötét fák, és sokkal több potenciális bajt okoznak

 • Galina

  Köszönöm szépen az információért. És ragaszkodom az elvhöz - "készítsek szánkót a nyáron", nos, vagyis ne várjunk, amikor mindannyian családunk az influenzával vagy hidegcsúszással jár, és meghozza a megelőző intézkedéseket. Fontos, hogy otthon mindig friss volt, mert naponta többször levegőztem a lakásban, követi napjaink rendjét (még a hároméves kislányom is emelkedik és ütemez). És a felkészülésektől a lányom lecsöpög Derinat (különösen a kert előtt fontos, hogy gondoljon rá, mert annyi különböző baktérium van). De ez valószínűleg minden. Egészség.

 • Andrey V.

  Az ilyen betegségek egy hétig terjednek, és ha kábítószert szed - 7 napig. A kezelés formulája régóta ismert: bőséges ital és alvás. És ha továbbra is dolgozni akarsz - csak árt neked és másoknak.

 • Julia

  Mi is kapunk vakcinát egy influenza elleni vakcina. Nagyon jó minõségû vakcina, az egész tél férjével nem bántotta. Lehet, persze, és egy véletlen, és talán nem, még mindig megelőző vakcinázást, amely erősíti az immunrendszert.

 • Andrey V.

  Télen is nem voltam beteg - vakcinázás nélkül, téli körülmények között a cseppfertőzés terjedése - rosszabb, de most ültem és szúrtam az orrát -

 • Vlad

  Köszönöm a cikket! Számomra a leghatékonyabb eszköz egész évben hideg vízzel keményedett. Elfelejtettem a közönséges hideget és az influenzát.

  • Posztgraduális hallgató

   Nem mindenkinek van bátorsága, hogy hideg vízzel vagy hóval keményedjen. 🙂 De a testet meg kell tartani, és minden lehetséges módon meg kell menteni az immunitást, majd betegséggel könnyebb és gyorsabb lesz

 • Anna

  A legjobb influenzaellenes szerek listájából kizárnám az ocillococcinumot, általában ez a gyógyszer semmi, és ki érdekes segítséget nyújtani? És az első helyet a hatékonyság szempontjából kell elhelyezni az influenza elleni vakcinákban, mert az immunitás erősítésére és az influenza figyelmeztetésére irányulnak, majd az összes felsorolt ​​kábítószer

  • Posztgraduális hallgató

   Nem minden ember bízik vakcinázásban, sokan elsősorban nem vakcinázzák, hanem már betegség miatt kezelik őket.

 • Zsenya

  És az itt leírt drogok többsége nem segít nekem. És egyesek is okoznak egy pobochku.

  • Posztgraduális hallgató

   Mindenesetre konzultálnia kell egy orvossal, a terapeuta képes lesz arra, hogy az Ön számára szükséges tablettákat külön-külön vegye fel

 • Bálint

  Jó gyógyszerek vannak, és egyszerűen csak tüneti vagy általános homeopátia van (- amikor úgy érzem, a megközelítés megpróbálta megállítani a betegség gyökere a fejlődés, figyelembe amiksin aktiválja a védelmet, a test, és távolítsa el a tüneteket, hanem a gyors hatású, és védi a test elég hosszú

 • Zsenya

  Teljesen egyetért Komarovszkijjal - MINDEN az érték. Így sokkal olcsóbb az influenza elleni védőoltás, mint az öngyilkosság és a felmerült szövődmények kezelésére. Nos, persze, ha vakcinázzuk, akkor máris jó.

 • Anna

  Nos, természetesen, ha nem kap időben vakcinázni, akkor lesz arbidol vagy valami más, hogy lenyelni. Egyébként az arbidol allergiás mellékreakciót mutat. Én, mint aki allergiára hajlamos, nagyon figyelemmel kell kísérnie ezt. Influenza vakcinát csinálok, mert benne nincs tartósítószer, így nem okoz semmilyen allergiát a mellékhatásokhoz. Nagyon szerencsés hatású oltás - önmagaddal tesztelt.

 • Alice

  Egy jó gyógyszer AnviMax, különösen az influenzával. A készítményben, minden más mellett, van vírusellenes rimantadin és van loratadin, és az erek (influenza esetén fontos) - routozid és kalcium-glükonát. Ha egy 5 pontos skálán értékel - öt mínusz. Kevesebb az árért. Az árak általában irreálisak -

 • Annie

  Hi, nem sokáig volt beteg már a hideg, és a 3. napon általában nem tudott semmit, nem volt olyan rossz, hogy még egy lépés nem volt lehetséges, üljön az interneten, és átkutatták a fórumok jók jogorvoslat a megfázás, majd rábukkantam egy krími Forum amely megállapította, hogy a Krímben ismét elindította a rózsaszín só kivonását! igen igen, ez volt a só, ahonnan a Szovjetunió nem bántotta! mint például egy gyermek nagymamám azt mondta, hogy nem fáj, köszönhetően a krími rózsaszín só, és volt, hogy minden házban! ez segít a megfázás, torokfájás, hörghurut, influenza és más hasonló betegségek, így itt rábukkantam e sikeres fórum, amely arra késztetett, hogy hol vásárolnak a rózsaszín só, és én habozás nélkül elrendelte, jött 2 nap után, és kezdtem el a rózsaszín só őszintén nagyon olcsó, és kijöttem még mindig sokkos állapotban, csak 2 nap eltűnt az én nagy hidegben, éreztem már 100 2. napján! ezért azt tanácsolom mindenkinek, hogy otthon tartsa a rózsaszín sót! mert a tél az udvaron van, és bármi megtörténhet, és ezért mindenkinek azt szeretném, hogy ne bolonduljon!

 • Anna

  Számos javaslat van arra vonatkozóan, hogy milyen vakcinát kapnak az influenza elleni védekezésre. Bármit használsz immunitás erősítésére, különösen egy idősebb korban, de influenza elleni védőoltás nélkül, ezért a szövődmények nem kerülhetők el.

 • Anna

  Sajnos minden téli szezon járványos influenza járványkitörésekkel jár. Hogyan lehet visszaszerezni az influenza és elkerülni mindenféle szövődményeket. Azt hiszem, most a vakcinázások nem megy el, és különösen anti-influenza.

 • Irene

  A kábítószerekkel kapcsolatban, akkor ott van minden ember kell döntenie (jó, az orvos, ha tanácsra van szüksége), és válassza egyenként az összes, én választottam a maguk számára védőoltás, nos, szeretem, aktiválják a szervezet védekező és segít leküzdeni a vírusok, elvileg van Mit kell az influenza és a hideg járványok idején?

 • Natalia

  Így nem írtak egy cikket arról, hogy mi segít az influenza ellen, bár ígéretet tettek az ősszel. Ezt most kezeljük -

 • Natalia Bergs

  Köszönjük az előkészületekre vonatkozó részletes információkat, mert amikor a hideg lefutott és az agy elterjedt, nehéz valódi drogot választani. Rendszerint azt vásárolja meg, amit a gyógyszerész tanácsol, és nem fordít különösebb figyelmet az árra, mivel a fej egyáltalán nem főz. Tehát, hogy „vtyuhivaya” tudatlanság az emberek és a vállalatok egyszerűen rosszul érzi magát vannak hegesztve, egy csomó pénzt, hogy egyszerűen használhatatlan, és nincs hatással influenza törzs. Hagyma, fokhagyma - ennél jobb a kémia.

 • Margaret

  Nem tudom - Korábban egy teraflusot vettem igénybe, elégedetten. Nyilvánvaló, csak vészhelyzet esetén van szükség, de amikor munkahelyi odaítél, és a kórház nem tudja megtenni, segít. És mindig az arbidolt vitték be, az egyetlen dolog, ami annyit jelent.

 • Aspirinka

  Hiába, úgy tűnik számomra, ilyen nagy név. Az Arbidol tényleg segít, és más drogokat is, de természetesen az árak túl magasak. Mindig vigyáztam őket, csak hogy megmentsem magam. Aztán elmondták az influenzavírusról. Megnöveli az immunitást, az akut légzőszervi fertőzések alig észrevehetők, és az influenza egyáltalán nem szörnyű. Néhány évig súlyos kábítószer nélkül voltam, de szerintem nem helyénvaló megkérdőjelezni a hatékonyságukat.

