Drink Driving Suit - Érezd a részeg vezetést

Nem is olyan régen, március első felében, a Ford szakemberei megmutatták a világnak, hogy egy józan ember egyszerre egy részeg részévé válik a részegséggel és a hátulról. Ami meglepő, egyáltalán nem az alkoholtartalmú italokról szól, vagy "Sobering" tabletták, amelyek az alkohol kiszivárognak a vérből, és olyan szokatlan öltöny, amelyen az ember legalább részben részegnek érezheti magát, miközben megőrzi az elme józanságát.

A jelmez, amelyet hívtak Drink Driving Suit, a Ford Driving Skills for Life program Ford szakemberei fejlesztették ki, melynek célja, hogy a fiatal vezetőket megtanítsa a biztonságos vezetés és a társadalmi viselkedés az utakon. És ami azt mutatja, a fiatal vezetők, mi vezethet vezetni egy nem józan állapotban, és ez a jelmez volt összeállítva.

inni vezetõ öltönyt

A Drink Driving Suit önmagában több részből áll, amelyek többsége szorosan kötődik az ízületek és izmok mobilitásának csökkentéséhez. A kötéseken kívül a csomag tartalmaz két terhelést, amelyek közül az egyik a lábra rögzített, a másik a vezető másik oldalán. Így a jelmez kiküszöböli a személy súlypontját, megszegi a koordinációt és általában bonyolítja a mozgást. Szintén a ruha közé fejhallgató, ami korlátozza a felfogása hangok és zajok, valamint a kifejezetten ezekhez tervezett szemüveg, hogy nem csak csökkenti a látószög, hanem kénytelen érzékelni a környezet „homályos” formátumban.

Drink Driving Suit

Érdekes, hogy ha egy öltönyt öltözködni, akkor egy személynek komoly problémákat kell szembesülnie, amikor megpróbálja elkapni a labdát, vagy csak halad egy egyenes vonal mentén, és egyáltalán nem kell beszélnie a vezetésről. A kísérlet résztvevői szerint az öltönyt viselő érzés nagyon hasonlít egy erős alkoholos mérgezéshez. És amikor megpróbálsz parkolni, minden résztvevő kudarcot vallott, és megpróbálta átjárni a keskeny átjárókat, valamint megpróbálta megismételni a napi vezetési akció szokásos módját.

Természetesen vezetni egy ilyen ruha, a jövőben vezető csak jelenlétében tapasztalt oktató és egy speciálisan elkészített vizsgálati helyszín, ahol nincsenek nagy akadályok, a gyalogosok és más járművek. Ezen a ponton a programban Ford Driving Skills for Life Ford Motor Company kezdte használni jelmezek egyes autósiskolák az Egyesült Államokban és Európában, ezen ruhák már használatban egy ideig. A közeljövőben a vállalat azt tervezi, hogy engedélyt szerez a Drink Driving Suit használatára a világ más országaiban.

(4 szavazatok, átlag: 5.00 5-ből)
Betöltés ...