Bannerack gyermekek és felnőttek számára a II. Módosításból

Hátizsák Ballistic hátizsák, a cég által létrehozott II. Módosítás, A golyóálló mellények gyártására specializálódott, hogy megvédje a golyókat. A megjelenés oka az ismert Connecticutban lövöldözött lövöldözés volt, amely ártatlan emberek életét vitte el. Annak ellenére, hogy bárki használhatja ezt a hátizsákot, elsõsorban az iskoláskorú gyermekek számára készült.

A vállalat úgy véli, hogy veszély esetén a hátizsák képes lesz védeni a gyermek testét vagy annak egy részét egy lövésből, amikor egy személy gyorsan elmenekül a veszélytől. Ezenkívül a Ballistic Backpack a pajzs golyóinak támaszpontja lehet, ha a támadó megpróbálja elölről támadni a felhasználót.

A fő anyag, amelyből a golyóálló hátizsák készült, poliészter. A ballisztikus hátizsák hátulján azonban a II. Módosítás gyártója által szabadalmaztatott, golyóálló RynoHide anyaggal van bélelve. 

Swissgear - a II. Módosításról szóló prospektus

A RynoHide-t a vállalat az Utah-i Egyetem (Amerikai Egyesült Államok) nano-intézménnyel együtt fejlesztette ki. Az anyag előállításához olyan szövetet használnak, amelybe szőttek a szén nanocsövek, amelyek célja a golyó repülésének megállítása.

Gyermek páncélozott hátizsák

A könnyű és rugalmas RynoHide szinte nem deformálódik, és így csökkenti az ütőerőt, miután a golyó megüt a hátizsákhoz. De ez nem minden. A ballisztikus hátizsák, mint bármely "fejlett" hátizsák, külön üvegtartóval rendelkezik, külső zsebével, fejhallgató kimenettel rendelkezik.

Taktikai páncélozott hátizsák Condor

A hátizsák térfogata (felhasználható hasznos térfogat) 20,6 liter. A vevőnek megvannak a választási lehetőségei: kiválaszthatja a hátizsákot, amely más szintű védelmet nyújt.

Gyerekek brossúrája gyerekeknek

Kívánatos, hogy saját hátizsákot is hozhasson és golyóálló ruhával erősítse meg.

(7 szavazatok, átlag: 5.00 5-ből)
Betöltés ...


 • Paulus90

  Nem tudom, ki lesz szüksége a hátizsák páncéljára, kivéve a Sürgősségi Helyzetek Minisztériumát. Azok számára, akik szélsőséges helyzetekben vannak, nem jelentek terrorista fenyegetést.

 • Artem

  Kevés a helyzet, nem utasítanám el az ilyen felszerelést, nos, akkor hordozhatja a mellkasán, ha fennáll a veszély. Egyedülálló, hogy az ilyen hátizsákoknak joguk van az életre, sajnálatos, hogy mindezt feltalálják és nem az általunk készítettek. De folytathatod, hogy egy ilyen transzformátor egy hátizsákot visel, amikor egy könnyű mozdulattal golyóálló köpenyt alakít.

 • Nikita-North

  Az ilyen hátizsákok nem akadályozhatják meg a Donbass gyermekét

  • Marina Uvarova

   És nemcsak a gyerekek, hanem a novorossziai felnőtt lakosok is hasznosak lennének