 • Helena

  Rovására viferona lehet fogadni, nekem személy szerint ez volt az egyetlen eszköz, amely segített felrázni a rebonka.Esli viferon nem lettünk volna feszes prishlos.Temperatura 34 - igen igen szemét festered, hogy a gyermek nem tudja megnyitni őket, feküdt bénán mint tryapochka.U nekem hisztérikus majdnem megtörtént, mert mi köze a hőt, tudom, de mi a teendő ilyen alacsony - ;! .telo kihűl, nyirkos verejtéket lebenka és torok nem krasnoe.I voltunk Szocsiban, és ami történt velünk ilyen alacsony hőmérséklet és érthetetlen infektsiey.Spas viferon.Prosto előtt a gyermek életre stal.Poetomu én szavazni viferon!

 • http://www.facebook.com Oleg

  A Kagocel használata nem az első év, soha nem sikerült. Az a tény, hogy nem szerepel a WHO ajánlásaival, nem látok semmit elítélendőnek - a világ különböző országaiban a dofiga gyógyszerek kizárólag a hazai piacon vannak, amiket a WHO még csak nem is hallott, és miért van szükségük a gyógyszerekre, ha szükségük van a sajátukra, hogy eladják és népszerűsítsék a --at; és a gyakorlatban a kagocelnek elég tisztességes hatékonysága van

 • Oksana

  De ezek a gyógyszerek miatt kezeljük őket, és meggyógyulunk. Itt van a dolog.

  • Posztgraduális hallgató

   A hadsereg szolgálatában egy katonai orvos az orvosi egységünkben mindig viccelődött kadétákról, akik az influenza miatt panaszkodtak. " Kezelt - hét, nem kezelt - 7 nap! " 🙂

 • Malvina

  A fentiek közül egy sem használom! Csak a Tilaxin! A nagynénémnek bizonyított gyógymód.

 • Ujcnm

  nemrég " tudomány " megcáfolta a vitamin vírusellenes hatását - C, de az a tény, hogy a közelmúltban és önmagában " tudomány " - ezt, ezt megtagadták !!!

 • Alina

  Hát, nem hallottam arról, hogy ilyen vita volt az aszpirinről, de hallottam, hogy az erek szenvednek tőle. Nos, nem adhatod csak a gyerekeknek -

 • ELVIRA

  Jelen pillanatban influenza van 39,6-es hőmérsékleten. Tegyük be oltás augusztusban nem segít semmit az orvos által előírt (paracetamol, ingavirin) mondja meg, mi lesz gyógyítható? Magam vettem nimesil / ergofero-t

 • Svetlana

  Itt az Arbidol még mindig segít, és a porok tetszenek " teraflu ", " tűzijáték " kategorikusan nem ajánlott a családorvosnak, mert sok a kémia, a festék, a cukor - A legjobb a paracetamol tabletta, és inni sok forró teát gyógynövények és bogyók.

 • http://facebook.com/profile.php?id=100002001951272 Ksenia Yuryevna

  És ez segít megfázás és influenza IFN-EU lipint, mint volt egy enyhe hatású, és nincs mellékhatása, a költségek viszonylag drága, mint a hatékonyság. Az immunitás nagyon jól emelkedik, hosszú ideig nem voltam beteg.

 • http://my.mail.ru/mail/d-leskin/ Dmitry Leskin

  Olvastam az összes komentyet, senki nem ír a placebóról. Alapvetően nem szedek gyógyszert

  • https://plus.google.com/101595951652004619745 Lisa Orlova

   Dmitrij, teljes mértékben támogatom Önöket, nem csak hogy ezek a gyógyszerek nem tudnak segíteni, így az ár sem kicsi. Nekem úgy tűnik, hogy a népi gyógymódok nem segítenek rosszabbul, és különböző fűszereket készíthet. Csak a legfontosabb az, hogy megvásárolják őket a gyógyszertárban, és nem a piacon a nagymamánál, ahol ismeretlenek gyűjtik.

  • Posztgraduális hallgató

   Ez az első súlyos betegség előtt van, amikor a placebó nem segít

 • Julia

  Jobb megfigyelni a megelőző intézkedéseket, például olyan immunmodulátorokat használni, amelyek javítják a nyálkahártya orrfolyadék állapotát és erősítik az immunitást. Főként a megelőzésre használom őket.

 • http://my.mail.ru/mail/polina.nevskaya.77/ Polina Nevskaya

  Megpróbálok nem itni a gyógyszereket, de vannak olyan helyzetek, amikor erre szükség van. A terapeuta írta az influenza kezelésére szolgáló gyógyszert, amely növeli az immunitást, és antivirális tulajdonságokkal rendelkezik, négy nappal a teljes gyógyulás előtt ivott. Azt lehet mondani, vannak előnyei és hátrányai a profikkal van a hatékonyság, nem pobochek nem színezékek az orvostudomány, a hátulütői, tárolja a gyógyszer szükséges a hűtőben, és ő egy kicsit eltartható. Szükség esetén viszem a kábítószert.

 • Petr Romanov

  A cikk csodálatos, de általában ez az egész már ismerik tapasztalatból, sajnos, csak az idő - annyi pénzt kiirtotta az egész család a következő bábuk! ((Mit is meglepő, hogy az emberek kóborol az interneten keresve a csoda gyógyszereket a sárkány fogait - Nem hiszem, hogy olyan sem, és az egész család, az orvosa utasítását, a fű terápiás mozgott -. Úgy évszázadok óta használják, és egyértelmű, hogy miről segít. az orvos is ajánlom -. orvosi vásárol hazai, honnan Krasnogorsk gyár - tette már „száz” éve gyárt és szakemberek vannak egyedi, de minden érthetetlen zsákokkal és egy gyönyörű dobozban, nem bízom ..

  • Natalia

   Peter, nem mindig gyógynövények segítenek, azt még hozzá, csak ritkán segít, különösen, amikor a súlyos influenza, akkor könnyen küld a fényében, hogy szeretett egy, támaszkodva gyógynövények, konzultáljon más orvosok és vigyázzon magára. Egészség az Ön számára!

   • http://my.mail.ru/mail/docs.vip/ Igor Ivanovics

    Natalia, ha egy személy megbetegszik az influenza súlyos formájával, akkor csak gyenge immunitással és divatos cumizsával - nem kevesebb kockázata annak, hogy elküldjük a következő világba! Az influenzát csak immunitás ölte meg, és ha ez súlyos influenza esete, a legjobb megoldás - hívjon mentőt és menjen orvos felügyelete alá a kórházba, és ne tegyen semmiféle anaferont, antigrippineket stb., amelyek nem működnek. Anaferon - általában homeopátiás gyógyszerként és súlyos influenza miatt írják fel - bűnözés !!!

   • Petr Romanov

    Natalia, nyilvánvalóan nem olvastad el figyelmesen az állásomat - Csak egy orvossal voltam és konzultáltam. Senki sem beszél nehéz formákról, Igor Ivanovics pedig igaza van - a cikkben felsorolt ​​gyógyszerek közül egyik sem biztosan segít. Ezenkívül megtalálja a gyógyszertárban egy olyan tablettát, amely valóban segít, szinte lehetetlen. És a gyógynövényeknél minden egyszerű és világos. Ami azt illeti, hogy nem segítik ezt a szovjet orvosok - az 1930-as évektől kezdve a Krasnogorsk-erőmű termeli őket, sok kutatást végeznek, tevékenységüket alaposan tanulmányozták, ellentétben a " új " a gyógyszerészek fejlesztése.

 • Alexander

  Itt csak Derinat cseppeket használok, amelyek nyálkahártya erősítik, és nem engedik, hogy beteg vagy ennek következtében. A számomra csak megtakarítások vannak, mert ha egy orrfolyásom van, a folyó folyik.

 • Roman Armansky

  És már 3 éven keresztül mentettem az illóolajokat, mind aeroszolizálták, mind cseppecskék formájában. Én lélegezni és könnyebbé válik, az illóolajok mindig segítenek a betegség kezdeti szakaszában!

