Szuper hatékony LED lámpa Bridgelux

A LED-lámpák előnyei, különösen a klasszikus izzólámpákhoz képest, már régóta bizonyították és értékelik a fogyasztók különböző szinteken. Legfontosabb előnyeik az alacsony energiafogyasztás és a hosszú élettartam.

Általában az energiafogyasztás gyakorlatilag az egyik leggazdaságosabb lámpa típusát ismerik fel, miközben környezetbarát is.

A LED lámpák kilátásai

Az ilyen lámpák esetében meglehetősen jelentős hátrány az a magas költség, amely nem teszi lehetővé számukra, hogy nagy mennyiségben használják őket. És bár ezek a fényforrások a legegyszerűbbek a működtetéshez és megbízhatóak, az alkotóelemek gyártási árai még nem nyújtanak lehetőséget arra, hogy az árat kedvezőbb áron lehessen csökkenteni. Csak reménykedhetünk abban, hogy a közeljövőben a jéglámpák sokkal könnyebbé és könnyebbé válnak. Másrészt a gyártó, amely képes lesz jelentősen csökkenteni a gyártási LED-ek költségeit, komoly versenyelőnyt fog kapni a piacon!

A LED-es lámpák családja Bridgelux

Az arzén, indium, alumínium és más drága komponensek alapján komplex típusú félvezető vegyületek hatékonyan helyettesíthetők szilíciummal. És bár az alapjait képező LED-ek még nem hoztak létre, ezt az irányt mindig sikeresebbnek és ígéretesnek tekintették.

LED fényrendszer Bridgelux

A szilikon LED a lenyűgöző teljesítményért

Nemrégiben az amerikai "Bridglux"A modern szilícium fénykibocsátó diódát fejlesztették ki és szolgáltatták a nagyközönségnek, amelyben a gallium-nitrid gazdaságos anyag lett a reflektor gyártásához. Az ilyen LED-es lámpákban a fény teljesítménye a 135 lumen / 1 Watt-os fénykibocsátáshoz elegendő.

Hőmérséklet diagram a Bridgelux LED lámpából

A Bridgeluxból származó új szilícium LED több mint 135 lumen energiát szolgáltat a watt energiával, amelyet a lámpa tölt el, ami nagyságrendje magasabb, mint az izzólámpáké. A lámpák összegyűjtése LED-modulokban történhet, például, smd 5050 modul vagy hasonló három vagy több diódához (fehér, sárga, piros, stb. fénytípusok).

LED lámpa Bridgelux

Az ilyen LED-lámpák gyártása néhány év múlva bekerül. A közel 75% -os értékcsökkenés képes biztosítani egy ilyen termék relevanciáját, valamint hatalmas, mindenütt jelenlévő használatát.

(9 szavazatok, átlag: 4.89 5-ből)
Betöltés ...


 • https://plus.google.com/118175116607770570062 Ivan Ivanov

  A fő probléma nem is a LED-anyag maga, és a gyártási rendszer, amely megköveteli az egyén annak alkatrész összeszerelés minden ponton perehoda.Mezhdu így lehetne előállítani egy dimenzió munkadarabot akár beépített tűs tápellátás ugyanazon " folytonos " A mód, ahogyan az elektromos kábelek gyártott, és az optikai szálak, az áramlás a vakpróba kivágtunk egyes fragmentumok, amelyek csak forrasztóanyagként mestu.Escho tovább fokozzák a hatékonyságot a lehetőségét helyzetének beállításával a dióda fényforrás magassága a padló felett, a kiigazítás aktuális a távirányítóval paraméterek, a vezérlő átáramoljon a hajlékony reflektor állítható görbületű a lámpa tengelyével, a bevezetése a fényvisszaverő szubsztrát beleértve termolyuminofor, utánvilágító, elektrolyuminofor.Esli nem annak érdekében, majd időnként hatékony A dióda fényforrásai még mindig növelhetők.

  • Posztgraduális hallgató

   Biztos vagyok benne, hogy a következő öt évben látni fogjuk a LED-es technológia csúcsát!

 • Alexandra Nazarova

  Általában az egyik szilícium nem tud sugárzó diódát létrehozni az optikai tartományban. A fizika egy palacsinta.