Hogyan működik a kínai-mail

Ihlette egy sor álláshely a munkáját az orosz posta

Élek Kínában, és többek között, mint azt használja itt is gyakran küldeni és fogadni csomagokat. Ezért azt mondom, hogy minden úgy van elrendezve, és szervezett.

1. Ár. Küldj Kínában tényleg olcsón postán. Egyszer, nem is olyan régen, hogy küldjön parcellák Japánba előttem egy idős nő küldött egy csomagot egy másik városba, az azonos tartomány (valahol 950 km) parcellánként súlya 4 kg adott egy kicsit több, mint 3 milliárd jüan (1 jüan = 10 rubel ). Küldök egy pár csokoládét Hubei tartományban, kivett valamit körülbelül 4 jüan.

3. Blank, amiről fentebb említettük - ez valójában alapján eredetű.

Hogyan működik a kínai-mail

Több lap, a legalacsonyabb - öntapadós. Elég kitölteni, ragadt a csizmáját, amelyet elküld, és minden. Ebben a teljes végét. Egyszerűen és gyorsan.

4. Van egy csomagolási szolgáltatások minden postán. Akkor húzza két vödör ruhát és kérjen mindezt csomagot. Lehet saját Pochtovskaya csomag díj, egyszerűen töltse meg vödröt a régi táska - ahogy szeretné. Minden hozzáértő csomag, tekert szalagot. Következő csak akkor kell kitölteni az űrlapot (ezt megteheti, ameddig azok csomag a táskák), hogy elbírja a csomagot az asztalra fogadó elemeket, fizet, kap nyugtát, és menj haza.

6. A parcella lehet fizetni a címzett. Azaz, ha elküld egy nem fizet semmit - kötelezi a címzett.

7. küldhet házhozszállítás. Will egy kicsit drágább, de nem lényeges.

8. Nem sorok. Tényleg nincs sorban állás. Öt vagy hat ember előtt van minden nem tekinthető, és gyorsan elengedte az összes, mert nem kellett sokáig fogva minden csomagot. Csinálok egy parcella körülbelül egy perc alatt.

9. Amennyiben a veszteség és a lopás a parcella valóban kompenzálni. Igaz, az a hely, tyagomotina, de mindig véget ér hepiendom. Legalábbis én mindig is így volt. Bár még érdemes megjegyezni, hogy a lopás a helyszínen - egy ritka gyakorlat. Leggyakrabban a dolgok elvesztették annak a ténynek köszönhető, hogy a rosszul csomagolt, a doboz az úton szakadt, és valami kiesett.

10. Szinte nincs követelmények mérete és súlya a csomagot. A lényeg, hogy bemászott a táskát, hogy küldjön több (és ez a táska egyszerűen Ahhoz, hogy valami hatalmas), és hogy a csomag is vegye egy személy.

Jól és most egy kicsit Cons

Parcellák fazekas csúnya. Azaz, az általuk a tűzifa. Ugyan minden csak halott a szemétbe. Az érzés, hogy ők dobták a tizedik emeleten egy halom törmelék aszfalt. Ezzel vagyunk szokva, és ez nem tekinthető rossz dolog.

A sérült áruk senki választ. Elméletileg, akkor biztosan elérni valamit, de általában semmit bizonyítani nagyon nehéz.

Ami a gyors szállítási szolgáltatások, akkor technikailag működnek hasonló a munkahelyi címet. Az egyetlen különbség az ár - ezek sokkal drágábbak (az árak, mint az oroszországi postaköltség), az egyetlen különbség az, hogy gyors és közvetlenül a kezét. És sok nekik. Sok ilyen szolgáltatásokat. Az EMC az egyik ezek közül, de küldeni a dolgokat az EMC akkor tekinthető szinte zashkvarom. Ez egy hosszú idő, de olcsóbb, mint a többi szállítási szolgáltatásokat. Szállítási idők kellemes: több vagy kevesebb, mint a költségvetés most, ha küldött Sanghaj Peking, akkor jön a két vagy három napig, ha nagyon gyors szállítás, túlfizetett 10 jüan, akkor kap ugyanazon a napon vagy a következő.

Kínában, ez a leggyakrabban használt ilyen kézbesítés. Először gyorsan, és másodszor nem kell menni valahova, hogy legalább haza. legalább egy munkához.

De a legfontosabb előnye - jönnek a csomagot, ha kell küldeni valamit. Akkor sem rendelhet futár haza az oldalon, vagy hívja őket. Továbbá, minden pénzt nem veszik.

Végül szeretnék adni egy jó tanácsot: ha Kínában küldeni parcellák, tartalék szalagot. Elherdálta egy jó kör a csatorna széleit, minden umotala. Rideg csomag a buborék polietilén vagy gyűrött obkladyvayut csomag vagy újságokban. Tehát megbízható.

⇐ Előző

Következő ⇒