 • http://my.mail.ru/mail/nastya_tcoj/ Anastasia Tsoi

  Én is népi recepteket használok, és nem csak betegség alatt, hanem minden nap és minden tablettával szemben.

 • vendég

  elméletileg csak azokat alkalmazhatják

  • Posztgraduális hallgató

   Leggyakrabban ártalmas adagolás és összeférhetetlenség más gyógyszerekkel

 • https://plus.google.com/109286427002943796830 Nika Fominykh

  Hogyan határozta meg, hogy mi segítene nekem és mi nem?) Többet támaszkodom a saját tapasztalataimra, és Amyxin például még jobban segít, és nagyon gyorsan segít.

  • http://facebook.com/profile.php?id=100006216393620 Simon Lupanov

   De Nyugat-Európából és az USA-ból származó gyógyszerészek nem annyira optimisták a drogról (- de ha segít, remek!

  • Sámuel

   ha valamilyen okból nem lesz gyermek és a kifejezés " embrionális letalitás " nincs negatív hangja, akkor biztonságosan visszakeverheti az amixint. valószínűséggel szülnek, természetesen megmarad, de tilorona amiksina sok kis molekulatömegű vegyületek a testtől lassan és fokozatosan, 3-5 hónap, de a teljes befejezése a folyamatokat indít, akkor nem mondja. Lehetséges, hogy a gyermeknek nincs sok ideje a matematikában, és kis látásproblémái vannak, de ez nem fontos, a legfontosabb az, hogy az anya néhány nappal kevesebb volt.

 • Andrew

  Az egyik barátja példáján tanított. Az első jele a félig jar a zselé bogarak és minden áthalad. A többi lemerült.

 • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/148080388875469/ Alina Trubinina

  És én is szeretem Amiksint. Nem tudom, hogy mit kezelnek Európában, a legfontosabb az, hogy segítsen nekünk itt)

 • Irina Berezina

  Számomra a vírusos megbetegedéseknél a tartós vélemény már kidolgozásra került: mindenekelőtt a MEGELŐZÉS. Ezután a tabletta dilemmája el fog tűnni. Természetesen az ügy megakadályozása tisztán személyes, mindenkinek megvannak a saját módszerei, de talán egyetértek Peter Romanovtal (megjegyzés alább). Nem értem, miért gyógyíthatnak a gyógynövények. Számomra az életemben nem találkoztam, nos, ha csak az önszerveződésre nem hajlandó részt venni, akkor csak a fűszernek kell lennie. Sajnálatos módon nem adhatok ajánlást, mert én magam is csak a Krasnogorsk fűvet vásárolom. Így történt, hogy nincsenek mások a gyógyszertárban, azt mondják, hogy ez a legnépszerűbb termék, ezért nem kötnek szerződést más beszállítókkal. Hát, és a tabletták rám olyan véleményt, ha beteg, hogy az orvos ajánlásait és egyáltalán ön-kezelést!

  • Posztgraduális hallgató

   Ki gondolja a megelőzést? Mindenki a gyógyszertárba jár, már amikor betegedik! De itt nem lehet megszabadulni a gyógynövényektől, sem rusztikus, sem gyógyszertárból!

   • Irina Berezina

    Nos, nem tudom. Talán a fiatalok nem gondolnak rá, de a felnőtt lakosság már gondolkodik. Először is, könnyebb számomra nem betegedni, és nem elmenni a beteglistába, ez erkölcsi szempont. És másodszor, máris nehéz kipróbálni a vírusos betegségeket pusztán a fizikai mutatókon. És a megelőzés és a testmozgás megelőzése, a becsületes, a lustaság és az idő nem szabad tőlem. Tehát személy szerint nekem a gyógynövény a legjobb megoldás.

 • Irina Romanova

  Megelőzés, és még egyszer megelőzés! Csak akkor, ha helyesen hajtja végre az influenza megelőzését, nem félek a betegségtől. Sokat kell sétálni, sportolni, meglátogatni a medencét, inni vitaminos italokat, ez a dogrose infúziója, és a bogyós gyümölcsök. Az influenza és az ARVI szezonban használjon orrmosást sós vízzel, adjuvánsként és antivirális kenőcsként

 • Maroussia

  Azt, hogy amint minden jelét hidegindítás, azonnal mossa ki az orr Flumarinom majd Rinoksilom származó sebek, valamint és a torok splash Faringosprey. És másnap, mint egy uborka.

  • Marina Grodneva

   Ha a tünetek megkezdődtek, akkor az orrban való fröccsenés valójában nem fog segíteni

 • Antonina

  És én is ismerem a többi gyógyszert, de az Arbidol leginkább kitűnt. Az esőben kaptam és azonnal beteg volt, elküldtem a férjemet gyógyszerekért, amit hozott " a köhögés előre, a torok és az antivirális - Arbidol. Függetlenül attól, hogy kapcsolatban van a hatékonyságát, hogy nem vizsgálták hosszú ideig, vagy hogy jött létre a katonai, nem tudom, de ez nem elég, hogy volt egy hosszú és nagyon beteg, így még egy idő után rosszul újra. Általában egy olyan üledék van, ami kellemetlen maradt, amit meg akarok osztani, így az emberek nem becsapják magukat reklámozással.

  • Alina

   Nagyon furcsa! Van egy teljesen más történetem: nagyon ritkán beteg vagyok. És ha hirtelen beteg vagyok, szó szerint 2-3 nap. És aztán hirtelen vakul, elkezdett vásárolni egy szerszámot a másik után, és nulla hatást váltott ki. Hőmérséklet 38,5 - nem esett. Bevettem egy gyógynövényt, köpni a torkomat, szirupokat - semmi sem történt. Ágyban töltött 10 (!!!) nap. Nincs változás egyáltalán! Aztán a tanár elmondta - Arbidol próbát (diák voltam, hallottam róla először, akkor, alig ért apteki- vásárolni, majd mondja a tanár, hogy én vagyok engedelmes, nos, egy lány :))))). De! pontosan a második napon majdnem egészséges voltam! És azóta, éppen ellenkezőleg, mindig bánni velük! - .. Tehát nem tudom, mi van itt írva. A férjem és én kezeljük, és én, és rokonai - Minden dicséret - ..

   • http://www.odnoklassniki.ru/profile/568032094889 Nikolay Rubtsov

    így 10 napig, akkor mindent meg kell menni, és anélkül, gyógyszeres, így nincs arbidol, a szervezet csak felépült, amikor az arbidol

 • https://plus.google.com/100524955070438681636 Evgeniy Davidenko

  3 nap vadul tört, és a hőmérséklet 38,5-39. A készítmény teljes sorozata: Combigrip / Coldrex / Terraflu - egyáltalán nem segített! Talán egy kicsit, és könnyebbé tette, de nem sokáig. Az influenza megragadott egy konkrétat. Arbidol + Amoxicillin-t (széles spektrumú antibiotikum) kellett inni. Egy órával később, az első adag után, a fájdalom és a hőmérsékletem 36,6-ra csökkent. Ezért úgy döntöttek, hogy nem is újítják meg az antibiotikumokat, hanem helyettesítik őket Nimesil-rel. Ennek eredményeképpen: Arbidol (naponta 3 alkalommal) + Nimesil (naponta kétszer). Még mindig kezelnek, de az első napi felvételi eredmény miatt - KIVÁLÓ!

