Élő közvetítés az ISS-en keresztül

Kevés gyerekként nem álmodott az astronautává válni, és nehéz öltönybe öltözött, hogy a szabad térre menjen, és a kezében egy óriási és lenyűgöző Föld gömböt hullott. És enni a vzapravdovskih kozmikus csövek kozmikus finom?

Persze nem mindenki rendelkezik a szükséges tulajdonságokat és készségeket kell válnia egy űrhajós és elrepül az űrbe, de szinte mindenkinek van internet, és mert, hogy mi is részt vesznek a te láthatatlan fedélzeten Nemzetközi Űrállomás.

Az uStream streaming video szolgáltatás segítségével élő online közvetítést láthat az ISS-ből, valamint megnézheti bolygónkat az űrállomás fórumán.

Nemzetközi Űrállomás - ISS kép

Hadd emlékeztessem önöket arra, hogy a Nemzetközi Űrállomás (ISS) 1998 óta és a mai napig szántja a föld-közeli pályát összessége összetételében 14 fő modul.

Az űrprogramban részt vevő 15 ország közös tevékenységeinek köszönhetően egy ilyen nagyszabású és nagyon költséges projekt létezett.

Abban az időben, amikor az állomás áthalad az úgynevezett "halott zónán", a rádióadás nem lehetséges, ebben az esetben a Repülési Vezérlő Központokból származó streameket kínálnak, vagy a térrel kapcsolatos programokat mutatnak be.

(10 szavazatok, átlag: 5.00 5-ből)
Betöltés ...


  • Andrew

    Csak 100 évvel ezelőtt, csak álmodni ilyen káderek! Szóval tartsd meg a srácokat, nézd meg a bolygónkat a világűrből - az egyik leglátványosabb szemüveg a mi világunkban