10 film körülbelül " Hogyan történt ez a " automatikus sorozat

Bemutatjuk olvasóinknak a dokumentumfilm tíz legjobb sorozatát, "Hogyan történik".

Ha nem közömbös az autóknál, akkor ez a videó összeállítás az Ön számára! Meg fogja tanulni, hogy a folyamat a gyártási és összeszerelési egységek és aggregátumok modern gépek, amelyek technológiákat alkalmaznak és ipari összeszerelő sorok, nem fog menni, és CNC szerszámgépek, szállítószalagok és robot. Élvezze a megtekintését!

1. Automatikus átvitel összegyűjtése

Ebben a klipben látni fogja az automata sebességváltó összeszerelését. Sok újonc számára érdekes lehet tudni, hogyan készítsük el ezt a fontos autót.

2. Az ICE gyártási folyamata

Szeretné tudni, hogy az autó hogyan néz ki belülről, hogyan és miért működik a rendszer? Ez a videó egy hozzáférhető formában megmondja, hogyan készült egy belső égésű motor, mely részekből áll, és hogyan szerelik össze.

3. Hogyan történik ez a high-tech motor?

A nagy teljesítményű motorok - az autóipar jövője vagy az egységek számára elérhető luxus? Ez a videó megmondja, hogy milyen high-tech motorok, hogyan rendezik őket, és milyen követelményeket szabnak rájuk.

4. Hogyan készülünk? Kerámia kompozit féktárcsák

Az új "How It's done" videó megmutatja, hogyan lehet megbízhatóbbá tenni az autó fékrendszerét az útbiztonság javításával. Néhány perc múlva megtudhatja, hogyan készülnek és tesztelnek kerámia kompozit féktárcsákat.

5. Hogyan történik \\ Főtengelyek és bütyköstengelyek

Mi vezet a kocsijához? Hogyan működik a főtengely vagy a vezérműtengely? Mindez csak néhány perc alatt hozzáférhető formában megtudhatja a "Hogyan történik" videót.

6. Hogyan történik ez az automatikus hangtompító?

Az autó kipufogórendszerén a "Hogyan történik: az automatikus hangtompítók" című videóból tanulhat. Hogyan készítsük el a hangtompítókat, hogy mit szolgálnak és hogyan kell kiválasztani a megfelelő hangtompítót - az összes információt összegyűjtik ebben a hozzáférhető videóban.

7. Hogyan történt ez a dízelmotor?

Az a vita, melyik motor jobb - dízel vagy benzin, nem ismert. A dízelmotor előnyei, annak eszköze és működési elve a videóról megtanulható.

8. Hogyan történik \\ Gépkocsi termosztátok

Ez a videó segít megérteni az eszköz elvét és az autóipari termosztát működését. Hogyan lehet megakadályozni a motor túlmelegedését és hosszú életet biztosítani neki, amit az új videóról megtudunk.

9. Hogyan történik \\ Turbófeltöltők

Milyen orosz nem szereti a gyors vezetést? Hogyan növelheti az autó sebességét? Hogyan működik a turbófeltöltő? Az összes kérdésre adott válaszok érthető és hozzáférhető formában egy videót adnak a "Hogyan történik" című sorozatból.

10. Hogyan történik ez a \\ tengelykapcsoló a versenyautók számára

Mi lehetővé teszi a versenyautók számára, hogy fékezzenek a furcsa sebességgel? Mi vezet nagy sebességű autót a győzelemhez? A versenyautók tengelykapcsolójának eszközét és folyamatát részletesen megmutatja a "Hogyan történt: markolat a versenyautókhoz" című videóban.

(8 szavazatok, átlag: 5.00 5-ből)
Betöltés ...