  • Marina Grodneva

   Tehát 3 nap súlyos hőmérséklet után a test maga már kezdi kezelni az influenzát, és bármilyen Arbidol vagy Amoxicillin nélkül

   • Julia Volkova

    Nos, ez nem igaz, most figyelem az emberemet, aki nem hajlandó tablettákat venni - Az 5. napon a hőmérséklet 38,5, a személy jól van az összes táplálkozással, fizikai előkészítéssel és egészséggel, rendkívül ritka megfázással stb. végül már hajlamos vagyok valamire, mert a test nyilvánvalóan nem küzd

 • https://plus.google.com/110806524222882946361 Anna Abalmaz

  Mit csalnak az emberek? Ahol az adók 70% -át látta, Isten ne adja meg! Oroszországban, akár 20% -kal, mint Ukrajnában. Az EU-ban csak az azonos adó 40%, Ukrajnában és Oroszországban az idő kevesebb (például Ukrajnában, az emberek, akik alkalmazzák a SAP fizetni 4% -os adót! Szinte minden programozó így működik, köztük én is, hogy én úgy rossz, az úton) . Nyilvánvaló, hogy az EU-ban több fizetés van, mint például a nyugdíjak és egyéb kifizetések. A Szovjetunió összeomlása után a kapitalizmus teljes dicsőségében érkezett Oroszországba, ahol a gazdag nagybácsik pénzt keresnek a hétköznapi emberek számára, és pénzt fizetnek nekik. Az állam elveszi a tehetetlenségedet, de az oligarchák illegálisan vesznek pénzt, az adók nem fizetnek, a költségvetés kevesebbet kap. Így ilyen alacsony szociális kifizetések. És igen, a bürokrácia, a korrupció virágzik, teljesen egyetért, az adóelkerülés és így tovább. Amikor a Szovjetunió rendben volt, az emberek jól éltek, nem elegánsak, de az éhesek nem mentek el (a háború utáni időszak kivételével természetesen mindenki számára nehéz volt). A nagy Sztálin halála után Hruscsov és a többi banda fokozatosan elpusztított mindent, ezért ne hasonlítsa össze a Szovjetunió utolsó éveit sem.

 • Nick Berdzenishvili

  Amikor az influenza MultiTabs Immuno-t vásárol, naponta 3 tablettát (1 tabletta beadása szerint), 2-3 napig, majd 2 tablettát 2-3 napig inni. Ez idő alatt teljesen felépülök, aztán folytathatom az egy részre eső ivást, hogy fenntartsam a mentességet. Általában véve a cél az, hogy sokk-sok adagot kapjunk, és erősítsük az immunitást. Nekem és azoknak, akikhez tanácsot adtam, ironikusan, szó szerint néhány napig.

  • Marina Grodneva

   Az influenza miatt a vitaminok túl későn fogyaszthatók, vagyis nem tudják gyógyítani a vírust

   • Nick Berdzenishvili

    Nem kezelik az influenza, erősítik az immunrendszert és segítenek a szervezetnek megbirkózni a betegséggel. Nos, hogy mindig segít nekem.

 • https://plus.google.com/114603219275039700069 Courtney Love

  A legjobb gyógyszer az influenza (és minden hideg) - ez a megelőzés) Annyira mondtak erről, írták, és még mindig az emberek véletlenszerűen remélik (talán hordozzák, ahogy mondják)) És csak valamit kell vásárolni néhány illóolaj

 • Az Élet árnyéka

  Kategorikusan nem ért egyet a cikkel! Nem szeretem a homeopátia elleni támadásokat! Nagyon sok előkészített vagy kóstolt készítmény. Ugyanaz az Oscillococcinum! Legutóbb gyermeket kezelt, és jól és gyorsan cselekedett. A kölyöknek nincs éve, és azt mondja, hogy ez egy placebo-hatás nem lehetséges! Jó, hogy még a csecsemő előtt is tudtam az ocillókat. És így nem is tudom, hogy milyen gyógyszereket adnának. Ne vegye ki kémiai anyaggal a születésből! És akkor megszokták, csak néhányan azonnal blokkolják az antibiotikumokat és így tovább. és így elnyerte az immunitást, hogy még csak esélye sem alakulhat ki normálisan!

  • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/1416856905308731/ Olga Mahina

   Az ilyen gyerekek számára, akik még egy évnél nem régebbiek is, a megelőzés általában jobb az egészségvédelem szempontjából: az orr kiöntése, szellőztetése, a páratartalom megőrzése (- Olvasd Komarovsky, okos srác), de a felnőttek is nehezebb, nekem személy szerint, például megelőzésére idő soha nem elég, ha úgy érzem, hogy egyszerű, csak elkezd pshikat Bioparox is segít nem fáj) Néhány nappal - és ismét uborka)

   • Írka Pshenichnaya

    Nos, a gyerek nem ül a lakásban, és nem mentheti meg a vírusoktól. Én többet mondok - a gyerekeknek betegeknek kell lenniük! Így a szervezet immunitást, betegségek ellenanyagait termeli, amelyek idővel könnyebben elviselhetők. Senki sem mentes a betegségtől. A Bioparox, olvasta, Oroszországban betiltotta a --at;

  • https://plus.google.com/115973496928539854654 Gala Tiana

   Ne csak az apillosokkal és más immunstimuláns-modulátorokkal vegye le őket, nagyon könnyű allergiás, különösen a tökéletlen immunrendszeri gyermekeknél. És mégis (megvizsgálta magát és a családot) - Az új homeopátiás készítmény először tökéletesen segít, a második gyengébb, a harmadik pedig módosítani kell! Van egy szokás, bár senki sem ír semmit róla, a gyógyszerészek sem tudják ezt!

  • http://www.odnoklassniki.ru/profile/540067472565 Julia Mokshina

   Nos, ha beszélünk homeopátia ostobaság azt hinni, hogy az egyes golyók Oscillococcinum tartalmaz valóban ártalmatlan anyagokra. Tényleg akkor detochka jobb levest gyógynövények poite, mint korábban Oroszországban. Mivel mindezek a reklámozott, elemi tartósítószerek nélküli gyógyszerek természetesen nem állnak elő. És általában, az immunrendszer kell kialakítani használata nélkül dop.sredstv, különben nem lesz képező jogot, és ezt követően ez veszélyezteti az autoimmun betegségek (kb juvenilis rheumatoid arthritis, juvenilis dermatopolymyositis, scleroderma, lupus erythematosus és hasonló hallott? ). Így használja a fejét, mielőtt nem bízik meg a drogok, ígéretes homeopátia egy kapszulában, vagy valamilyen podstogivanie immunitást, minden a legjobb lotyó, a legrosszabb esetben hagyja oldalra. Emlékezz arra, hogy anyád gyermekkorában kezelte Önt, februári, hideg sűrítéssel, bőséges itallal. És még a nemzedékek által megvizsgált antitestek is kevésbé rosszak a modern csoda gyógyszerek hátterében. Egészség az Ön és a gyermeke számára.

 • http://www.odnoklassniki.ru/profile/522348720180 Szergej Vinogradov

  Mindezek az alapok nagyon drágák, és az összetételük: aszpirin és paracetamol. Érzés, hogy pénzt költenek ezekre a gyógyszerekre? DECEIVED AND ADVERTISING !!!

 • Benia Bernanke

  Ezeknek a gyógyszereknek a hatása 0: 8230; Így lehet diuretikumot venni.

 • Larissa

  A C-vitamin csökkenti a megfázás tüneteit. Ezért egy bőséges ital, citromlé hozzáadásával, jó eszköz. És ha a köhögés aggódik, itassak köhögésszirupokat, amelyek nem tartalmaznak festéket és más vegyi anyagokat.

 • Mapriya

  Csak Tamiflu hivatalosan bizonyította, hogy segít az influenza nem teraflyu és Tamiflu költsége mintegy 1500 r a különböző városokban

  • Michael

   Hallott már a Tamiflu mellékhatásairól? " felnőtteknek. A leggyakoribb hányinger és hányás. Gyermek. A leggyakoribb a hányás. Hasi fájdalom, epistaxis - Részéről a neuro-pszichikus szféra: a beteg (főleg gyermekeknél és serdülőknél), aki úgy Tamiflu kezelésére influenza számoltak görcsök és delírium (beleértve olyan tüneteket, mint a megváltozott tudatállapotot, tájékozódási zavart időben és térben, abnormális viselkedés, téveszmék, hallucinációk, agitáció, szorongás, rémálmok). Ezeket az eseteket ritkán kísérte életveszélyes cselekmények. A Tamiflu szerepe a jelenségek fejlesztésében nem ismert. Szóval, nem köszönöm. Vedd magad.

 • http://www.odnoklassniki.ru/profile/188932419612 LailaShiriaeva (LilaMalikova)

  kiváló információ - rövid és tiszta!

