Hogyan válasszuk ki egy akvárium

gyakran kell indítani egy vállalkozást a semmiből. Ez vonatkozik az üzleti, és egy új munkát, és haza. Gyakran előfordul, hogy a gyerekek arra kérik, hogy van egy halat, és keresünk információt arról, hogyan kell csinálni rendesen, és elkezdjük a kiválasztás a ház hal - akvárium. Megtanuljuk, hogyan kell kiválasztani, mint vezérlik, és mit kell figyelembe venni?

Oly gyakran spontán vágy, hogy vezet, hogy a boltban a vásárlás egy akvárium. Stop! És tényleg szükség van rá? Ön által vezérelt impulzus díszíteni a házat, hogy kérjük a gyermekek, vagy szükség van, hogy nyugodt az idegek segítségével halat? Tudtad, hogy az akváriumi halak nem könnyű hobbi? Ők igényelnek megfelelő és megfelelő ellátást. Egyes halak speciális előkészületet igényel a víz, míg mások nem kompatibilisek egymással.

És van egy hely a biztonságos telepítést az akvárium? Számítsuk ki, hogy mennyibe fog kerülni vásárol egy akvárium, töltés, és táplálja a lakosság. Megjegyezzük, hogy a halak óvatosságot igényel és speciális berendezések vízcsere, az idő és a tudás. És nem véletlenül vezetni a heti utak? Ki nem vigyáz a hal?

Érti, hogy az akvárium - nem játékszer, hanem egy kiegészítő, és komoly feladatok és felelősségek lakói? Akkor kezdjük a méret a jövőben a ház a halat.

Miért a méret számít?

A választás a méret az akvárium, meg kell szem előtt tartani, hogy minél nagyobb ez, annál hosszabb az idő, a víz tiszta marad. Egy nagy akvárium biológiai egyensúlya sokkal könnyebb fenntartani. Egy ilyen ház gondozása halak és sokkal könnyebb.

Akvárium kell választani a méretet és mennyiséget a jövőben a lakóit. Vegyünk egy másik szabályszerűség: egy kis akváriumi halak mindig növekszik rosszabb, mint a nagy. És néhány halfajták (ikromechuschie, például), kis akváriumban egyszerűen megszűnik szaporodnak. Nem elég élettér.

Egy kis akvárium vizének hőmérséklete ingadozik egész nap, és a legnagyobb akvárium szempontjából hőmérsékleti különbségek is sokkal stabilabb. És ha úgy gondolja, hogy a változás a víz hőmérséklete néhány fokkal nem számít, hogy ez nagyon fontos a halak.

Átlagos térfogat 60-100 liter akváriumok. Nagy akváriumi halak 6-7 cm kell egy víztömeg legalább 200 liter. Több - csak sokkal jobb a halak életét.

Kerek vagy szögletes?

Milyen alakú akvárium választani? Attól függ, hogy a hal. akvárium alkotják a kiválasztás során figyelembe kell venni a kedvezmények hal táj. Környezetük hasonlónak kell lennie a természetes. Egyes halak szívesebben élnek a vízben, ahol sok uszadék és a növényzet. Mások, mint a kövek. Ha az akvárium jelentős alsó felületén, ez alkalmas azok számára, halak, meg kell tenyészteni a területen az alsó borított talajra.

Fontos tényező kiválasztásakor formájában az akvárium hogy biztosítsa a könnyű karbantartást a jövőben. Az akvárium szemlélitek minden torz. Hal is, nem érzik magukat benne, és természetesen. Ne vásároljon túl nagy akvárium. Szükséges, hogy a magassága megegyezik a szélességével.

A legjobb megoldás az lenne, megszerzése egy téglalap alakú tartály 50-200 liter vizet. Ez a ház is könnyebb lesz a hal „regisztráció” a lakásban, vegye fel a lámpákat, és nézni lakóit.

Kapcsolódó cikkek

⇐ Előző

Következő ⇒