 • Posztgraduális hallgató

  Megjegyzendő, az influenza most tüdőgyulladással és hemorrhagiás szövődményekkel jár. Az egyetlen drog, amely tényleg működik - ez így van Tamiflu " és " Relenza " de ezeknek a gyógyszereknek az influenza közbeszerzése csak az újjáéledési osztályhoz érkezik. Vagyis a kórházban fekszik, de a szokásos kórházban a beteg nem kapja meg ezeket a gyógyszereket. A többi vírusellenes, bizonyított hatékonysággal vagy bizonyított hatékonysággal. Ne próbálja meg az influenzát aspirinnel kezelni, ha bármilyen gyógyszert szed, csak paracetamol vagy ibuprofen, de óvatosan. A Kagocel nem kívánatos ebben az influenza járványban, komplikációkat okoz.

 • Lomi Kolomiets

  A szüleim orvosok! Az ilyen vírusok és influenza, mint most - csak a Tamiflu segít! De nehéz elérni.

  • Alexander

   A WHO csak két gyógyszert ajánl - tamiflu és relenza. De ahogy kiderült, ez is szemetet is. Egy nemrégiben készült tanulmány olvassa el őket, hogy azok időtartamának csökkentése félnapos során vírusos betegség, de nem csökkenti annak valószínűségét, hogy további bakteriális komponens az alábbi szövődmények kórházi (a részletes statisztika). És bár sokféle mellékhatásuk széles spektrumával rendelkezik.

  • https://plus.google.com/102088731974898888253 Zaitseva Marina

   Igen, nem nehéz rávenni, csak akkor jár nemereno, abban az évben 1500 rubel volt.

 • Alexandra I.

  Mindenkinek szóló tanácsom nem a szélsőségekre és lehetőség szerint megelőző intézkedésekre irányul. Kenőcsöt használok például. Számomra fontos, hogy a mentol és eukaliptusz összetételében nincs kémia. És mellesleg, ha beteg vagy, akkor ugyanaz a kenőcs is kezelhető, és segíthet a közönséges hidegben és a dörzsölés alkalmazásában. Általában remélem, a Tanács segített, ez egy nagyon jó, meglehetősen univerzális eszköz.

  • http://my.mail.ru/bk/ekurteva/ Ekaterina Kurteva

   Ossza meg a kenőcs nevét, hálás leszek nekem!

   • Natasha Berezkina

    Könnyebb és megfizethetőbb oxolin kenőcs még nem hallott, kenet az orrodat, mielőtt meglátogatta a nyilvános helyeket, mind a felnőtteket, mind a gyermekeket

    • Szergej Tszianov

     Natasha, nem tudom, hogy vagy, de van egy keserű orra az orrában, és a gyerekek úgy tűnik, hogy ugyanazok a reakciók, ezért nem nagyon alkalmas nekünk.

     • Natasha Berezkina

      Egy másik fuflomicin?

     • Szergej Tszianov

      És ne írj egy szarságot, de csak rosszul nézd meg?

   • Alexander Petrov

    Evamenol

  • diák

   Vicces, hogy a kenőcs összetevőjének többségének 100% -át kémiai szintézissel állítják elő. " Nincs kémia. " igen. A mi világunkban mindent tartalmaz a kémia, csak abszolút nem értem a hülye félelmet.

 • Ludmila Bogdanova

  Most otthon ülök az ORVI-vel. Utálom, hogy betegedtem ((rendszerint általában torokfájással és orrdugóval kezdenek.

  • Natalia Polishchuk

   Ludmila, és inkább nem ülök otthon az ARVI-val később, inkább figyelmeztetni magam

 • yara 70

  Talán nem kéne tenni megfázás egy par az influenza és a megfázás esetén paracetamol / aspiriono-tartalmú gyógyszerek nagyobb valószínűséggel segíteni, akkor az influenza, ők egyszerűen használhatatlan, mert nem megölni az influenzavírus! És ha egy személy 3-5 napig stabil maradt hőmérséklete 38,5 felett, ez egy alkalom arra, hogy egy bizonyos antibiotikum, különben az esetben válhat a szövődmény, ami bemegy az azonos tüdőgyulladás - Ezért úgy vélem, hogy ez szükséges, amennyiben lehetséges, a beruházás a megelőzés egész évben igyekszik erősíteni az immunrendszert, hogy az elején az influenza szezon, nem lázasan kezdődik, hogy valamilyen csoda vitaminok és mágikus kenőcsök, hogy azt mondta, a folyamat már el is ment -

  • Natasha Berezkina

   Yar, az antibiotikumok nem befolyásolják a vírusokat, ezért használhatatlanok a vírusok által okozott betegségek kezelésében, vagyis az antibiotikumok nem segítenek az influenza ellen!

 • Laura Agibieva

  A propolisz tinktúrája forró tejjel vagy fekete kömény olajjal.

 • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/1431876663796905/ Irina Gorlova

  Igen, ezzel az influenzával nem tudod, hogy hol kell elhelyezni a szalmát;) Isten óvja, nem kezdi meg a kezelést időben, akkor ilyen komplikációk tehetők - Anya, ne aggódj. Én decemberben csak megbetegedtek az influenzával, õszintén szólva írták sok mindent.

 • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/182575532122904/ Leon Mila

  Mivel szinte minden évben beteg vagyunk, mindent, amit itt leírtunk, többször is használtunk. Röviden, mi még nem igazán hatásos vírusellenes, oseltamivir és zanamivir a WHO szerint ez egyszerűen csökkenti a tünetek időtartama betegeknél átlagosan 0,5 nap), és a reklámozott Tamiflu! Itt a japánok találtak valamit, de először kipróbálják a sajátjukat.

 • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/187417644981371/ Vadim Sergeev

  Átfutott a gyógyszerek listáján, amelyek nem segítenek a megfázáson, régóta semmit sem vásároltak tőle. Én inkább a megfázás kezelésére hagyományos módszerekkel, például 100 gr. bort a torkából vagy 100 gr. a hőmérsékletből származó mézzel természetesen fennáll annak a veszélye, hogy a kezelés valamivel többre fog nőni, de az önfegyelem kérdése, és ha súlyos, ha A hagyományos eszközök " azonnal nem segített látni egy orvost!

 • http://facebook.com/profile.php?id=100006185654991 Samanta Black

  Nézd meg a műsort " Gondos, csalók " sorozat " A hirdetések áldozatai ". Ott, anélkül, hogy megneveznének bizonyos gyógyszereket (amelyek nem igényelnek reklámot), adnak egy ötletet valódi természetükről. Tehát jobb, ha népi gyógymódokkal kezeljük - méz, mors, gyógynövények, malinka, és figyelje ágy pihentető minden betegség!

  • Posztgraduális hallgató

   Jobb az orvoshoz, indítsa el az influenza - és a következmények nagyon nehézek lehetnek!

  • http://facebook.com/profile.php?id=100002019103895 Lev Tigrenko

   Akkor megy az egyházba, az egészségről, hogy imádkozz " TV áldozat "

   • Anton

    Vannak igazságai az ő szavaiban, például a Kagocelről, a Rosnano fejlesztéséről, tesztelés nélkül forgalomba hozva, nincsenek bejegyezve egyetlen orvosi folyóiratba sem. A költségvetés milliárdjairól készült, nagylelkűen Chubais úrnak, aki soha nem volt orvos. Cikk-hirdetési zakazniak

 • Irene

  Nos, igen, az Arbidol volt az első, aki az első, aki az összes fuflomicin közül a vezető, minden évben elsőnek nevezték ki. Én is el volt ragadva a reklámozással, az eredmény - a tisztességes mínusz a pénztárcájában, és a szokásos hideg, minden feltételezett tünet. Nem működött semmiben, egyetlen szó - egy próbabábu.

 • Natalia

  Minden nap egy adag citromot, gyömbért, fokhagymát. Nem leszel beteg! Sok éven át ellenőrzött rám és szeretteim. Nem voltam influenza és 10 éve hideg voltam!

 • Musical Guy

  Milyen vírusellenes a cikk szerzője általában az Orz-szal való kezelést? Nevető ital - Meleg ital bőséges és nyugodt - Itt van a - recept; C-vitamin és paracetamol

 • Alevtina

  A szerző, megpróbálta legalább néhány ilyen gyógyszert kezelni? Megpróbáltam, az amixin megpróbálta gyógyítani az ORZ-t. És azt akarom mondani " az állítólag megfigyelt mellékhatások miatt " - ez nem áll fenn, tény. Ezt követően, majd allergiás kezelést majdnem egy hónapig. Kiderült, hogy a Tyloron, amit zárójelben jelölt, az amixin fő anyaga - ez egy nagyon mérgező anyag, ezért külföldön tiltották. De lelkiismeret nélkül reklámozzuk szégyen nélkül.

  • Vaszilij Fedorov

   Alevtina, olvastad legalább a kiadvány címét? 🙂 Itt csak a kábítószerek listája, amelyek NEM segítenek!

   • Alevtina

    És miről beszélek? Arról beszélek, amit a saját értelemben vett saját bőrén tapasztaltam. Az amiksin mérgező és veszélyes. És ez sem ", nyilvánvalóan " Az ilyen kezelést követően általában szörnyű lehet hidegből vásárolni valamit.

 • Galina

  Egyetértek a cikk szerzőjével, a személyes tapasztalatokból, meg tudom mondani az Ingavirin-abszolút nulla kezeléséről, hogy vele együtt nélküle nincs különbség.

 • http://twitter.com/KarinaVoynovski Liskova Karina

  A lista és az igazság folytatható - Nagyon nagy. Próbálok kezelni az olcsó analógokat és a hagyományos orvostudományt. És azonnal, késedelem nélkül. Általában mindig segít.

  • Posztgraduális hallgató

   Ha az influenza súlyos formáját kezeli népi gyógymódokkal, akkor a kezelés végéig nem maradhat életben! Tehát azonnal az orvos és a nem " fuflomicin " !!!

 • Maria Shilova

  Teljes mértékben egyetértek a cikk szerzőjével. A drogok valóban nulla. Engedelmeztem az Ingavirin-lel, nem értettem meg mindent, hogy miért írtak fel, nem volt segítség, de allergiás volt.

 • Oleg Erdyneev

  És mit kell itni? Ha minden a hype?)

  • Evgeny Kazantsev

   Az Egészségügyi Világszervezet két influenza elleni gyógyszert javasolt - ez a Relenza és a Tamiflu.

  • https://plus.google.com/111654911678385788553 Georgy Makal

   Száz gramm paprikával, száz paprikával és forró vízzel az egész növekedéshez.

 • Xénia

  Az egyik dolog az influenza, és egy másik dolog - minden más SARS - soha nem tudhatod, hogy mit kell kezelni, mi okozta a betegségedet, a poliklinikákban nem törődsz az elemzésekkel, és írtad, amit akarsz. Az én személyes tapasztalatomra kell támaszkodnom, még az orvos sem hívta fel a figyelmet, ha valaki megbetegszik a családban -

 • https://plus.google.com/111654911678385788553 Georgy Makal

  A cikk jó, releváns, de mi az alternatívája mindezeknek? fitoterápia - hagymát, fokhagymát?

  • Evgeny Kazantsev

   A WHO a Tamiflu-ot és a Relenza-t ajánlja.

 • http://www.odnoklassniki.ru/profile/458081200107 Valentina V

  Kagocel mindig segít nekem. És ki tanácsolta, megvásárolta. Nekem volt elég dobozom, hogy gyorsan gyógyítson.

  • Evgeny Kazantsev

   A Kagocel hiányzik a WHO gyógyszerkészítmény-nyilvántartásából, és a RAMS-bizottság, miután tesztelte ezt a gyógyszert, kijelentette, hogy a gyógyszer hatékonyságát nem bizonyították.

 • http://twitter.com/richgoldenlady Goncharenko Anna

  Ezek közül a tabletták közül nem árt, csak kárt. Ritkán betegedtem meg, de amikor ez megtörténik, úgy használom, úgymond, a népi kezelési módszereket. A citrommal és a mézzel készített tea, vagy még inkább a gyömbér jóval jobb, mint a kábítószerek. Citrus hasznosak lehetnek mind megelőzésére és kezelésére, mert bennük sok C-vitamint gyakran használják illóolajok például adjunk hozzá néhány csepp a fürdőbe. És a legjobb, persze, hogy ne betegedjen meg egyáltalán. Edzés, étkezés, sportolás, próbálkozás, hogy ne kerüljenek nyilvános helyre a járvány során, és tartsák be az egyéb biztonsági intézkedéseket.

  • Posztgraduális hallgató

   Sem a citrusok, sem a C-vitamin, sem az illóolajok nem küzdenek az influenzavírusokkal, vagyis nem gyógyítanak.

   • http://twitter.com/richgoldenlady Goncharenko Anna

    De egy megelőző intézkedésként segítenek, ez biztos! És őszintén szólva, nem tudom, hogy mi járul hozzá a gyors gyógyuláshoz, de én személy szerint nem betegítek többet, mint 3 napot, bár egyáltalán nem veszem be a tablettát.

 • https://plus.google.com/107925068373968732547 Maria Pervishina

  Igen, tényleg nem sok gyógyszer nélkül, csak időben kell kezelnie a kezelést.

 • Catherine

  Mindannyian nem segítenek - Először olyan, mintha hatás lenne, majd minden tüsszentés után megfertőzött.

 • https://plus.google.com/111846262433153226058 Vladimir a legsötétebb

  Az Ingaverin dummy sok pénzt keres magának. Az arbidol, a kagocel és az oldható zacskók a hiba szintjén segítenek. A látható hatással járó valódi gyógyszerek közül csak egyet ismerek - Ibuklin.

  • Posztgraduális hallgató

   Tehát ez az ibuprofen (400 mg) és a paracetamol (325 mg) - mi az antivirális? Csak a tünetekkel küzd, és nem az influenzavírussal.

 • http://twitter.com/baba_Dura Nina

  Beléptem a vidéki gyógyszertárba - és csak a fent leírt gyógyszerek vannak a tartományban. Kérdés volt - Hogy ezt kezelni kell?

 • A világból

  Nincsenek tabletták a megfázáshoz. Igyekszem minél többet inni, meg kell enni savasabb gyümölcsöt (citrom, kiwi, narancs stb.), És 2-3 napig fekszem. És soha nem veszek olyan ügynököket, mint például az Ingavirin, amelyek nem rendelkeznek normális bizonyítékokkal.

 • diák

  És mi van akkor, ha a terapeuta az egyik PL-nek bizonyított hatékonyságot mutatott? És gyakran azt tanácsolják, hogy még egy homeopátia is van. Hogyan kezeljük ezt?

 • hit

  Itt van nekem is az orvos, az Ingavirin regisztrált, az eszközök nem olcsóak, de általában haszontalanok. Nem fogadott el értékes kutatást, külföldi analógok nem állnak rendelkezésre, bárhol a világon a kezelésre ORVI-t nem alkalmazzák. Nem is vettem, és nem vesztettem semmit.

 • Irene

  Már évek óta használják a népi jogorvoslatok elleni küzdelmet. először - Az ételeket gondosan választom, és nem tagadom magam gyümölcsöt és zöldséget. Van alma, körte, kiwi a hűtőszekrényben - vegyen egy kilogrammot, sok C-vitamint tartalmaz! Minden évben a nagymamám szalad a káposztával, salátával megettem, hagymával és sárgarépával hetente 1-2 alkalommal minimum - egy igazi kamra a C-vitamin 8230-ból;

  • Posztgraduális hallgató

   A C-vitamin nem segít az influenzavírus ellen, ezért remélni kell, hogy a vitaminok képesek megbirkózni a vírusos fertőzésekkel - naiv.

 • Oleg Orlov

  Van " - Ön - az Egészségügyi Világszervezetben van-e?

 • Yulia Lobareva

  Személy szerint véleményem szerint a legegyszerűbb dolog nem hagyni a vírust a szervezetbe. És elmondom neked, hogy még a városban való tartózkodás és a metró minden napján, óránként való vezetés közben, valóságos. Természetesen a kezem mindig, annál gyakrabban, annál jobb, maszkot viselünk, kenőcsöt használunk az orrban, mielőtt kimegyünk. Így van ez évek óta kiderül, hogy nem betegedik meg.

 • https://plus.google.com/107292630675864513422 Salimat Hasanova

  A legtöbb észrevétel, hogy a kezelést orvos írja le, és hogy ezek a gyógyszerek mindennaposak. Ezt csak az orvos írja fel " cumi " és furcsa, szeret és segít. A terhesség alatt mind az influenza, mind a viferon felírták. A Viferon jobban segített, de valószínűleg azért, mert naponta kétszer alkalmazzák, nem pedig többször naponta (ne felejtsd el). Plusz gyakori ivás, ágyfekvés (egyébként nem észlelt). De gyógyítottam, kevésbé beteg voltam, mint a férjem, aki ivott Chemistry " Nem volt hajlandó. Minden kezelésnek átfogónak és egyéninek kell lennie. Valaki, akinek van egy citromos tea, valaki hagymával van, valaki tabletta van. De a legfontosabb dolog gyakori ivás, a szoba levegőztetése és a gyors helyreállításhoz való hit. És ha tudom, hogy ez a személy részesülhet a placebo-ban, akkor miért nem használja?

  • Oleg Orlov

   Tehát ez a placebo lehet fokhagyma és málna tea 🙂

 • Julia Rectova

  Figyelembe, milyen betegség, ha csak szar és a hőmérséklet, akkor miért kellene vírusellenes szedni? Bőséges ital, könnyű étel.

 • https://plus.google.com/107476779303891999659 Ksenia Kalinina

  Hosszú ideig ez a gyógyszer az orvosi szekrényben. Ez az egyetlen olyan gyógyszer, amely megfelel nekem az akut légúti vírusfertőzés és az influenza megelőzésére, másoktól folyamatos hányinger érzés.

 • Elsa

  Sok megjegyzéssel egyetértek - a bábuk piaca tele van. A legfontosabb, hogy mindenki találjon valamit, ami segít neki.

 • Andrei Kancerev

  Összeesküvés-elméletek és mindezek - ez persze jó. Egy gyógyszeres szakember számára nagyon jól ismerős, tanácsot adva a különböző gyógyászati ​​területeken - kapott amixint. Megpróbáltam, és azonnal, hogy megbetegedett - segít nap vagy két nap. Egy hete próbáltam - fogsz venni, és újra, 1-2 nap után szinte egészséges. Nem tudom, mi veszélyes, mi a biztonság, mi működik, mi nem, de a személyes példámon csak az amixint segített. Mikor volt egy hete - elfogadta, hogy a kijelölt terapeuta. Egy hét sem javult, még a hőmérséklet sem esett.

 • marina

  Általánosságban, az Amixin bevétele után ismét meggyőződtem arról, hogy a tűz nélküli füst nem következik be. Nem csoda, hogy zaj volt körülötte, az ő pobochki nagyon erős. Úgy gondolom, hogy a VED listán a gyártók kínálatából jó vesztegetés érkezett, az ár olyan, hogy fizetni tud. Bár a terhes és a gyerekek sajnálják. Nem gyógyítja meg a hideget, rontja a beteg állapotát, nyilvánvalóan ezért nem ismeri fel külföldön, sokkal célszerűbb a gyógyszerek értékelésekor.

 • Anna

  Ne vegyen be semmilyen fenti gyógyszert! Annyit olvastattak róluk, hogy nem hatékonyak! Az influenzával a fő bőséges italt és a magas hőmérsékleten febrifugál!

 • Lika

  Az influenza veszélyes betegség, és a fő veszély az influenza utáni szövődmények kockázata. Pneumonia, renite, krónikus betegségek súlyosbodása. Gondolom ez nem akar vezetni, én védeni magam a legjobban tudok, és azt adja át a vírusok, mégis erős immunrendszer sokat jelent.

 • https://plus.google.com/104288876178546953502 Kuzma Vilkin

  Általánosságban elmondható, hogy az immunitást erősítő vitaminokat különböző enzimek szintjén szintetizálják a bélben, de ehhez egy egészséges bélnek kell működnie, amely úgy működik, mint egy óra!
  Ugyancsak rossz az immunitás, amelyet a székrekedés rosszul érint, mert nincs több nyirokcsomó, mint a bélben. Negatív tapasztalatom volt a kaptárral kapcsolatban - székrekedés, ezért nem másztam ki a kórházból (amit később rájöttem, okos cikk olvasása után). És egy idő múlva, én csak ivtam Lavakol 5-6 napos gyakorisággal. Ezután a szervezet kissé festettnek tűnik, és már kezdte ellenállni a vírusoknak, mert egyre kevésbé betegedett meg. Tehát akarsz - hiszek, akarnak - Nem, de nem gyógyult a székrekedés, akkor beteg lesz hosszú ideig és unalmas, sajnos

 • A gyógyszerész

  Még mindig van egy szabványos megközelítés, amely bizonyította hatékonyságát - ha nincs orvosi ellenjavallat, beoltják az ősszel, a szezonon kívüli profilaxis és az orvos receptjeinek betartása szemmel, minden mással - a lehetőséget, hogy kreatívan tölthessék pénzüket, idejüket és egészségüket

 • Daria Komisarova

  Köszönöm a szerzőnek az informatív cikket. Az influenzával próbálok pihenni és sok folyadékot inni, amikor megfázom.

 • Yana

  Valaki írt gyógyteákat és hideg kompressy.Polnostyu podderzhivayu.A itt találhatóak az antibiotikumok több mint a homeopátia, azt vitatkozni. A gyermeket többször felírták homeopátiás, immunmoduláló gyógyszerekre. És, hála Istennek, semmi negatív nem volt megfigyelhető. Természetesen az antibiotikumok gyorsabban segítenek. De ha elolvassa a listán pobochek kis napryagaeshsya.Tem rendszerint antibiotikumot, ha enyhébb kezelés nem segített. Ezért az első tünetekkel még vírusellenes szereket is adtam. Valaki segít neki, valaki másnak.

 • Inga

  Az interneten túl kevés valódi információ van ebben a cikkben - ritka kivétel. Az internetes tanácsadást (valamint néhány, a legtöbbet meggyilkoló orvost) a megfázás után azonnal elkezdik a vírusellenes kezelést - elemi válás gyártók, valamint szükség van rájuk, hogy az emberek a pénzüket befektetni (Elvitt idő Arbidol könnyebb belőle egyáltalán nem az. De abban a reményben, nehéz látta. Nincs komplikáció. Egy kicsit a szokásos módon egy hét kellene, hogy egészséges legyen.

 • https://ok.ru/profile/349756537275 * / Dasha / *

  A megfázás - nagyon sokat segít. Egy kislány vagyok, úgyhogy repülni egy nap alatt. Minden órámban mossam az orrom. De ha az influenza, akkor persze nem. Igen, csak influenzával, a közönséges hideg nem megy.

 • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/1851039471813127/ Szergej Seleznev

  ARI - akut légzőszervi betegség, amikor a légkondicionáló alatt álltak, lehűtötték a lábukat, perekhollidist más szavakkal. A hőmérsékletet általában 37,2-37,5 ° C-on tartják. folk jogorvoslatokkal kezelik - méz, fokhagyma, hagyma, lekvárt tea stb., a fő feladat - megölik a mikrobákat, ami kényelmes környezetet teremt a reprodukcióhoz.
  SARS - akut légúti vírusfertőzés. Az ARI-t 38 fok feletti hőmérséklet jellemzi, általában 2 napig tart. a népi jogorvoslat nem segít, ugyanaz a dolog, hogy egy vich vagy egy ebbolu-ot mézes tejjel kezelnek. paracetamol, hogy lehull a hőmérséklet és az első két nap aludni.
  FLU - a hőmérséklet 39-41, a szemem fáj, csontjaim és izmam fáj, lázas vagyok. Itt nem fogok tanácsot adni semmit, ha nem ismered a szervezetedet, hogy hívjon mentőt

 • Kira

  Igen, minden módszerben plusz és mínusz! De a népi gyógymódok kezelése nem olyan veszélyes, mint az antibiotikummal való öngyógyítás! Támogatom a természetességet mindent!

 • Liza

  Természetesen a közönséges hideg és az influenza különböző dolog, helyesen Sergey Seleznev írta. Nem akarok egyáltalán betegnek lenni, a munkahelyen a kórház nem kap, és nehéz keményen dolgozni. Pillantást adtam a mentelmi joghoz. Hála az orvosnak. Soha nem voltam beteg ebben a szezonban.

 • Alla

  Itt nem felsorolják a fuflomicineket, én cikloferon-t írtam, szintén egy gyógyszer a sorozatból. Tétovázás nélkül az állatgyógyszertárból az emberi gyógyszertárba dobták és kinevezték, bár egyáltalán nem segít. Mindent a pénz kedvéért sajnos az egészségünk egyáltalán nem érdekel.

 • Lev Tigrenko

  Furcsa, de " Kagocel " Nem ismerik fel az Orvosi Orvostudományi Akadémia gyógyszerét. Ez a gyógyszer még a hatékonyságát sem bizonyította.
  És hol, egyébként, " Citovir-3 " - egy igazi, vezető, az influenza elleni gyógymód? Bizonyított pozitív eredmények klinikai epidemiológiai vizsgálatokban.

 • Lev Tigrenko

  OMG! Kapcsolja be az elméjét! A reklám már régóta elfoglalta az internetet.
  Olvassa el ezeket a drogokat dokumentumfilmekben, a gyógyszerek nyilvántartásaiban, olvassa el az orosz Orvostudományi Akadémia kutatási eredményeit.

 • alapelv

  Teljesen reklám cikket! A hatékony gyógyszerek közül egyetlen sem Tünet "

 • Szergej Filatov

  Ez csak egy anti-reklám cikk a gyógyszerek, hogy a gyógyszerészeti gyártók próbálják eladni a szerencsétlen vásárlók.

 • Szergej

  Természetesen nincsenek mellékhatásai a homeopátiás készítményekben: egyszerűen nem tesznek semmit. Vagyis, teljesen. Miért jelentene mellékhatásokat? Ugyanezzel a sikerrel dobhatsz egy krétát. Kizárólag a placebo-hatáson dolgoznak, egyszerűen nincs hatása a tablettának, és nem lehet.

 • Daria

  Tehát antivirális gyógyszerekre van szükségünk az ARVI számára? Soha nem kezeltem őket, de egyre népszerűbbnek tűnnek. Jobban vannak, mint az antibiotikumok?

 • Zoe

  Nos, mondjuk, az antibiotikumok teljesen más történet. Egy vírusellenes gyógyszer egy olyan gyógyszer, amely vírussal küzd, de antibiotikumot baktériumokkal. Az antibiotikum előírja, hogy a vírus egy baktériumhoz kapcsolódik. Az ARVI-val ezek zöld csomók, torokfájás.

 • Daria

  Hm ... nem is tudtam róla. Vírusellenes, ugyanazzal az összetétellel? Vagyis legalább a legolcsóbbat választhatja?

 • Daria

  Köszönöm a segítséget. Sértés vagy betegség, beteg ne vadászat, de most már értettem, hogy az antibiotikumok elfogadják a végső megoldást. És jobb, hogy kinevezték orvosnak.

 • A józan ész

  Egy népszerű tudományos blog, amely ajánlja a homeopátia és a teraflu -

 • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/982059295207903/ Sergey Green

  Elképesztő, a kommentátorok fele nem is olvasta a cikk címét.
  Ez sokat mond arról, hogy az emberek hogyan képesek információt kapni az internetről.

 • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/982059295207903/ Sergey Green

  Az antivirális most a leghatékonyabb - víz nagy adagokban.

 • Julia

  Tetszett a cikk, nagyon hasznos. mint amennyit legalább nem fogunk kezelni

 • Natalia

  Ingavirin mindkét időben segített. Lehet, hogy kezdeni kezdeni? És Ibuklin, mint a láz, jelentése: 8230;

 • Olga

  Haldokló cikk. .. Mind bírálták, szóval mi gyógyítani? Egy egyszerű filiszter elemezheti mindent, és megértheti, mi a jobb?

 • Violet Petrenko

  Még azt sem gondoltam, hogy annyi gyógyszerünk van, amely bizonyíthatatlan hatékonysággal jár. Bár mostanában nem kezeltem őket, csak azért, mert nem láttam segítséget a betegség alatt. 

 • Taisia ​​Shihina

  És meddig kell kezelni a polioxidóniumot?

 • Violet Petrenko

  Ez alapvetően orvos, de általában négy napja van, hogy egészségesnek érzem magam. Néha nem is vesznek betegszabadságot, mert a betegség enyhe, és dolgozni tudok. Tudom, hogy jobb, ha nem teszem meg, akkor senki sem fogja megtenni a jelentéseket számomra, ezért valahogy ki kell mennem.

 • Maria Zakharova

  Szergej, határozottan, hideg van, annyi folyadékot kell inni, amennyit csak lehet. De ez csak megoldja a problémát a kiszáradás, és ha ez egy vírus, akkor ez nem elég. Én magam nem szedek gyógyszereket, ahogy alább írnak, az egyetlen dolog, ami tavasszal esbiberitox, és nemrég ivott. Ő echinacea-val, ezért mentálisan, ritkán beteg.

 • Elena Krupskaya

  Nagyon hasonlít a visszaverődéshez. Ezeknek a gyógyszereknek a fele nagyon jól működik.

 • http://twitter.com/SulimDasha Dasha Sulim

  A kritikus valahogy megalapozatlan. Tehát, mi történt a gyorsított kutatással? Ez nem jelenti azt, hogy a gyógyszer haszontalan

 • Helena

  És én csak influenzavesztést csinálok. Az antivirális nem igazán bízik. Az influenza nem beteg a harmadik évadban, csak a megfázás kicsi. És akkor gyorsan megbirkózni, a köhögés növényi szörp Prospan borostyán, a közös hideg mosás. Én is öblítik a torkomat sage húslevest. És rendszeresen beveszem a vitaminokat, hogy támogassák a testet.

 • Ljudmila

  Nagyon helyes cikk. Az antivirális, normál gyógyszerek hazánkban egyáltalán nem találhatók. És ha megtalálja, az ár elég magas lesz, és mindent elad - Az Ingavirin, az arbidol és hasonlók igazi cumi, amelyek anyagi kár mellett nem hoznak mást. Végtére is, nincs bizonyíték a segítségükre a hideg miatt!

 • Olya

  Már megpróbáltam a teljes listát itt. A legfontosabb dolog az, hogy ne késleltessük, és hogy úgy érzed, hogy beteg vagy, azonnal elkezdesz venni, akkor a helyreállítás gyorsan el fog jönni. És akkor néhányan, nem kezelik, húzódnak az utolsóig, majd bonyodalmakkal mindenki.

 • Lizzie

  Szeretem, hogy Sopelka segít a gyerekeknek! Lélegezz örömmel a gipsz. És nem vagyok megvetve a fentiekkel együtt

 • Lydia Sorokina

  Nem tudok rólad, de kitűnő cikloferont kapok. Amint kezdte kezelni, és elfelejtette, hogy mi az elhúzódó maradék köhögés és bronchitis hideg után. A tanfolyam, amit inni és egészséges. És az a tény, hogy az állatorvosi gyakorlatból származik - így általában nem számít. Személy szerint nem érdekel, honnan jött a gyógyszer, ha a gyógyszer hatékony. És a tsikloferon is ilyen. Egészség az Ön számára!

 • Dana Shakhova

  Véleményem szerint a legjobb módja - nem fáj. Ezért aktívan dolgozom a megelőzésen: megyek az edzőterembe, próbálj ki többet a szabadban.

 • Dmitry

  Óvatosan olvassa el a cikk címét: " a kábítószerek listája - ez nem fog segíteni " . Ezért a cikkben bizonyíték van erre az állításra. Olvassa el a cikket - .. lásd az állításokat a szinten ", nincsenek publikációk Nyugaton - a hatékonyság nem bizonyított " Az elvtársakat magyarázom az idiótáknak - a nyugati kiadványok hiánya a hatékonyságról csak az ilyen kiadványok hiányáról beszél. A hiábavalóság bizonyítéka - a közzététel nem hatékony. Nincs ilyen publikáció. A cikk ultimátum manipulatívvá teszi az orosz kábítószerek hatástalanságáról szóló (nem helyes) nyilatkozatot. Hogyan lehet ilyen komoly tudományos kiadványt elfogadni? - .. Keresse meg a választ a domainben com